• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VOY: alkohol má bod varu někde pod 80%, pokud tam naliješ flašku a povaříš to, tak tam imho zůstane prd.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    VOY: pockej to se nejak vylucuje?
    VOY
    VOY --- ---
    Ti z vas co vubec alkohol nepijete, varite s vinem nebo se takovym receptum uplne vyhybate?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Ja do jídla "na víně" naleju celou flašku, věci to dost usnadňuje:-) Když to pak vařím zazačátku bez pokličky, tekutina se odpaří a jídlo má výraznější chuť.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mne v mem veku uz alkohol nedela dobre :D
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    jo, ja vcera delal burgundský a tak co s tou nacatou lahvi, vid. Aspon clovek pekne odregauje po vareni a uklizeni...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GINGERCAT: Taky moc ráda vařím s vínem. Někdy ho použiju i do pokrmu. :-)
    Hlavně mám ráda v receptu pokyn: "Zredukujte víno na polovinu!"
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GINGERCAT: já ho nerada a splubydlící nedávno začal bezalkoholovou pauzu, sem docela zvědavá, jak dlouho budem koukat na tu láhev, co stojí v kuchyni!
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    RUTHLESS: jen s tim, ze to pivo je nejiste, zatimco dva kecupy jsou jistota.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TOOMIX: ted jsem to chtel psat, ze jsou to burty na pivu :-)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MEANKITTY11: důkazy pochopitelně chybí :-))) U nás v rodině v životě žádný víno nezbylo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRUKEV: to bych viděl jako buřty na pivu jen se záměnou buřtů za krkovici, případně nějaký unifikovaný recept na katův šleh.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRUKEV: za mě tajná část postupu je dávat tam tu zeleninu až ke konci. protože ona je pak ještě lehoulince křupavá, ale přitom udělaná.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TRISSIE: hele zas tak vzdálená není. Ten princip bude stejný, zarestuj maso, dej tam kečup a papriku, produs/upeč. Pivo je tajná esence :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRUKEV: naše variace je až příliš vzdálená, ale kdybys chtěl experimentovat, tak vůbec není špatná :-

    [TRISSIE @ Varime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!]
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TRISSIE: to je v plánu :D Teď se ptám tady, protože v práci spousta času, ale zároveň nikde na webu nic moc podobných receptů nenalézám :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRUKEV: asi ho budeš muset víc ožrat a vymámit to z něj, až se nebude bránit :-)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BRUKEV: Podle ingrediencí to sedí, podle účelu taktéž. Akorát to není z pánve ale z trouby.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TRISSIE: pivo nevim, cibuli to imho posypával

    ONDRAT: říkám, že nevím. Prostě jednoduchý pekáč, na nasycení party chlapů k pivu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BRUKEV: To je nějakej advanced "kaťák" alias "flamendr" alias "krakonošův oheň"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam