Ja jsem napsal mail primo do yamahy, tak jsem zvedavy, co odepisou. Rozumim vsem mistnim argumentum, na druhou stranu nechci zit kvuli klaviru ani sam, ani chodit kanalama, ani stehovat piano z mistnosti do mistnosti. Chci hrat kdykoli dostanu chut, neomezovat sebe, ale ani ostatni. Zaroven se chci ucit hrat dobre, dynamicky, at se to da poslouchat, klasiku i pisnicky, nicmene ve filharmonii hrat neminim, to neni muj cil. Musim myslet prakticky, chci si hrani uzivat, nikoli resit, kolik je hodin, jaky den, jestli maji doma naladu me poslouchat ani v ktere mistnosti soused zrovna neni, citit se jako verejny nepritel. To je nesmysl. Navic to piano chci nejen na trenink, ale i na hrani, nebudu chodit do zkusebny, do sklepa ani jinam hrat na jine. Budu hrat doma. Zatim vidim reseni v kvalitnim digi pianu a pres vsechna zde zaznela proti a s uctou i s diky vam vsem za nazory nejsem presvedceny, ze to je pro me ucely spatne a ze tim ze sebe vychovam jen mechanickeho prehravace not. Dovedu si treba predstavit, ze obcas zajdu nekam, kde klasiku maji a tam si ji osaham. Ale klasika doma pro me predstavuje generator spousty omezeni, diky cemuz by me to urcite nebavilo.