• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    MARINNE: jestli ti to pomůže - jdi k čumáku metra -ve směru jízdy prostě co nejvíc dopředu.tam tě to vyplivne rovnou u jedzících schodů,necháš se nést davem a najednou seš tam :-)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    REDDAY8: mne sa vždy podarí vyliezť úplne na opačnej strane :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    MIFKAL: adresu fakt nevím, ale když vylezeš z metra na stranu kde jsou jezdící schody, tak už stačí jen najít albert, vejít do něj a sledovat šipku:) je to v patře nad ním.
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Dámy, prosímvás, jakou má TH na Hájích adresu? Na nástěnce to ne a ne najít a google se mnou asi nějak nemluví.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Kapitána Jaroše dnes - 50 %
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    MOUNTBATTEN: Uáá ) koh-i-noor, omlouvám se
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ARQANA: TH kde?;-)
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    TH dnes 50% a stejná reference - cyklus má pět týdnů, ale teď se to zrovna nějak mění a prodavačka hlásila, že to záleží na tom, kdo jim zrovna zeshora zavolá, jaké mají pověsit cedule. Jinak tam maj pěknej kašmírovej pánskej svetr v L ) Mně se zpočátku taky moc nelíbil, ale když jsem tam začala chodit pravidelně a pochopila, jak to funguje, tak si je nemůžu vynachválit. Když měli teď nový zboží, ulovila jsem těhotenský alpakový šaty, vlněnej svetr Ivko (no jako fakt) a nádherný norský pončo. A dneska vyšíaný dětský šaty a novej pure new wool svetr pro muže. Takže miluju TH )
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    SIMCIIQ: 30% měli včera (ulovila jsem něco, co vypadá jako vypasované sako šité z kvalitní teplákoviny, navíc Made in Italy. Jako sako by to bylo pekelné, ale na domácí eleganci je to dokonalé), 30Kč bude těsně před 10.12.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Sim ma textil house nejaky webovky, chci si pocihat na 30 slevy na kapitana jarose :) prej tam maji dobry kousky :)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    dnes Horky - 50%
    Ptala jsem se prodavačky, jak funguje systém slev a říkala mi, že je to různé. Pravidlem je, že cyklus je pětitýdenní, ale jak přesně nastupují slevy po sobě není nikde dáno a může se to měnit
    Prý je teď strategie taková, že se slaďují všechny prodejny, aby měly nové zboží všechny stejně, a to 10.12.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Th Háje -50%
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak sem včera byla v th na národce a no ... sice slevy 30%,ale teda maj tam snad jen takový ty svetro šaty, pak nějaký šílený saka a jinak samý svetry, opět sem se zasmála u jejich věšáku vintage, fakt děs...hlavně mě teda dostalo,že to tam maj nějaký drahý, chtěla sem si koupit šátek na krk, takovej ten větší, velikosti pašmína a oni za něj chtěli 180 ! a to měl vytahaný nitky a byl celkově takovej nějakej ojetej, líbil se mi jen jeden svetřík propínací červenej,ale za něj chtěli 250 ! to jako sory,ale mám z orsay svetry za 290 .)
    MALKE
    MALKE --- ---
    ATARKA: Modrej pavilon je dost strašnej - na to, co to je, je to drahý jako kuna...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ATARKA: tak to mozna jeste nekdy risknu, nemam to zrovna blizko a prvni navsteva me od tech dalsich spis odradila :)
    kazdopadne ted nic nepotrebuju, tak ani nikam nesmim :D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    HITOMI: aha,koukám, že maj pobočku v modrym pavilonu a tam mi to přišlo předražený,,,já enim nom,asi jak má kdo jakej vkus a jestli zrovna vybalujou nový nebo envim jak ej to možný, že mi to přijde zatim nejlepší, hlavně teda já to mám minutu od práce, takže vdcyky když skončim a nikam nepospíchám, tak si tam zajdu si udělat radost .)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ATARKA: tam jsem byla nekdy v lete a prislo, ze oproti ostatnim sekacum tam maj ty veci strasne hnusny O_o a nakonec ani nevychazej zas az tak levne. Spis uz tedka jezdim do tocny
    O nás — Second Hand Land
    http://second-hand-textil.cz/cz/
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: mám ten samej problém, potřebuju boty, kabát, sukně, šaty, kalhoty, svetry, trička:P
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: já chci nsk revenge u národního a pak TH na národce,tak uvidim, sem probrala skříň a zjistila,že nemám co na sebe, ehm .)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    pro změnu jedna velmi negativní recenze: včera prvně navštíven "Sokolovská u stanice tram Karlínské náměstí | malý second hand SECOND WEAR (anglická vlajka na vitrině)", Křižíkova 66. Nevím zda to byla majitelka, ale nesympatická mladá slečna/paní, absolutně bez zájmu, sotva reagujíc na pozdrav, celou dobu "návštěvy" kvokala s kamarádkou (pro kterou měla stranou nechané "podpultové" zboží, nikterak se nežinírovala tenhle komunistický zvyk před námi praktikovat). Zboží hezké, ale silně předražené (např. vytahané triko H&M za 170,- Kč). Hodně značek Atmosphere, Next, Forever21. Celkový dojem hodně nepříjemný a první návštěva se stala i poslední
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam