SVANC: Ale to je pořád dokola. Důkazy, logický argumenty? V týhle společnosti? Viz dezinformace, všechno se dá odsoudit, už jsem to psal. Je to logický.
- Bylo prokázáno, že se mýlí stejně jako obyčejní lidi? Prokázáno JAK, kde, kým? Zase jednopytlovitost – jeden letec někde. A ostatní? Různejm odborníkům věříme každý písmenko, ale jak se jedná o ufo, najednou se "zmýlili", co?
Rozumný výroky nemůžu v tomhle oboru podepírat logickými argumenty, respektive když to dělám, někdo to stejně může sesadit ve smyslu co když se nám všechno jenom zdá, že... Když už se snažím o nějakej argument, protiargument by měl bejt něco víc než jenom odsouzení toho, že to je blbost. Lítání na Měsíc taky byla kdysi blbost.
- Detailních záběru jsou stohy, ale – jak už jsem říkal – dneska nerozeznáš ty pravý od podvodu. A viděl jsem někde video (nevím, jak moc pravý, ale tady jde o teorii), kde se ukazovalo, že pro většinu kamer / optiky ty věci prostě nejsou zachytitelný.
- Ohledně chování – my jejich nechápeme, ale pokud jsou rozvinutější než my, což jsou, tak snad oni chápou naše, ne? Řeči o experimentu teda radši nechám stranou...
- Tak to sorry, ale jestli tohle všechno v historii bereš jako nějaký halucinace a ty ufa atd. ti nestačej jako dost důvěryhodnej materiál, zvláště s ohledem na jeho stáří, tak to fakt nedávám a nemá smysl debatovat.