• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    VOY
    VOY --- ---
    TRISSIE: Jo, to jsem vlastne chtel udelat a pak jsem na to naprosto zapomnel. Ale hlavne sem mel pocit, ze bych ho chtel mit rozmelneny vic a nevim jestli se to da mym pomerne dost obycejnym a starym mixerem docilit. Zkusim se zasobit mletym makem z Knuspru (Rohliku).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VOY: někde jsem četla, že je lepší to mixovat s cukrem, míň se pak zahřívá samotný mák.
    VOY
    VOY --- ---
    GENEVIEVE: Jsem prave narazil na situaci, kdy jsem chtel delat zminovany kolac a zadny ze tri supermarketu co jsem navstivil mlety mak bude nevedl nebo zrovna nemel. Umlel jsem tedy v mixeru, ovsem vysledek si myslim mohl byt lepsi kdybych pouzil mak umlety. Jediny co meli byly smesi s hromadama cukru.
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    VOY: mam stejnej problem, zatim sem nenasel zadnej funkcni postup. snad nekdo s necim prijde
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    VOY: kupuju namletej :-D
    VOY
    VOY --- ---
    Jak melete mák pokud nemáte mlýnek? Nechci další krám domů a mák melu jednou za sto let. Food procesor ho zahřívá.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    SHUKI: skvělý recept. Místo strouhaných jablek jsem dala 150 g povidel a 150 g jablečného pyré. Je to fantasticky vláčné
    FAT
    FAT --- ---
    ILTU: Tak to jo, tomu rozumím.
    🤗
    ILTU
    ILTU --- ---
    Salát se dělá den předem, obaleno a usmaženo je raz dva. Jde o ten volný Štědrý den ☺️ Máma vždycky šílela, všichni jsme byli nervózní a pohádali jsme se jak psi. A to jsem prostě nechtěla.
    A když přišel COVID a vymýšleli jsme, co slavit, abychom měli důvod žít, vymysleli jsme Předvánoce a osvědčilo se. 😍
    ILTU
    ILTU --- ---
    FAT: Ne, jen rybí polívku a kubu. ☺️
    FAT
    FAT --- ---
    ILTU: Fakt dáváš smaženého kapra do mrazáku? A jak ho potom na Štědrý den oživuješ? Nějak si to nedovedu představit. A u bramborového salátu už vůbec ne.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ILTU: Krásná práce.
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Zrovna pracuju na štědrovečerní rybí polévce a houbové kubovi. Zítra bude eňoňuňo bašta (i se smaženým kaprem s bramborovým salátem k večeři) a tři týdny v mrazáku tomu neuškodí. A na Štědrý den můžeme na procházku na Hrad ❤️
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    SHUKI: taky dekujeme ;-)
    image-picker-BB0-B237-E-2-BBC-482-E-91-EC-DD7-CA1-B303-FB-41122-00003583-A5184798
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    DOCKINEZ: tak to jsem rada, uplne jsi me namlsal ho zas po letech udelat :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SHUKI: Jinak teda ještě jednou díky. Manželka happy, ale dvouleťák z toho byl úplně v laufu, takže to rozhodně nebylo naposledy, co jsem to vyráběl :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FAT: Díky za inspiraci, udělal jsem guláš.

    [DOCKINEZ @ Rádi jíme...]
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: muj muz to ma na troud, ja to mam relativne ok, ale jeste to neni to my liking, takze jsem se chtela ochytrit
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SHUKI DOCKINEZ: bylo to super! Priste dam vic ovoce. Diky za tip :)



    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    KASUMI: Pecu je lehce podlite v uzavřené nádobě. Remoska nebo skleněný pekáč od simaxu. A opecenou kurcicku dodelavam až nakonec. Vyzkoušeno i jen s okorenenym masem bez dalších ingrediencí a maso bylo stavnate.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    KASUMI: nedávám hovězí a nedělám je moc naprudko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam