• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ZOBAAK: aha, už se to stalo... no, to jsou teda věci... tak to už vypadá skoro jako ta stará diskuze, s tim už můžu žít... ale ten novej systém filtrů a ukazování jenom nadpisů je mi krajně nesympatickej...
    ZOBAAK
    ZOBAAK --- ---
    SUCZKER: kdyz na ten link ve sledovanejch aspon jednou kliknes, tak by tam pak mely zacit naskakovat ty novy inzeraty... aspon me se to tak chova
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JENDAVB: to má taky svý úskalí, páč často to vymejšlel někdo, kdo na tom je z hlediska designu UI podobně ;) A hledat něco v cizim kódu je taky lahůdka...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SUCZKER: ja osobne bych portnul neco pod nejakou free licenci a prispusobil to
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JENDAVB: pokud se to takhle fixne, tak se uvidí, ale nějak někdo něco nabastlil a pak evidentně při tom nedělal analýzu:

[ tržiště / počítače / hardware ] - tohle mam přidáno ve sledovanejch, ale nikdy nevidim, jestli tam jsou nový

Jediná rozumná věc je, že tam je vyplňování místa prodeje, to je tak všechno...

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SUCZKER: taky me to gui nejak neprirostlo k srdci ale myslenka je to dobra snad se jeste nejak vyvine
    KEJML
    KEJML --- ---
    SUCZKER: Jak nejde hledat? Jednak přímo v tržišti je hledání, druhak můžeš filtrovat v přidruženým klubu úplně stejně jako dřív...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Aneb: Nejhorsi obchod s pocitacema je trziste na nyxu... Neda se v tom hledat, clovek aby proklikaval kazdej inzerat, kdyz se chce dozvedet vic, krasny priklad jak dopadne dobry zamer, kdyz se toho chyti programator a mysli si, ze umi navrhovat UI.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    BUNDA: Kua, at de nyx do ().() s tim svym trzistem, to se neda pouzivat...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    COSBY: tržiště by bylo vhodnější.
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRAUD: Spíše změnili cenu a zapomněli změnit cenu pro "dealery". Zkusil bych to za hodinu znovu.
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    jeste jsem se dival na jine zbozi v cene 5500 a tam cena naopak klesla o 500 - takze spis nekdo spatne nastavil v ceniku ceny pred a po prihlaseni ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRAUD:
    maji heslo. stale zakaniky odreme vice :)
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    takova dost zvlastni vec na Mironetu: kdyz se prihlasim tak se zvysi ceny - sice u zbozi za 6850 Kc bez DPH o 6 Kc, ale je to divny - vetsinou je cena pri objednani na eshopu nizsi
    rozhodne jsem jim uz napsal mail s tim ze je to trosku podivny ;)
    KEJML
    KEJML --- ---
    Já teda s ALFOU mám jen jednu reklamační zkušenost (a čeká mě teď ještě jedna), ale je pozitivní. Přestal fungovat grafika, tak jsem zabalil, poslal a asi za 14 dnu dostal novej kus (ač teda můj typ už nemaj v nabídce). Bohužel po třech dnech odešla znovu a projevuje se stejně, tak jsem zvědav, co mi na to řeknou :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    MAJA: No ono to tam uz neni tak zle...
    MAJA
    MAJA --- ---
    Do Alzy je nejlepší s reklamacema vůbec nechodit osobně, ale poslat to tam balíkem. Před léty mě přestalo bavit tam stát frontu a pak něco vysvětlovat reklamačnímu technikovi, rád obětuju pár korun za poštovné raději než tím strávit hodinu - dvě.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Nestalo se to me, ale kamaradovy.
    Pred cca 5-ti lety kupoval v ALZE PC. Kazdej kus zvlast aby mel na vsechno zvlast zaruku a mohl do toho sahat jak potrebuje. Privezl to domu, postavil a byl spokojen.
    Po zhruba roce mu chcipnul jeden ram modul. Tak ho vzal spolecne s fakturou na ktere bylo seriove cislo a jel do ALZY reklamovat. V ALZE mu ale rekli ze nema na reklamaci narok protoze na tech modulech byly jejich "specialni nalepky" ktery kdyz strhnul tak ztratil zaruku a poslali ho pryc. Novy ramky nakonec poridil jinde a od ty doby v ALZE nenakupuje.
    CAMAAR
    CAMAAR --- ---
    ja pripojim svuj pozitivni hlas firme KaK.cz ... nakupuji tam a vse v pohode reklamaci jsem ale zatim neresil jen vymenu kdyz jsem koupil desku se chipsetem ktery nepodporovala moje PCI karta a to jsme v pohode vyresili bazarem a koupi jine
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUCZKER:
    alfacomputer.cz :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TOMMY69: Pánové prominou, ale link na prodejce jménem "Alfa" by byl. Zdá se, že alfa.cz to neni ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam