• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Vsak jsem psal, ze tim neni nic mysleno. :) Proste jsem poslal na posouzeni zajimave figuriny. Btw... Venuse je proste silnejsi zena s vcelku normalni hlavou. Akorat ty oci me trochu desi.
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Myslíš, že ženy před nějakým 25 - 29 tisíci let vypadaly takhle? Argumentovat uměleckými díly je imho dost mimo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: neolit jak jo chapeme se datuje od 10 000let BP. Vube nechapu tvoje sdeleni.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: cela historie lidstva je protkana nadprirozenymi bytostmi. Lidsky mozek ma ohromnou predstavivost a nepochybuju, ze uz v praveku tuhle vlastnost umelci vyuzivali.

    Certi, rusalky, vodnici, yetti, buzci a bohove, draci, ufoni... vsechno si lidi nejak predstavovali a od nepameti se je snazi lidi zvecnit.
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: diskuse s vydlabanyma neckama, jby byla v leccems prinosnejsi...
    BYDK
    BYDK --- ---
    Kazdopadne nejradeji mam tyhle ufouny. :) Jiste nekdo pozna o jakou lokalitu se jedna. :) A to obleceni je jak ze startreku. :) Kazdopadne vsimnete si, ze tyhle sosky se objevuji cirka 2000-3000 let. Jeste pred neolitickou revoluci. :)

    BYDK
    BYDK --- ---
    BYDK: Mohlo by se jednat taky o cepici, ale detaily jsou jiz casem setrene. Kazdopadne to sem davam jen pro zajimavost. Nic netvrdim, prosim. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    BYDK: Btw... jedna se o Kykladkou civilizaci.
    BYDK
    BYDK --- ---
    Zajimava figurina. Proporce rukou a novou jsou perfektni a co ta hlava? :) Je take perfektni? Otazkou kdo byl predlohou.

    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Zjevně jsi je doteď nepochopila, jinak bys nemohla žvanit takovéhle bludy.
    ZUULLUU: Poslední věta popírá sama sebe :D.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Stejná otázka mě už napadla u tebe. Fakt se mi nechce věřit, že někdo může vážně prohlašovat přistání na Měsíci za fejk. Pokud není troll...
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Tady něco speciálně pro tebe. Pokud tě ta problematika zajímá, věnuj tomu těch 48 minut - předkládáním absurdních "argumentů" už jsi tu strávila daleko delší dobu...
    Pravda o pristani na Mesici
    https://www.youtube.com/watch?v=I86MRPHQb2Q
    BYDK
    BYDK --- ---
    Nejzvlastnejsi je, ze je to pomerne dlouho, co jsme udajne byli na mesici. Problem navratu je v tom, ze uz tam nekdo je. A take proto vzniknou Americke Space Forces a kdyz budou vytvorene, pokusi se na ten mesic znovu vstoupit.
    Problemem druhe svetove byl, ze sice jsme udajne nejsilnejsi nejmocnejsi na planete mysleno Amiky ci Nemce, ale najednou se objevuje nekdo koho nejake kulky a podobne zbrane nerozhodi. Paradni dokument o pokusu sestrelit UFO v Los Angeles se pohybuje na netu.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Fakt se tady vážně bavíme o tom, zda lidé doopravdy přistáli na Měsíci? :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: vetrelec byl natocenej 9 let po pristani na mesici. Rozdil mezi scifi beckem a zabery z mesice je hlavne v te gravitaci. To je opravdu tezke nasimulovat a bez pocitacovych triku ti zbyvaji hollywoodska lanka. A zabery z mesice je fakt nepripominaji.

    ano, myslim tim pochopitelne mars

    zpochybit se da cokoli. Treba i to, ze mame rakety schopny vyletet do vesmiru. Ze nam po marsu jezdej vozitka. Ze je zeme kulata. Ze sssr a usa byli kamosi, kteri vubec nejeli spionaz, nebo jen tak an oko. Ver si cemu chces, ale ja se na historii divam jako na posloupnost akci a jejich dusledku.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Podívej se na scífka z té doby, jimž kraluje ještě pár dalších let nepřekonaná Vesmírná odysea s filmovými triky, které byly na tu dobu omračující. Ale ani ty se v realističnosti zdaleka nepřibližují tomu, co ukazovaly záběry z Měsíce. Navíc je podstatně jednodušší fejkovat stav beztíže, než pohyb v šestinové gravitaci. Nafejkovat takové záběry prostě tehdy bylo zcela mimo možnosti trikových studií, tady to AVATAR popisuje zcela přesně.
    Tyhle žvásty o podvodu s přistáním na Měsíci se objevily až o desítky let později, když s nástupem internetu dostal každý jouda možnost veřejně ventilovat své bludy a konspirační teoretici rostli jako houby po dešti. Já tu dobu pamatuji a vím, že tvrdit něco takového už tehdy by bylo přihláškou do blázince.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: tak ty jsi chtela anketu s procentama viry pristani na mesici, ne? :)

    Hele me je fuk cemu chces verit, ale imho:
    - v dobe letu na mesic, tedy dobe analogove, bylo fejkovat mnohem tezsi, nez dnes. Nejde jen o fotky, ale i o desitky hodin filmovych zaberu z povrchu mesice. Pohyb na mesici je diky nizke gravitaci uplne jiny, nez na zemi. Neda se tam normalne chodit. Kdyz priskoky z pozdejsich misi, kdy se kosmonauti naucili pohybovat efektivne, vyzkousis na zemi, rozmaznes se o ni. Kdyz to zkusis ve vode, doskocis misto tri metru 20cm. Proste docilit v pozemskych podminkach stejneho vysledku, jako vidime v dobovych zaberech, v te dobe nebylo mozne a pokud ano, tak leda díly mimozemskym technologiim.

    - lidi tam nikdo od te doby neposlal, tam proste nic neni. Je to mrtvej kus skaly, kde jsme nic nenasli. Delat tam zakladnu nema z ekonomickeho hlediska smysl, dokud nemame teraformacni technologie. A i v takovem pripade - teraformovat mesic je nevhodne - nizka gravitace, zadna atmosfera. V nasem systemu je vhodnejsi planeta.

    - na zaklade vyvoje letu na mesic vznikly v podstate vsechny technologie, ktere nas dostavaji dnes do vesmiru. Proc by rvali miliardy do vyvoje a pak i pres minimalne castecne uspechy podvadeli?

    - ne rusko se s usa fakt nekamaradilo
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    Mně se moc líbí představa, že rozjedu gigantický projekt zahrnující simulaci přistání na povrchu měsíce, jeho gravitaci, světelné podmínky i specifickou krajinu (na hvězdy kašlu, taková piplačka!) a pustím si k tomu klimatizaci, která mi rozvlní vlajku. A při vší té nezměrné blamáži mi z hlavy úplně vypadne, že máme na place vypůjčené šutry označené písmeny, páč jsou ženský z rekvizitárny vždyčky běsný, když jim je vracíme do špatné sekce..
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: takze jestirci - ok, mozny to je. Pred tvym postem jsem byl na 100% presvedcen o tom, ze pristani na mesici probehlo. Znejistila jsi me na 92,3%
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: hele pro me snad nejvetsi dukaz toho, ze tam byli je to, ze to rusko nevyvracelo. Nejvetsi zavod studene valky. Tisice tajnych agentu sledujicich nasa na kazdym kroku...

    teda pokud neveris v teorii, ze nam vladnou jestirci, kteri nas pomoci studene valky udrzovali ve strachu.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    hele ted me tak napadlo... k tomu co posilal CROME, jsou tam ty vyjezdeny drahy skutecne vyjezdeny? bere se v uvahu ze muze jit teoreticky o fotomontaz jednoduse?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam