• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAM: Se podívej čím tisknou na pokladnách v Makru. Výhoda jehličkovek je průpis a možnost tisknout na skládaný papír. Tou rychlostí si už nejsem jistý.
    ADAM
    ADAM --- ---
    jehlickova traktorovka ma velkej vyznam v tom, ze jeji tisk je 100x levnejsi nez jakekoli jine nejlevnejsi tiskarne. rychlstma a kvalitou jsou dnesni tiskarny imho na tom skoro jako laserovky. jenom ta porizovaci cena....
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    SUCZKER: nejsou i jiny? jako jehlickovej tisk mozna ok u nakyho plotteru nebo kde...ale text z toho leze fakt bidnej, zvlast tam meli takovou tu tiskarnu kdy je to spis sedivy...s laserovkou se to neda srovnat v rychlosti ani kvalite...tak proc to mit proboha na pokladne hw shopu? :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ROENICK: dyk jo ;) Jehlickova traktorovka... ;)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    SLOUGH: tohle byla snad ale jehlickarna nebo co :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SLOUGH: Já vím, že traktor v není nostalgie a v řadě případů nejlepší řešení, ale ano, ale vzpomínám si na rok 1992, kdy tatínek přinesl domů traktorovou tiskárnu IBM, a já si na ní celý víkend tisknul manuály z ASCII souborů, co jsem měl v PCčku. Neumělo to tenkrát ani česky, ale to mě nevadilo ;). A dneska je to pro většinu z nás nostalgie, ale v řadě případů pořád výborné řešení.

PJGEPR: Netfox několikrát vygooglil jsem, ale nikdy naživo nezkusil. Na doporučení někdy zkusím.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    mohu doporucit http://www.netfox.cz (Koněvova ul. zast. Černínova 133 a 136 )

dobré ceny a poměrně široký sortiment i když občas jsou věci skladem až druhý den...
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    80-ti litru...
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    SUCZKER: ctu komentare a asi to sem zrovna nepatri ale i rpesto mi to nedalo... traktorova tiskarna rozhodne neni nostalgie... divil by ses kolik jich je a kolik se jich stale prodava a hlavne bez nich se stale spousta firem neobejde... vim to protoze je opravuju.. a ne zadne za 2 litry ale tiskarny za cenu okolo 8éti litru..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a Alzu beru jako nutny zlo. Platebni automaty jsou dobrej napad
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ROENICK: jo, softcomácká zavíračka v 17:30 byl dobrej service pro zákazníky, traktorová tiskárna je pro mě nostalgie ;). Když člověk neni línej vylézt po schůdcích do patra, tak tam jsou ty obchoďáci o poznání víc v pohodě a často předběhne čekající frontu v přízemí.

BTW: Zkoušel si někdo nafasovat v CZC ručník nebo tričko za věrnostní klikání na web??

N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    KRUPAN: No, to mi řekli taky se sluchátkama. Naštěstí na druhou stranu jsem je odvezl k oficiálnímu zastupitelství a to bylo tak rychlý, že jsem měl sluchátka za dva dny zpátky. Kdybych to reklamoval přes Alzu, tak by mi je dali za měsíc. (Což teda neomlouvá Alzu, jenom že je to někdy přes výrobce daleko rychlejší.)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    za me nejvetsi fail za posledni leta:

- suverenne otviracka Softcomu do 17:30... SEDMNÁCT TŘICET PIČO :) naštěstí už to zvedli...pro některý kusy hw jsem tam jezdil (a to prosim z Prazskyho povstani takze kus tramvaji!) na nekolikrat, pac jsem nestihal zaviracku :) hw shop kde nakupuji hlavne ajťáci co jsou v práci dlouho...fakt LOL :) 22:00 u CZC je naprosto zlatejch...jejich osobni vyfakturace a skoro nulový čekačky taky. Nejpříjemnější shop ever co jsem poznal.. chodím tam rád...

- opět softcom a jeho lolkózní ještě nedávno jedna pokladna s maníkem co tiskne faktury na traktorový tiskárně...fakt jsem si připadal že jsem někde v roce 95 :)

nutno říct že už se zvedli, ale srandu z nich mám furt :)

a Mironet LOL za jejich bitch co tam postává mezi notesama a radí lidem..je tam ještě? viděl jsem tak půl roku zpět...
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    kdo tady ma spoluspravce? smazat J3ST3RK4 a ban prosim!
    NELDE
    NELDE --- ---
    AHARAZ: Mironet dává nějaké dealerské ceny stálým odběratelům (záleží, kolik odebíráš). Takže na jich netu je třeba se přihlásit, abys viděl ceny, které pro tebe platí. De facto ti umožňují být "dealerem" pro svoje okolí. Třeba kameru jsem tak koupil suverénně nejlaciněji. A to nemám žádné extra slevy.
    Ten showroom nedávno zvětšovali, takže nevím, mě tam přijde notebooků dost.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    J3ST3RK4: jakej to ma vypocetni vykon ? sorry za cinizmus ale musel jsem
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    TRITON: co trebas anketku :-] na tema ditributor
    ADAM
    ADAM --- ---
    AHARAZ: ja to netuším a nechapu. nedavno jsem udělal novou registraci a je to to stejné.

ceny standardní na webu nic moc, ale jakmile se přihlásím, tak spousta položek suveréně nejlevnější v čr.

SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    RAV: Jo, s pokladnama v softcomu bejva obcas problem, v odpoledni spicce nebo hlavne pred vanocema muzou bejt fronty, to souhlas.
    RAV
    RAV --- ---
    Na Mironete mam registraciu, kupoval som tam raz pred x rokmi... Nedavno mi dosiel mail, ze ma chcu povzbudit a tak ze mi nastavili ceny ako naj vip zakaznikovi... a nic (to co by som kupil o nieco drahsie ako v alza a dorucenie kurieirom o kus drahsie od alzy ... pisal som nazad a nic... ani odpoved...
    RAV
    RAV --- ---
    Softcom - uz 3 roky nechodim, velmi zla skusenost...
    Objednal som cez net za cca 950Kc, siel si pre to, fronta na 20 min, chcel zaplatit 2000Kc bankovkou... Predavac mi pobavene oznamil, ze nema na vydanie a nech si idem zohnat drobne... (Podla zakona, peniaze na vydanie musi zaistit predavajuci, pokial sa nejedna o prehnane vyssiu bakovku)... Vobec ho to nezaujimalo a vybavoval sa so mnou vyrazne posmesne... Tak som chcel zaplatit kartou a to ze musim cez obchodnika, vystat dalsiu frontu, cele papierovanie urobit znova a ze to bude o 5% drahsie...
    Takze Softcom uz nikdy viac...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam