• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    VRBIK: zde jsou jednotlive projekty hezky rozepsane:
    Artificial Telepathy: Telepathy and the technology of mind control
    http://artificialtelepathy.blogspot.com/2006/06/telepathy-and-technology-of-mind.html
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    PSILOCYBER: zni to silene, ale ze vlada usa unasela (unasi) svy obcany je normalni. zkus najit treba neco o projektu Monarch, programovani lidi atd..
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    HESPELER: trochu paranoik ne? :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ma to 5 casti, takze watch out:)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    UFOs The Footage Archives - 50 Years of UFOs - Part1 (Michael Hesemann) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hImJ83QWwe0&feature=player_embedded
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    Fake “Alien Abductions” Conducted by Shadow Government Para-Military Operatives (MILABS)
    by
    Richard Boylan, Ph.D.

here..
    SVANC
    SVANC --- ---
    During World War 11 the U.S. Corps of Engineers spent weeks in the area with the latest scientific equipment. They tested caves, mineral deposits, highway routes, every possible logical explanation as to why the lights existed. They came away baffled.

Of late, nationally known scientists have visited the area and as yet, they have not come up with the answer.
    http://home.earthlink.net/~roales/GhostB.htm
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SVANC: Ale, ze jim to trvalo - 36 let stary data. Pozoruhodny.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ...s podobnym pocitem sem davam tohle video. Nemohl jsem si to odpustit, opravdu to stoji za to.

Scientific UFO Evidence in Norway - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rzI3s7V5DKU&feature=g-vrec&context=G2ac7567RVAAAAAAAABA

Hessdalen,Norway has UFO Observatory since 1988.
    'Fully Automatic UFO Observatory' records UFO activity 24-7 from the early 80s:
    A government funded and public UFO research project done by scientists and students.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Video sice opět nestojí za nic, ale tohle by mohlo udělat radost oběma táborům:
    Mars Viking Robots 'Found Life' : Discovery News
    http://news.discovery.com/space/mars-life-viking-landers-discovery-120412.html#mkcpgn=rssnws1
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    A jedno jeste teple video z Jeruzalema pro HESPELERA...
    UFO Sighting - Jerusalem, Israel - 04/12/2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=esBjkVnxqag&feature=g-all-u&context=G296391dFAAAAAAAAAAA
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    A hle, kdo ma v kvetnu v Praze prednasku...

Turné 2012 » Erich von Däniken
    http://www.daniken.cz/cs/uvod
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Neco cteni pro odlehceni...

http://www.uloz.to/x1998hZ/ingo-swann-penetration-the-question-of-extraterrestrial-and-human-telepathy-pdf

Ingo Swann is THE 'original' remote viewer. He worked with The Stanford Research Institute, SRI, and many government agencies for 19 years.
    Ingo Swann tells of his involvement with a very secret government agency that asked him to remote view the dark side of the Earth's Moon. Swann saw extensive buildings, roads, and human forms digging.
    Swann makes it very clear that our government is very much intimidated by these ETs. He says to the government agent: "They've somehow got you by the balls, haven't they? That's why you are resorting to psychic perceptions...”
    People advised Ingo Swann NOT to write this book because "...it challenges those echelons of conventional credibility that lasciviously get off on deconstructing those unfortunates who experience what they can't prove." Ingo Swann understands the perils and pain of being someone who has had "experiences".
    He also talks about the fact that DENIAL of the ETs is a "...patent fact. The question is WHY? ... Earthsiders (he calls us) as a whole seem to be caught up in some kind of strange but broadly shared amnesia induced..."
    I recommend this book as an antidote for what I have frequently called Earth's miasma of amnesia.
    SVANC
    SVANC --- ---
    HESPELER: Mě na tom docela zaráží i určitá iracionálnost, kterou ale vnímám i u sebe. Typický zastánce teorie o přítomnosti emzáku tady na Zemi si nejspíš přeje, aby se to potvrdilo. I já bych si přál, aby se kontakt navázal. Na druhou stranu mi rozum napovídá, že by to pro nás sice mohlo, ale také nemuselo být zrovna dobré, vyloučit jistě nelze ani celkem fatální následky, jak tomu při setkání civilizací na různých úrovních zpravidla bývá.
    Pro začátek bych určitě dal přednost jenom zachycení nějakých signálů, než "osobnímu kontaktu". A naprosto nadšený bych byl, kdyby se podařilo zachytit nějaké "tv vysílání" blízké civilizace... :).
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    SVANC: vzdyt to je ale prece protoze to ty zly vlady tajej a hodnej steven greer se svym disclosure projectem to chce odtajnit neasi.. :]

aneb ufo je nabozenstvi viry jako kazde jine, protoze proste potrebujem opet nejak personifikovat neco, co nas presahuje, abychom opet meli pocit, ze tomu rozumime a ze to mame pod kontrolou.. :]

nejlepsi ufaci jsou beztak z dilny bmw nacistickyho nemecka..
    SVANC
    SVANC --- ---
    Ad prozření... :) V mládí jsem hltal Dänikena a byl přesvědčen o lecčems. Sci-fi je můj oblíbený žánr dodnes a Kontakt mám z filmů s touhle tématikou asi nejraději. Postupně jsem ale svůj názor na možný výskyt mimozemšťanů tady zásadně změnil.
    Podle mého názoru to, co je v souvislosti s ufo předkládáno jako důkazy, může přesvědčit jenom někoho, kdo v hloubi duše přesvědčen být chce.
    Absence opravdu jednoznačného důkazu i po tolika desítkách let není vysvětlitelná ani utajováním ani dezinformacemi. Ty různé teorie spiknutí mi připadají velmi nereálné. Důvody, proč si nemyslím, že by vlády měly důvod něco takového tajit, už jsem tu uvedl, stejně jako argumenty, proč by to prakticky ani nebylo proveditelné.
    Pro mě platí, že tam, kde nelze poznat jednoznačnou pravdu, dávám přednost nejpravděpodobnějšímu vysvětlení. A tím podle mého názoru není přítomnost mimozemšťanů, trvající stovky let (viz staré obrazy), kteří se schovávají/neschovávají, komunikují/nekomunikují, aniž by za celou tu dobu po sobě zanechali jediný opravdu nezvratný důkaz.
    Příliš uvěřitelná není ani existence vesmíru, v němž se jen v naší sluneční soustavě mají vyskytovat dvě různé civilizace, ale jinak se nedaří zachytit jediný inteligentní signál navzdory nemalé snaze trvající také už desítky let. Přitom naším současným vybavením by bylo možné i běžné pozemské vysílání zachytit na vzdálenost desítek světelných let.

Nicméně na jedné věci se zřejmě shodneme, totiž že v debatě na tohle téma se stejně nelze ničeho dobrat :).
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    DRAGON: come on, jak vidis, tak presvedci.. :]
     |
    \/
    TLUSTEI: vzdyt jsi prece nekolikrat opakoval, ze prece nikoho presvedcovat nechces..

jj, kdyby nekdo projevil zajem o guided meditation a'la CE5 by Greer, tak to je dozajista o poznani presvedcivejsi.. sugesce je hodne mocnej nastroj.. :]
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zastavam nazor, ze presvedcit kohokoli o realite a pritomnosti ETs presahuje ramec i formu psanyho textu v auditku na nyxu. Ma-li dotycny seriozni zajem o to si obzory opravdu rozsirit bude problematiku studovat v soukromi, kde na toto velice obsahle a slozite tema bude mit dost casu a klid na to si veskera fakta a moznosti srovnat, prehodnotit stavajici hodnotovy zebricek popr. dojit ke zmene vlastniho paradigmatu. Na nyxu (nebo v jakemkoli jinem diskuznim foru) se z toho ve finale vzdycky stane obhajoba jiz zabehnutych vzorcu mysleni a jiz prijmanych pohledu na svet, coz je samozrejme pochopitelne, ale nikam to nevede. Jedna-li se tazateli o seriozni pruzkum (ne jen o utvrzeni se v soucasnem nazirani sveta) v auditku na nyxu se mu ho nedostane. Tady muze dojit maximalne k inspiraci nebo nasmerovani... K "Aha!" momentum a prozreni tady jisto jiste nedojde, prave z duvodu jakesi nutnosti obhajit jiz stavajici stanovisko. K "Aha!" dochazi u uprimneho hledace doma v zakoutich vlastni mysli a srdce.
    Argumentace je v techto pripadech imho nesmyslna. Bud se nekdo chce neco dozvedet a potom sam hleda a zkouma a nebude slovickarit, ale konat, a nebo se nechce nic dozvedet, jen se utvrdit ve svem stavajicim pohledu, nacez je argumentace zbytecna.
    Skoda casu a energie.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAMILLOS: Adamse sem cetl, to s tim moc nema spolecneho, tezko mi to zmeni nazor :)

Hlavne nikdo ti netvrdil, ze tu nikdo krome nas neni, ja jen rikam, ze je tezko uveritelne, ze jsou u nas :)

Rozpoznat v dnesnim svete pravdivy dukaz od toho falesneho neni nic sloziteho, staci aby to natocilo vice lidi z ruznych uhlu, staci aby se nasly nejaky "Strugackeho" zbytky, tech moznosti je vic :) Ale to, jestli jsou nejaky dokumenty z padesatejch let pravy nebo vyroku astronautu, ze neco zahlidli.. come on, tohle fakt jednoho presvedci :)) tim spis, kdyz uz jsme meli moznost nekolikrat za sebou videt, jak muzou byt media a politici manipulativni.

Ad maskovaci vrstva: nebudes ty nahodou takhle jednim z ancient alien physicists? :)

Různejm odborníkům věříme každý písmenko, ale jak se jedná o ufo, najednou se "zmýlili", co?
    samozrejme, protoze ti odbornici prinasi dukazy. kupodivu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SVANC: Ale to je pořád dokola. Důkazy, logický argumenty? V týhle společnosti? Viz dezinformace, všechno se dá odsoudit, už jsem to psal. Je to logický.
    - Bylo prokázáno, že se mýlí stejně jako obyčejní lidi? Prokázáno JAK, kde, kým? Zase jednopytlovitost – jeden letec někde. A ostatní? Různejm odborníkům věříme každý písmenko, ale jak se jedná o ufo, najednou se "zmýlili", co?
    Rozumný výroky nemůžu v tomhle oboru podepírat logickými argumenty, respektive když to dělám, někdo to stejně může sesadit ve smyslu co když se nám všechno jenom zdá, že... Když už se snažím o nějakej argument, protiargument by měl bejt něco víc než jenom odsouzení toho, že to je blbost. Lítání na Měsíc taky byla kdysi blbost.
    - Detailních záběru jsou stohy, ale – jak už jsem říkal – dneska nerozeznáš ty pravý od podvodu. A viděl jsem někde video (nevím, jak moc pravý, ale tady jde o teorii), kde se ukazovalo, že pro většinu kamer / optiky ty věci prostě nejsou zachytitelný.
    - Ohledně chování – my jejich nechápeme, ale pokud jsou rozvinutější než my, což jsou, tak snad oni chápou naše, ne? Řeči o experimentu teda radši nechám stranou...
    - Tak to sorry, ale jestli tohle všechno v historii bereš jako nějaký halucinace a ty ufa atd. ti nestačej jako dost důvěryhodnej materiál, zvláště s ohledem na jeho stáří, tak to fakt nedávám a nemá smysl debatovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam