• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    HYENA: podle koránu už další generaci zažije soudný den, tak nevim
    HYENA
    HYENA --- ---
    JIKE: Do 1000 let lidi opustí svoje těla a budou žít navěky...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HYENA: tohle bylo v nějakým jiným dokumentu o čem mluvím, ale vypadá to asi vizuálně stejně co myslim. Za 10000let mozna bude Mars zase zeleny a my budeme mít replikatory na jídlo, nebo taky budeme mít prd a bude nás tu hrstka žít jako zvěř mezi troskama a UFOni začnou znova
    HYENA
    HYENA --- ---
    JIKE: Nečetl si jenom někdo zhulenej třeba článek o tomhle:

    Airbus unveils transparent plane
    https://www.youtube.com/watch?v=9271mGJ2RB4


    ? :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HYENA: dyk právě. spíše jde o to, že oni mají dle nějakých "info" videět zkrzeva stěnu plavidla.
    HYENA
    HYENA --- ---
    SVANC: Třeba si někdo z nich dělá jenom nějakou bakalářku na jednoduchym sociologickym pokusu na -co jinýho pro ně můžeme bejt- vyšších primátech :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    HYENA: Tak mě napadá, že pokud to, co je předmětem těch mnoha pozorování, jsou skutečně mimozemšťané, tak jediným vysvětlením jejich chování je, že se baví aktivním povzbuzováním vzniku konspiračních teorií, takovým trollingem pozemšťanů :D. Naprosto totiž souhlasím s větou, "že kdyby Ufoni chtěli, abysme je viděli, uvidíme je všichni. Kdyby naopak nechtěli, věřím, že mezi námi všemi budou lítat miliardy jejich dronů a nikdo z nás si ničeho nevšimne."
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    HYENA: nějak jsem si nevšiml, kde si ze mě děláš srandu, ale klidně pokračuj, třeba se ti nějakým způsobem uleví :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    JIKE: Technologii vidět ven i bez oken máme i na zemi ;)
    HYENA
    HYENA --- ---
    PSILOCYBER: Hlášení je ztráta času? Není! Nejdůležitější na tom všem je právě svědectví o stejnym pozorování z různých míst (desítky - ideálně stovky) kilometrů od sebe. Pak se můžeme bavit o tom, jak vysoko něco bylo. Například i na pozorování okem a následnym svědectví je založený hledání zbytků meteorů (tady http://www.asu.cas.cz/cz/verejnost-a-media/hlaseni-bolidu). Stačí obyčejné oko a pamatovat si přibližně čas a polohu, mezi kterými souhvězdími prosvištěl meteor a s rostoucím počtem svědectví se zmenšuje plocha, kam jeho zbytky dopadly.

    Když se naproti tomu někdo chlubí pozorováním, o který se nechce podělit, obyčeně to znamená, že si to vymyslel. Nic proti, ale už jsem potkal spousty lidí, co viděli "ufo". Pokaždý, když jsem se jich začal ptát na standardní informace:
    Kdy, kde se to stalo. Jaké bylo počasí, jakou to mělo asi velikost, rychlost, akcelerace a podobně. Bylo najednou vidět, jak si začínají vymýšlet a s dalšími otázkami na detaily si často začali protiřečit. Mám nějaké vzdělání, fyzika a astronomie je můj koníček. Za ty léta, co se o to zajímám se neustále posouvám ke skeptikům, protože argumenty hovoří jasně v jejich prospěch. Strašně rád bych byl, aby se to zlomilo, ale nikdo z vás tomu nepomáhá :)

    A ty propagandy... já si myslím, že kdyby Ufoni chtěli, abysme je viděli, uvidíme je všichni. Kdyby naopak nechtěli, věřím, že mezi námi všemi budou lítat miliardy jejich dronů a nikdo z nás si ničeho nevšimne.

    Takže mi prosím promiňte moji zvědavost. Jestli někdo z vás má pozorování UFO, napište mi klidně do zpráv, moc rád si ho přečtu a nebudu si z něj dělat srandu jako z PSILOCYBERA ;)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    HYENA: co kam? a důvod? nemám vnitřní nutkání se s tim někde nějak chlubit ani snahu někoho fascinovat. vim co jsem viděl a to mi osobně bohatě stačí. navíc bez videozáznamu je takový "hlášení" úplná ztráta času a energie, nakonec ani s tim případným videem to nemá větší význam..
    JIKE
    JIKE --- ---
    BYDK: tak jako my máme helikoptery, letadla a kdo ví co ještě.
    tak to mohou být:
    - mimozemské lodě bez oken | ale mohou vidět díky technologii i tak ven
    - mimozemské lodě s okny
    - mimozemské drony
    - naše reverse-engeneering lodě/drony
    - stroje z budoucnosti
    /jejich kombinace
    /různé lodě různých civilizací různého stupně vývoje či druhu či účelu atp.
    BYDK
    BYDK --- ---
    HYENA: Vetsinu tech dokumentu beru s nadhledem. Mufona jsem nevidel. Vetsinou jsem se ucil Plejadske veci. O cloveku o tom, jaky ma potencial o tom proc nas nekontaktuji a vsechno to souvisi s tim, jestli se probudime a jsme ochotni se o sobe neco vice dozvedet. Jestli jsme schopni usmirit se alespon mezi sebou a zit jako civilizace, ktera nestoji pred sebeznicenim. Ty vladni projekty a ruzne veci okolo jsou nebezpecne, casto zavadejici a desinformacni. Taky si myslim a toho se trochu bojim, ze vlady ledacos daji ven, ledacos ukazi ale tak,a by jim to vyhovovalo. Dostavame dokumenty, ktere toho moc neprozradi. Do techto veci nestouram.

    A chapu, ze nemam nic v ruce, ale Uficko jsem videl na takovou blizkost, ze se to neda s nicim zamenit. :) A kdo v tom teda sakra lita? A proc ten talir je jednou s okenkami a ostrejsimi tvary a proc je druhy talir zase cely kovovy krasne zaobleny, bez okenek? A proc dalsi je jen letajici zhnouci koule, ktera si meni smer jak se ji zachce a kdyz se chci na tento ukaz podivat z jine perpekvivy, protoze se to schovalo za strom a kdyz ho obchazim tak najednou zmizi? Podle vseho je to dost jasne a jsem rad, ze jsem mohl byt svedkem. Vzdycky jsem si tedy pral blizsi kontakt, ale zatim mi nebylo doprano.
    HYENA
    HYENA --- ---
    HYENA: A me taky jestli mohu poprosit :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    PSILOCYBER: Posli to cele do Astronomickeho ustavu AV!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    BYDK: navštívili mnohokrát.
    777PLAY
    777PLAY --- ---

    Mluvčí planety Země - Člověk, který za nás v budoucnu může komunikovat s mimozemšťany. Douglas Vakoch. Je šéfem METI – projektu, který dál posouvá známější SETI. Nově ale vědci nebudou mimozemskou civilizaci jen hledat, ale také budou vysílat zprávy. Jak bude napsaná zpráva, kterou si někdo (nevíme kdo), někdy (nevíme kdy), někde (nevíme kde), nějak (nevíme jak) možná „přečte"? Co by do ní sám doktor Vakoch napsal?

    Hyde Park Civilizace: Douglas Vakoch — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10441294653-hyde-park-civilizace/216411058090507/
    JIKE
    JIKE --- ---
    UFOTV Presents - BOMBSHELL UFO CASES & SECRET BLACK PROGRAMS – MUFON UFO SYMPOSIUM – Michael Schratt
    http://www.youtube.com/watch?v=7_SpYS_vUiM
    JIKE
    JIKE --- ---
    JAMILLOS: Já Ti věřím. Lidi jako Ty tu potřebujem!
    + skeptiky taky.
    a foto máš? aspoň to nepovedený.
    BYDK: co když nejde vůbec o rychlost?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    JAMILLOS: já tě podržim, sám jsem viděl objekty (někdy i se svědkama), který buďto nehnutě stály nad horizontem a pak zmizely nebo náhle odletěly atd. převážně na noční obloze, několikrát i ve dne. dohromady to bylo 13x, mám to sepsaný a jsem si jistej, že nešlo o běžnou, nám známou technologii. byly to všechno ufo jak vyšitý... jen jsem psal, že jednou jsem se nechal pěkně zmást právě lampionama a ujistil mě až zoom kamery. ovšem v ostatních pozorováních to nemělo ani barevně ani změnama dráhy s lampionem nic společnýho. jedno z toho byl např. skleněný trojúhelník naplocho, co stál na místě a jak plynuly mraky nad ním, lámaly se na hranách toho "skla". většinu toho, co jsem viděl jsem časem našel na youtube ve videích, takže jsem si jistej z 97% mých pozorování. to, že jedinci, kteří přestože mají nakoukáno tisíce hodin a věnujou se obloze 30 let, doposud na nic, co by šlo označit za ufo nenarazili, nelze bohužel brát jako žádnou zásadní informaci ve věci existence a přítomnosti ufo, přestože by si to asi sami přáli a často jsou v přesvědčení o nemožnosti takového jevu velice "netvární". C.G.Jung napsal knížku Tajemno na obzoru, která je celá věnovaná fenoménu ufo a ke konci knihy přiznává, že ačkoliv jemu samotnému se nikdy ufo "neukázalo", v jeho knize publikované výpovědi musí považovat za reálné události.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam