já v sekáčích nakupuju hodně a ráda, ale asi to výhledově omezím a začnu zase víc kombinovat s novými kousky... často se mi stane, že size seku přinesu kousek, který se začne po pár nošeních a vypráních trhat, objeví se dírky, povolují švy...:( u péřovky z manga, kterou jsem měla jednu zimu, se mi letos začala párat kapsa... Jako jo, kvalita odpovídá ceně a sekáče jsou imho skvělá věc. Já to ocenila hlavně těsně po škole, když člověk neměl moc peněz, k tomu, si utvořit nějaký základ dospělého šatníku..např. jsem si mohla dovolit koupit kousky, které bych si jinak za plnou cenu nikdy nekoupila..třeba džínovou bundičku, vyzkoušela jsem si třeba tu péřovku(a přestala jsem vůči nim mít pozu, zjistia, že mi vyhovuje na zimu víc než kabát), atd atd. A pro průběžné doplňování např. triček na doma a jiných věcí, věcí pro děti atd. jsou sekáče geniální. Ale až se mi ta moje péřovka rozpadne, už si koupím raději v Mangu ve slevách. Kašmírový svetr jsem ojevila v sekáči jednou (jak to děláte? :) ) a vydržel tak dva, tři roky:( Takže teď už si nový koupím v Graafu či kde je maj...až budou nějaké slevy... a pojedu na méně kousků / dražší... snad mi vydrží dýl. Ale jinak existence sekáčů - k nezaplacení:) Jen je mi pak těch věcí hrozně líto, momentáln se mi páře naprosto skvělý sekáčový svetřík s proužkama, tak budu zašívat a doufat, že mi ještě vydrží...