úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
REDSNAKE
---
---
9:13:45 27.11.2024
+1
VOY
: alkohol má bod varu někde pod 80%, pokud tam naliješ flašku a povaříš to, tak tam imho zůstane prd.
LYNCH
---
---
9:09:54 27.11.2024
+1
VOY
: pockej to se nejak vylucuje?
VOY
---
---
9:06:53 27.11.2024
4 odpovědi
Ti z vas co vubec alkohol nepijete, varite s vinem nebo se takovym receptum uplne vyhybate?
ADELHAIDA
---
---
6:42:43 27.11.2024
+4
Ja do jídla "na víně" naleju celou flašku, věci to dost usnadňuje:-) Když to pak vařím zazačátku bez pokličky, tekutina se odpaří a jídlo má výraznější chuť.
MOODYCAT
---
---
11:50:45 26.11.2024
+2
Mne v mem veku uz alkohol nedela dobre :D
RUTHLESS
---
---
15:44:39 25.11.2024
+2
jo, ja vcera delal burgundský a tak co s tou nacatou lahvi, vid. Aspon clovek pekne odregauje po vareni a uklizeni...
KOCHANSKA_CH
---
---
15:39:51 25.11.2024
+8
GINGERCAT
: Taky moc ráda vařím s vínem. Někdy ho použiju i do pokrmu. :-)
Hlavně mám ráda v receptu pokyn: "Zredukujte víno na polovinu!"
MEANKITTY11
---
---
14:48:45 25.11.2024
GINGERCAT
: já ho nerada a splubydlící nedávno začal bezalkoholovou pauzu, sem docela zvědavá, jak dlouho budem koukat na tu láhev, co stojí v kuchyni!
BRUKEV
---
---
14:47:06 25.11.2024
RUTHLESS
: jen s tim, ze to pivo je nejiste, zatimco dva kecupy jsou jistota.
RUTHLESS
---
---
14:39:42 25.11.2024
1 odpověď
+1
TOOMIX
: ted jsem to chtel psat, ze jsou to burty na pivu :-)
GINGERCAT
---
---
14:31:01 25.11.2024
2 odpovědi
+1
MEANKITTY11
: důkazy pochopitelně chybí :-))) U nás v rodině v životě žádný víno nezbylo.
TOOMIX
---
---
14:29:42 25.11.2024
1 odpověď
+5
BRUKEV
: to bych viděl jako buřty na pivu jen se záměnou buřtů za krkovici, případně nějaký unifikovaný recept na katův šleh.
TRISSIE
---
---
14:10:09 25.11.2024
+1
BRUKEV
: za mě tajná část postupu je dávat tam tu zeleninu až ke konci. protože ona je pak ještě lehoulince křupavá, ale přitom udělaná.
BRUKEV
---
---
14:04:10 25.11.2024
1 odpověď
TRISSIE
: hele zas tak vzdálená není. Ten princip bude stejný, zarestuj maso, dej tam kečup a papriku, produs/upeč. Pivo je tajná esence :D
TRISSIE
---
---
13:58:15 25.11.2024
1 odpověď
+1
BRUKEV
: naše variace je až příliš vzdálená, ale kdybys chtěl experimentovat, tak vůbec není špatná :-
[TRISSIE @ Varime pro deti a tehotne, aneb at nam to pekne roste!]
BRUKEV
---
---
13:55:25 25.11.2024
1 odpověď
TRISSIE
: to je v plánu :D Teď se ptám tady, protože v práci spousta času, ale zároveň nikde na webu nic moc podobných receptů nenalézám :D
TRISSIE
---
---
13:52:40 25.11.2024
1 odpověď
BRUKEV
: asi ho budeš muset víc ožrat a vymámit to z něj, až se nebude bránit :-)
ONDRAT
---
---
13:51:25 25.11.2024
BRUKEV
: Podle ingrediencí to sedí, podle účelu taktéž. Akorát to není z pánve ale z trouby.
BRUKEV
---
---
13:50:06 25.11.2024
2 odpovědi
TRISSIE
: pivo nevim, cibuli to imho posypával
ONDRAT
: říkám, že nevím. Prostě jednoduchý pekáč, na nasycení party chlapů k pivu.
ONDRAT
---
---
13:41:04 25.11.2024
1 odpověď
+2
BRUKEV
: To je nějakej advanced "kaťák" alias "flamendr" alias "krakonošův oheň"?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam