úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
KOCHANSKA_CH
---
---
21:01:40 24.11.2024
+1
FERRYH
: Balsamico tam taky pasuje. Jinak teda nedávám skořicí, ale hřebíček. Ale obojí to pěkně ovoní. Hm, a zrovna tu mám hlávku bílýho zelí. :-)
LYNCH
---
---
18:33:10 24.11.2024
+1
na kurzu vaření jsem delal zelí na karamelu s cervenym vinem a bylo to skvělý
FERRYH
---
---
18:22:53 24.11.2024
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: delam to pokazde, kdyz delam z cerstveho cerveneho(modreho) zeli prilohu... v tehle kombinaci neskodi pridat i malickou spetku skorice...
...nedavat ale beznej OCET na sladkokyselou upravu, kdyz tam je to cervene vino!! mozna zkusit balzamiko... ale bez zaruky - nemam odzkouseno (priste zkusim!... dobrej napad!) :O)
FERRYH
---
---
18:16:25 24.11.2024
MEANKITTY11
: k memu velkemu prekvapeni (jeste pred par minutama bych to povazoval za vrchol barbarstvi ;o) mas asi pravdu:
Co se stane s vínem, když jej zmrazíme? Víno z mrazáku
https://www.winam.cz/prakticke-tipy/co-se-stane-s-vinem-v-mraznicce/
Jak mrazit víno (pro kulinářské účely) - Nejlevnější Zboží.cz
https://www.nejlevnejsizbozi.cz/blog-jak-usetrit/jak-mrazit-vino--pro-kulinarske-ucely/
MEANKITTY11
---
---
17:48:08 24.11.2024
2 odpovědi
+3
MOODYCAT
: prej se to dá zmrazit v tvořítku na led.
CERMI_FOX
---
---
17:05:32 24.11.2024
+1
VOY
: měsíce určitě, pak nevím, vždycky jsem to do té doby spotřeboval
MUTHA
---
---
17:05:02 24.11.2024
+1
MOODYCAT
: hrusky ve vine
POIRE A LA BEAUJOLAIS — French Cooking Academy
https://www.thefrenchcookingacademy.com/recipes/poire-a-la-beaujolais
KOCHANSKA_CH
---
---
13:45:05 24.11.2024
1 odpověď
+4
MOODYCAT
: Dá se najít i pár receptů na červené zelí dušené s vínem.
VOY
---
---
12:45:28 24.11.2024
1 odpověď
CERMI_FOX
: Jak dlouho je dlouho, dejme tomu kdyz pouzijes takovou tu spicatou zatku, ktera to relativne dobre uzavre?
CERMI_FOX
---
---
12:30:06 24.11.2024
1 odpověď
+5
MOODYCAT
: nic. Vino vydrzi dlouho a vareni s vinem produkuje dobra jidla, tak uschovej do dalsiho vareni
KOCHANSKA_CH
---
---
12:08:54 24.11.2024
+3
MOODYCAT
: Dej ho sousedce nebo schovej na hovězí líčka na víně s bramborovou kaší.
MOODYCAT
---
---
11:49:22 24.11.2024
5 odpovědí
Delala jsem hovezi po burgundsku a jako vzdycky mi zbyla pulka lahve vina. Cerveny nepiju. Vlastne ja vubec nepiju :).
Co s nim muzu udelat?
S2FI
---
---
11:10:43 23.11.2024
+1
GEISHA
: Obdobne jeste
https://www.hotovky.cz/
s trvanlivosti 2 roky
ANABEL_LEE
---
---
10:05:17 23.11.2024
+1
ANABEL_LEE
: jeste marks and spencer ma docela dobry polivky v plechovce
ANABEL_LEE
---
---
10:04:37 23.11.2024
1 odpověď
+2
GALE
: express menu potvrzují, je to dobry, kupuju to na otci nebo si to berem treba na dovolenou
VSICHNIMAME
---
---
8:15:23 23.11.2024
GEISHA
: jinak pokud jsou cestou i jednoporcove hotovky např. Pro ohřev v MW, tak Lidl má v jedné jejich řadě celkem dobře lasagne, chilli con carne a gratinovane brambory.
ZUZKAOU
---
---
1:12:59 23.11.2024
+1
GEISHA
: plněný papriky, lasagne, lečo, chilli, výpečky se špenátem, husté polévky.
Přidej tam případně plněné pelmeně/tortelini.
FERRYH
---
---
23:57:11 22.11.2024
+1
GEISHA
: bramborove knedle s uzenym masem se zelim
spanelsky ptacek s rejzi nebo knedle
to se dobre ohrejva i mikrovlnce...
ONDRAT
---
---
23:09:48 22.11.2024
+1
GEISHA
: Trhané maso, masové koule.
GENEVIEVE
---
---
22:52:31 22.11.2024
+3
GEISHA
: sekaná na plátky, karbanátky, rajská, Italská s masovymi kuličkami, dušené vepřové s mrkví, zapečené těstoviny.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam