• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    Sledujete také spřízněné kluby Zahraničněpolitické události, Evropská unie a Ruská Federace - události a vývoj dnes a zítra...?
    ---
    Ústava České republiky
    ---
    Zajímejte se, kdo je a jak hlasoval váš poslanec (vyhledávání podle krajů) a váš senátor (podle volebních obvodů)

Nejvíce ze všech se mi líbili dva hoši, kteří nesli na tyčích prázdný průhledný igelit bez jakéhokoli znaku. Opravdu, to mi připadalo jako naprosto nejvýstižnější politické heslo dneška.

Závazná pravidla: Toto je odborný klub. Pokud přímo z URL nebo automaticky doplněného titulku není jasný obsah linkovaného článku, uveďte shrnutí sami. OT a posty s nízkým poměrem signál/šum se mažou, vaše názory patří do Debaty k news. Vystříhejte se vlastních komentářů, které jsou zjevně zbytečné a provokující. A názory bloggerů taky mívají do přínosných komentářů taky hodně daleko...

rozbalit záhlaví
    RETAL
    RETAL --- ---
    FIN: Samozřejmě, ale ve chvíli, kdy ani jeden z nás důkazy nemá, se přikláním k osobnímu dojmu. :)

NINE_OF_NINE: Asi jsem viděl reportáž, kde zase působila dobře. Nevhodné pasáže byly přestříhány nebo natočeny víckrát. Co já vím :)

FIN: Ale v tomhle se vůbec neshodneme. Co do trestního práva platí presumpce neviny. V politice ale preferuji presumpci viny. Patří to IMHO k vyspělé politické kultuře. Ten, na koho se věci sypou jako na Čunka, by jinde pravděpodobně už odstoupil.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    NINE_OF_NINE: no, na čunka je to až moc "kočka"... nebavíme se tady o bradu pittovi.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    RETAL:to myslis vazne? Staci se podivat na tu reportaz na idnesu a je krasne videt jak prerusi vypoved jako ze ji to trapi uslysi spouste fotaku pozu jeste vic prozije.To ze by Cunka pritahovala si taky nedokazu predstavit :-D
    FIN
    FIN --- ---
    WITTGENSTEIN: i ty, brute? dokazuje se vina - ne nevina. orgány spravedlnosti musí dokázat čunkovi, že vzal úplatek.

to se tady všichni zbláznili? osobně je mi nesympatický až až, ale přesto musím respektovat princip "dokazuje se vina, ne nevina".
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TOMAS: Proboha, JAK vyvrátil? Čunek jen ukázal, že měl doma větší hotovost, tj. že to měl odkud vzít. To ještě ale vůbec neznamená, že by nemohl od té realitky vzít jiné peníze.
    (Sotva se to prokáže, ale to je věc jiná.)
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    FIN: a nastavaji situace, kdy nekomu na dukazech naopak nezalezi... ono v dobe celosvetoveho spiknuti muze byt preci vsechno podvrh :-(
    FIN
    FIN --- ---
    RETAL: může být - jenže na osobním dojmu nezáleží. jak oba víme, záleží jen a jen na důkazech.
    RETAL
    RETAL --- ---
    FIN: Z televize na mě působí jeho sekretářka o řád důvěryhodněji. (byla s ní jakási reportáž kvůli údajnému Čunkovu obtěžování)
    FIN
    FIN --- ---
    RCR: přesto stále platí presumpce neviny - je nevinen, dokud mu viína nebude dokázána. v současné chvíli jsou oba - čunek i sekretářka - důvěryhodní zhruba stejně: jen málo.
    RCR
    RCR --- ---
    TOMAS: Vyvracel to az prilis dlouho a pravost tech dokumentu se zatim pokud je mi znamo zkouma.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    PUPEK: repeat... jaky uplatek?? Myslis obvineni jeho sekretarky, ktere Cunek vyvratil original dokumenty o jejich puvodu?? Té sekretářky, která ho pak pro změnu obvidila ze sexuálního obtezovani?
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    TOMAS: no pokud se vyšetří že bral úplatek, tak má spolupachatele, kterej ho za to nenahlásil včas, dokud se to dalo jednoduše vyšetřit a pokud Čunek nebral, tak si ho vzít do parády za křivý obvinění. Ale to by asi zavřeli celouČR, vzhledem k tomu, že jak se řeší korupce v politice.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    PUPEK: ach jo :-(( vyplach mozku pokracuje.. o jakem uplatku???
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    no a co ten přítel bývalé sekretářky Čunka. 4 roky věděl o jeho úplatku a nic neřekl, to zní jako spolupachatelství
    VANEK
    VANEK --- ---
    Zemřel Hanykovics, odsouzený v Thajsku za pašování drog
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/index_view.php?id=234089
    LEGI
    LEGI --- ---
    LONESTAR: to jo a myslim, ze to jsou ucelovy obvineni. nicmene poznava druhou stranu ostri medializace, kterou sam zneuzil/pouzil v pripade toho vystehovani par tydnu pred senatnimi volbami.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ALMAD: nemůžu si pomoci, ale načasování Čunkova "odhalení" mi přijde dost "náhodné" na to, abych bezvýhradně věřil v obvinění na jeho hlavu...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    Čunek se hájí: Nikdy jsem nic protizákonného nespáchal

WTF? Teď mi jde o ta dodatečná udání....Čuňka nemusim, ale něco se zmedializuje a najednou si každá druhá obsluha u pumpy vzpomene, že u nich vlastně taky podváděl?

Pomoc :]
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    nehledě na to, co si myslím o Vaší práci pro Gábinu Partyšovou, pane skladateli, R. I. P.
    KYOSUKE
    KYOSUKE --- ---
    TOMAS: „tolik primitivu na jednom miste“

Myslíš jako v téhle zemi? Jo, je jich tu hodně. :-)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    už jí zrušili
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    TOMAS: jo diskuze silena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam