Mám tu zapeklitou otázku.
Potřebuju brainstorming jidel, který snadno uvařím v nadbytku a zásobuju s tím pak tátovi mrazák, tzn. ty jídla dobře přežijou třeba 2 měsíce v mrazáku a po ohřevu budou pořád chutný.
Přes týden chodí na menu do restaurace, to je dobrý, ale o víkendech, kdy u něj zrovna nejsme taky a nevaříme pro všechny si kupuje buď polotovar smažený sýr (který ji i v té hospodě) nebo se živí chlebem s točeňákem.
Ne, že by neuměl uvařit nějaký základní věci, ale asi se mu pro jednoho nechce a já to dost chápu, když vařím jen pro sebe, taky mám tendence se odfláknout.
Idea je taková, že ty jídla navařím postupně, a bude mít vždycky v mrazáku třeba 3 druhý jídel po 2 krabkách a vybere si podle aktuální chuti. Dneska jsem uvařila gigantickej kotel chili con carne, po večeři zbyly 3 porce do mrazáku. Ale další jídla mě nenapadají - resp. ne pro něj, kari a podobnou "exotiku" nejí.