• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: klid :-) z dvacetdvojky to asi moc videt neni, protoze je to pod tou strechou a tram zataci nahoru. Jen 24, 6 a 7 jezdi kolem. Takze imho mozne ze zastavky nebo z tramvaje prehlednout. Ale nejakeho muzicka, co by me vodil po sekacich, a jeste treba pomahal tam najit spravnou velikost, to bys nam poridit mohla...

btw porad nemam sekac v dochozi vzdalenosti od prace, kam bych se mohla chodit odreagovat pres obed, kdyz mam dost, v minule praci jsem mela pres ulici ten v modrem pavilonu a luxus...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Nehlede na to, ze teda fakt nechapu, co kdo blbne s tim "kde to na KohInooru je" ?!:-O
    Jako tu hrabarnu na Knizeci pochopim, ta je zastrcena v trznici a ta trznice je takova obednena a poradnou adresu to nema.
    Ale esli je sakra narocny najit sekac s velkejma napisama na hlavni ulici, po ktery jezdi tramvaj a kery je asi tak 150 metru od zastavky, tak to aby se na nastenku popis psal ke kazdymu sekaci, nebo, idealne, tam byl virtualni muzicek, kerej kazdyho dovede za rucicku az na misto, ne?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PULNOCNICE: jo,ja to tam dam, ale muzu byt pak sprosta na lidi?
    To je stejny jak hrabarna na knizeci - i sem lipla do mapy bod, odkaz na bod je na nastence a stejne vsichni jak trumbelini!!
    :-/

Nekdy mam pocit, ze vysrat se na nastenku by bylo idealni (jooo, jasne, to by pak ji nemoh nikdo zkopirovat a hodit na frikulinsky obleckovy fansajty na FB, ze? :-)))) )
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Nechcete někdo, kdo máte práva, připsat přesnou lokaci Koh-i-noorského TH na nástěnku?
    Cesta se tu popisovala už několikrát (přinejmenším třikrát), třeba by to pomohlo. (Nejspíš jsem naivní a nebude to k ničemu, páč to tam stejně nikdo nebude číst, ale aspoň snaha tu je.)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PINK_CICINKA: tak to ses s prominutim slepa, ponivac je velkej jak krava! A to tama skoron nejezdim, takze zadny stigma mistniho, co zna v okoli kazdy kamen!
    Kdyz jedes smerem do centra, tak az pote, co vyjedes ze zastavky, za krizovatkou, po leve strane.
    Napisy TEXTILE HOUSE atp. snad nikdo nemuze prehlidnout!! :-O
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    MONJIE: Kde přesně ten sekáč na Koh-i-nooru je? Minulý týden jsem přes tu zastávku jela tramvají, ale nic jsem neviděla kolem.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    tak na Kohinooru vse za 40
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    jako kostymy-maskarni mivali v MODREM PAVILONU v Krci a pak vidam na blesaku na Kolbence, uplne vzadu, v leve casti (kdyz clovek stoji zasdeli ke vstupu) sekac, ktery ma dva velky kose s maskarnima kostymama.
    Ale sem si takrka jista, ze kosym Trinity asi nikee neni - kdyz uz, tak to lidi skladaj z kdeceho domaciho (kozeny/kozenkovy plast atp.)
    Takze se spis koukej v sekaci po kozenych/kozenkovych plastich; premyslim, kde sem videla. Asi urcite v Chizo v Husitske, cenu nevim, ale dva litry to nebyly.
    E_T_
    E_T_ --- ---
    neznáte nějaký sekáč, kde by se daly koupit kostýmy? Jde mi o plášť Trinity z Matrixu, ideálně za pár šupů v nějaké hrabárně. Nechci kožený kabát za dvojku. díky
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    no asi nemaji:) jj 60 tam maj uz tyden:) ja porad chodim okolo, porad tam nebyl cas zajit bez ditete:D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MONJIE: meli do dvou, overila jsem to empiricky, ale ty webovky asi fakt nemaji? Zitra pry maji do ctyr. A maji vse za 60, takze jsem tam nechala 180kc :-)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    jako tady na Veskach u Kohinoru? tak dneska meli mit do 14 a normalne myvaji do 19ve vsedni den o vikendu myslim do 13-14 hodin
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemuzu najit webovky textilhouse, zajimalo by me, do kolika maji, nevim, co mam za demenci, neporadite?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    na nábřeží sem byla v sobotu a byla to katastrofa, fakt hrozný hadry, který bych hodila do kontejneru, jak nějaká pani tam poznamenala, tyvole,tohle už neni ani retro :) ale vymákla sem si tam červenou košili a náramek sem k ní dostala zadara...když sem ale koukala,kolik tam ty věci stojej normálně,tak sem jenom čuměla, vytahaný triko s propocenym podpažím za 150,- je fakt úlet

jo a ahlásim, že schizo na letenskym náměstí už neni, místo toho je tam nějaká vietnamská prodejna s hadrama
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVENA: viz záhlaví
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    MAGI: Nový zboží mají od zítřka, takže asi jen do dneška:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Textile house na nabrezi kapitana jarose vse za 20,- .. ale nevim jak dlouho :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    CNV: No prave. V sekaci jsem se jen tak zbezne na cedulku koukla amyslela jsem, ze to, co je psano pro podsivku je vlastne exterier kabatu:) a az doma, jsem nasla, ze to tak neni:) O to vetsi radost.
    CNV
    CNV --- ---
    TADZENKA: Acetát + polyester, to je složení podšívky, ne?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    TADZENKA: Kalhoty zabrány.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam