• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BRUKEV: co jsem tak vyčetl, tak nejde jen o redukci na hořák, ta se dá sehnat, ale o výkonu, wok hořáky mají velký výkon
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    Ja seitan koupila...pekla jsem pomalu v horkovzduchu na cibuli, cesneku, sojovce a trose horcice a vzdy jednou za cas promichala. Mit vic casu, tak si to nalozim.

    My mame seitan vyjimecne, ale fakt mi chutna a ted, kdyz nechci pouzit obyc soju kvuli detem, dam radeji seitan. Normalne bych ty vypecky udelala sojovy.. Ona se s nim poji nejaka vetsi spotreba vody? Rada se poucim
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ja seitan nerad už jen kvůli tý spotřebě vody co je zapotřebí k vyplachování, nedává mi to smysl
    KURE
    KURE --- ---
    TATEREZA: Můžeš prosím nejak rozvést ten seitan?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Trosku jiny zeli.

    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    KURE: ja zrovna delala duseny zeli s jablkem, (seitanovy) vypecky a br knedlik
    MIST
    MIST --- ---
    KURE: asijsky hovezi se zelim a egg rolls.

    Na oboji mam chut a nemam zeli :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KURE: holubce
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KURE: kolik máš času? Protože vždycky tu jsou holubce :-D

    Gołąbki tradycyjne z mielonym i ryżem jak zrobić
    https://www.youtube.com/watch?v=NZP7k0ritw0



    Jinak - boršč, zelňačka, fleky se zelím, karbanátky zelňáky a jeji japonsky vyhypovaná verze okonomiyaki, ale klidně to můžeš udělat v praktičtější i - cibule, mrkev, česnek, zelí nakrouhat na jemno - přidat mouku, vejce, sůl, pepř a udělat omelety a k tomu nějaký dip. korejci do toho dávají ještě brambory, Prostě co má člověk doma

    Cabbage Omelette (Tortang Repolyo) - Yummy Kitchen
    https://yummykitchentv.com/cabbage-omelette/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KURE: steak ze zelí
    GALE
    GALE --- ---
    KURE: Překvapivě se mi osvědčilo čerstvé zelí do zelňačky. Když dám 1:1 čerstvé a kysané zelí, nemusí se doslazovat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: K tomu se právě hodí nějaké pečené kuře.
    KURE
    KURE --- ---
    radši bych něco teplýho, na koleslaw je moc sychravo :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KURE: Smažený kuře a coleslaw.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: zalezi, co rika vaha.
    Bud duseny moravsky zelí s pecenym masem, nebo coleslaw :-)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    KURE: není to fotogenický jídlo, ale miluju dušený zelí s bramborem a klobásou.
    KURE
    KURE --- ---
    mám hlávku zelí a nemám inspiraci, co byste z ní udělali?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KURE: Glazuru z venku. Ne zevnitř… je to uprimne nejakej cheapak, nic extra.
    KURE
    KURE --- ---
    RUTHLESS: Ukaz co máš za hrnec.
    Ale mam pocit že když to má glazuru, tak se to nezajizdi.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    RUTHLESS: tak i tady se jiste najde nejaka kapacita
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam