• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    LOVE_DALI: Myslím, že se málo dotýkáme a že by se lidé měli víc dotýkat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KBN: Nepotrpím si na velká slova a vím, že to se mnou nebylo vždycky zrovna lehké. A vím, že kdyby to šlo, tak bych si za přátele nevybral vás. Ale chci, abyste věděli, ... že za ta léta ... jsem si vás začal vážit ... jako ... náhodných ... známých. 
    KBN
    KBN --- ---
    LOVE_DALI: na to vem jed vole.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Člověk je takový, jak vypadá, a já vypadám jako pravá, nefalšovaná děvka!
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    LOVE_DALI: Rád bych si půjčil ten oranžový nafukovací míč a ten kyblíček s lopatkou.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KBN: Učíš se Esperanto už osm let. Jak to, že si ani neškrtneš?
    KBN
    KBN --- ---
    AMANT: hérangr! Sqírůkr!
    AMANT
    AMANT --- ---
    LOVE_DALI: Ale jděte. To je zlé, kapitáne Calimero!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    CREMAC: Kapitáne, prakticky velím Červenému trpaslíku čtyři roky. Té posádce vagabundů, pošuků a pacifistických hippíků jsem ukázal, co je disciplína.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Listere, nebuď blázen a poslechni ho. Mýlil se snad někdy? Možná, že má hlavu jako nějaký splávek na rybářský prut, ale uvažuje zcela logicky a my bychom byli šílenci, kdybychom ignorovali jeho moudré rady.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: To je totéž, jako kdybys šoupnul svoje nádobíčko lvovi do tlamy a třel mu rozkrok mokrou žínkou. Naprosté šílenství.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Třesky plesky, kamaráde. Každej vůl ti nadlítne nad černou díru, pak lopingem kolem vířící singularity při dvojnásobku rychlosti světla a nakonec vypálí z kolabující zóny!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Bože, né, Caroline, ty ses vážně vodvázala!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: Láry-fáry, hochu! Radši se vrať do své žumpy, abys měl sílu na svůj celodenní flink.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    CREMAC: Kdyby něco nehrálo, tak o tom chci vědět.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    MRLAH: Blahopřeju, pane, záhy se rozpomenete na všechno a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru.
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    Oh, tohle je zlý sen. Prchám před fašounama s vrahem, CREMAC: masovým vrahem a mužem HNILOB: v nylonové košili. Jsem hnusná, otrhaná, lidská troska, plivátko, které páchne jako tchoří latrína. A teď se na mém úchyláckém mantlu rozprskne androidův mozek.
    CREMAC
    CREMAC --- ---
    HNILOB: Nikdy jsem nedostal ani upomínku z knihovny. Vražda druhého stupně? Tisíc lidí? To bych si pamatoval!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MRLAH: Přiznejme si to. Jsme asi tak nevinní jako šlapky před penzí.
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    KBN: Billy Doyle. To je jméno, ze kterého životní prohra přímo čiší. Už to vidím jako živé: V mládí šel z jedné polepšovny do druhé. Kupa nemanželských dětí. Manželka má bílé boty a holé nohy plné křečáků. Živí se drobnou kriminalitou, aby poplatil alimenty. Pak se ale stane, že stojí v bance s upilovanou puškou. Ta však sama vystřelí. A ty broky proletí háčkovaným kulichem jedné babky. Nezbývá mu než se skrýt. Ale kde? A pak ho to trkne - za zločinně získané peníze si koupí čtyři roky ve videohře a čeká, až se vody uklidní. Tak končí balada o Billy „Babkovrahu“ Doyleovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam