• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    BYDK
    BYDK --- ---
    PALEONTOLOG: Jsou to osobni pocity a vazou se k tematu. Nechtel jsem ti nikoho popudit.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: ani jsem se snad nesnazil to vysvetlit.. nemam co vysvetlovat :) to video jsem ani neotviral, jen to tu obcas procitam, tak ciste hypoteticky me napadlo tohle. ale s tou hipsteří zrcadlovkou celkem vtipny, to jo :DPALEONTOLOG:
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: ale ty jses skeptik. mas svoje paradigmata/premisy a skepticky koukas na nazor vychazejici z jinych paradigmat/premis. nicim, krom povahy svejch predpokladu, se od toho lidskeho hovna nelisis.
    jenom napr. ja nechapu pohnutku napsat jak jsem uzasnej, ze verim tomuhle a tomuhle a ze jsem rad, ze existujou lidi, co se snazi vztahnout dosazeny lidsky poznani k fenomenu ufo. coz mi prijde naprosto automaticky. dokonce natolikjednoznacny, ze to pripada nekterym lidem nuda a zacnou si proto vymyslet pohadky.
    BYDK
    BYDK --- ---
    Jsem rad, ze nejsem skeptik. Jsem rad, ze jsem se narodil prave v teto dobe. Jsem rad, ze jsem videl, jsem rad, ze neco vim. Jsem stasten, ze chovam uctu k vesmirne inteligenci, ze dokazu ocenit zivot. Jsem rad ze neomezuju byti nasi mysli, u ktere je jiste, ze ji ani zpoloviny neumime vyuzit. Jsem rad, ze se vse brzy ukaze. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: to je ovšem ultimátní vysvětlení. společně s elektronikou (hipsteři by teda na zrcadlovky mohli něco fotit) vyřadí i kardiostimulátory, žejo
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: hele a co chceš diť je to na anglickém Blesku :)

A hlavně nesmíš zapomenou na všechny informace o odhalení ufo jak má nastat :) ještě pro to není správný čas... lidstvo na to není ještě připraveno a musí to jít pomalu... jak se na tom ostatně dohodli zainteresované strany ;) Takže Ufonci mají samo sebou sofistikovanou technologii která je schopna detekovat zařízení umožnující pořizovat obrazový záznam a tak se ukazují jen těm co ho sebou nemají. A protože odhalení ufo se přibližuje tak postupně se začínají ukazovat i vědcům aby se veřejnost pomalu připravila na příchod mimozemšťanů. :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    SVANC: nevyfotit za danych okolnosti neco takoveho mi prijde taky hodne neuveritelne, nicmene ty stroje udajne v blizsi vzdalenosti casto vyradi elektroniku z provozu nebo narusi jeji obvykle funkce vlivem pusobeni urcitych energetickych poli, ktere emitujou. je mozne, ze pokud se o to foceni aspon pokusili, i tohle mohlo hrat roli.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Zase ten požadavek víry ;).
    Uvěřit představě, že několik minut s foťákem nebo mobilem v kapse koukám na ufo a za celou tu dobu mě nenapadne jej vyfotit, pro mě opravdu není možné :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: hele stat se to muze. Věř tomu jednou se to stane i tobě
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: 6 minut čumíš na fantastickej objekt a nenapadne tě, že ho máš vyfotit? Ale no tak, takový dement ten údajný vládní expert přece být nemůže :D. Kdyby šlo o vteřiny nebo desítky vteřin, ani by mě nenapadlo na to poukazovat, ale tohle je fakt nesmysl.
    Jinak fajn je taky užití slov "whistleblower" a "working for the US Department of Defence", aby se pak ukázalo, že to s tím nemá zhola nic společného a pán je navíc anonymní.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: no jde někdy o to že je člověk konsternovanej a nevzpomeneš si že máš točit, nebo deš s košem a zapomeneš mobil.. může se to stát i když to hlídáš
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    SVANC: A meri vsechno ve stopach a ne ve stupnich....
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: Tak jsem si řekl, že bych konečně na jeden z těch odkazů mohl taky kliknout. Zajímavá storka - vládní expert přes laserové systémy vidí na honu, kde byl s dalšími dvěma muži, UFO po dobu 6 minut a to ze vzdálenosti pouhých 400 stop (122 m). Objekt měl odhadnutou velikost 170 x 60 x 23-30 stop, musel se tedy jevit jako obrovský.
    No není to smůla, že ani jeden z těch tří sebou v roce 2016 neměl nic, čím se dá udělat fotka? Co taky s foťákem na honu, žejo - později se dá přátelům v pohodě povyprávět, co všechno bylo uloveno a spatřeno, na co nějaké fotky... :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    THE MUFON UFO SYMPOSIUM – Paul Hellyer Keynote Presentation
    http://www.youtube.com/watch?v=LDsvhfWP2Vg
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MoD Scientist becomes latest whistleblower after bizarre 'encounter with THIS UFO' | Weird | News | Daily Express
    http://www.express.co.uk/...ntist-becomes-latest-whistleblower-after-bizarre-encounter-with-THIS-UFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    9 Incredible Cases of Mass Alien Sightings
    http://www.youtube.com/watch?v=qTGAUBu-a7A
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to je zase humor
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Žádný "absolutni vztazny bod ve vesmiru" neexistuje, s nějakým naším nedostatečným poznáním to nemá nic společného (viz teorie relativity).
    BYDK
    BYDK --- ---
    Tak, jak je veliky vesmir, je i jeho poznani. BYDK >]

SVANC: Promin, necetl jsem celou diskuzi. Reagoval jsem na cesty do minulosti :) Ty ktere muzeme videt. Tzn, ze do minulosti lze nahledout, da se rici holograficky. Musis vsak byt na urcitem miste ve vesmiru od zeme a musis pocitat i jeho pohyb a zakriveni svetla po ceste, proto jsem to tak napsal, myslim ze to bude pomerne slozite, kdyz chces videt neco specifickeho. My vidime rovnou nejaky vysledek a nemuzeme rici, jestli to co vidime je prave na tom miste, kde to vidime :), jelikoz prave nezname geometrii vesmiru a pohyb zname jen z relativity ve vztahu k nasi Zemi, nemame/nezname absolutni vztazny bod ve vesmiru. Kazdopadne jsme schopni videt minulost ve vesmirnem deni z jednoho mista v prostoru a casu a ted si vem, ze se ti naskyta pohled na ruzne galaxie a vyvoj slunecnich soustav i deni na planetach z ruznych mist v galaxii. Tak i vis, co se kde odehralo a jak. Zda se, ze vesmir je zaroven i holografickou knihovnou. :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Tak o TÉHLE cestě do minulosti pochopitelně řeč není :). A nejde o žádné "superpozicovani a casoprostorove jevy, ktere teprve poznavame", ale o prostou skutečnost, že obraz předmětu vidíš se zpožděním daným konečnou rychlostí světla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam