• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: proč zlo a co je na tom tak nepochopitelnýho?
    sem tam ho používam a jsem teda dost spokojenej. koupim tam věci co u nas v okolí neseženu a taky dost pomůžou když je clovek furt odjetej a nemá čas jet na nákup nebo třeba pro ženský s miminem je to k nezaplacení.

co na tý konzervě jako poznáš? ja jsem třeba ujetej na pečený fazole a jestli jsou dobrý poznám jen když tu konzervu otevřu nebo používáš nejakej rentgen. už sem se kolikrát spálil a byly prostě hnusný. teď jsem zkusil ty z rohliku a jsou skvělý a pritom o tretinu levnější jak jiný
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Ja nenávidím rohlík. Používám jen při největší krizi (do dvou hodin potrebuju slávky nebo specifickej kus masa v nedeli). A na 20 balíku vod do prace. Jinak je to zlo. Naprosto nechapu, ze tam nekdo muze nakupovat :-) a nevidět konzervu v ruce než ji dam do košíku :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ILTU: fakt? nad tím jsem fakt nikdy nepřemýšlel
    ILTU
    ILTU --- ---
    FERRYH: Díky takovým žijí místní obchodníci. Taky si ráda vybírám, ale nevadí mi nechodit do supermarketů ve špičce a velký nákup si nechat přivézt. Tak to kombinuju 😊
    ILTU
    ILTU --- ---
    LYNCH: V Itálii jsou takoví všichni, jak Rohlík zjistil, když to tam musel zabalit 😊
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: nedík, teď na tenhle typ zákazníků budu myslet celej den
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    covece na tohle nemam nejak pajsl ani u elektroniky... asi proste stara skola :O))
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: ajooo..no tak si to objednej, tam si to osahej a pak rekni, ze sis to rozmyslel a ať ti vrátí prachy:D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    LYNCH: dik. bohuzel nic pro mne... ja jsem ten typ zakaznika, co si musi zbozi na miste vybrat a okoukat, pripadne osahat a ocuchat... az pak koupim... ;;o)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FERRYH: nevim o tom. ale treba ti pomůže, že si můžeš online objednat a dojit do Rohlik pick up pointu
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    Kitchin se asi neprodava nekde v obchodech co? online objednavky z Rohliku to neni pro me... :O(
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: + mají skvělý a vtipný obaly
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ILTU: za mě objev roku. cokoliv sem od nich mel tak všechno skvělý. mléko, sýry, pečený fazole, rajčata v plechovce všechno bylo boží a za super cenu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ILTU: zkusím, díky :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    LOVE_DALI: Hele, mile mě překvapila privátní značka Rohlíku - Kitchin.
    Dodávají jim to Maďaři, Rege.
    Srovnatelné s Bonduelle a za polovinu.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    mi docela chutnaji jak bile, tak cervene fazole probio, ale na strankach je ten nemohu najit, takze si pomuzu pecivem
    Probio BIO Fazole bílé Cannellini sterilované
    https://www.rohlik.cz/1308129-probio-bio-fazole-bile-cannellini-sterilovane
    Probio BIO Fazole červené Rossi sterilované
    https://www.rohlik.cz/1308133-probio-bio-fazole-cervene-rossi-sterilovane
    ( mam pocit, ze cast veci probio je privatni znacka v Albertu - Nature’s Promise BIO a ne vsechno, jen tam nakupovat nechodim, tak nemam uplne prehled)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ALEXIS: DM privatni znacka je prevlecena Alnatura a ta je v globusu, na rohliku a snad i v rossmannovi
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ALEXIS: hmm, to zní rozumně. Ty DM věci jsou fajn. Kupuju tam ty jejich stavy :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LOVE_DALI: kupuju střídavě Freshonu (Lidl) a v DM drogerii jejich privátní značku
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LOVE_DALI: Klasika je Hamé. A obchody se zdravou výživou a ukrajinský obchody mívaj fakt dobrou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam