• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: vidět starostovo video je trošku slabý kafe, pravděpodobně i pro světovou vědecku komunitu. moc jsi nepochopil jaký je rozdíl mezi individuálním pozorováním a objektivní pravdou.
    není žádnej piss of evidence, není čím argumentovat. ale nejsem to já, kdo potřebuje zavádět novou pravdu :)
    urážky si strč do prdele, s nimi nepochodíš.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: jako jasný nebudu jmenovat, ale id BYDK a jeho stories mi taky přijdou místy docela dost přitažený za vlasy. nicméně sám jsem taky něco několikrát viděl. nebudu to tu prezentovat, z toho už sem vyrostl. takže sorry, ničím podobným vás nepobavim...
    jinak na tripu jsem z toho byl jen jednou a to už je hodně dlouho. už hodně let nepraktikuju. to jen kdyby někoho pokoušelo moje id, to jsem si zakládal v roce 2001 ;)
    spiritismus je dost pochybnej i podle mě.
    ale on píše, že ta bytost/entita/ufíčko/koule světla zároveň samozřejmě létala. jje to popsáno jako shluk živoucí světelný energie. na tyhle a podobný úkazy a jejich záznamy, když by sis udělal covidpass a vejlet, tak když se zajdeš zeptat v Peru nebo Mexiku ve správných oblastech na úřad starosty jestli by ti ukázali videa tohoto a podobnýho ražení. nebudeš se stačit divit... no v tvém případě pořád jenom možná... :) a vzápětí (samozřejmě nedivil bych se) začneš argumentovat jak jen nejlíp umíš, no prostě tak jak předvádíš i tady. takze bys tam vlastně lital zbytečně. tvl tak tam asi ani nelítej vlastně, vono by to bylo stejně marný. no prostě, buď to chápeš nebo ne. jinak to nemá cenu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: zkusil jsem to, ale už meleš hovna a reaguješ na kokotiny
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: "ono ani tak nejde o to něco zažít"... to je supr věta hele, to bych si snad nechal vytetovat bejt tebou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: o to přece nejde, ale fakt nebudu věřit nějakýmu pobouchanýmu id na nyxu, nebo jinde na netu, že něco viděl a neudělám si z toho světonázor. to snad nemůže udělat žádnej příčetnej člověk.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: hmm ... no dobře, tak tedy slaboduší :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    "až se vyklidníte, slaboduchý chudáci" no tak tady bych alespoń ocenil pravopis
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: přečti si to ještě jednou, za prvý píšu o tom, že individuální pozorování nemá z hlediska objektivního poznání smysl.
    za druhý píšu i o fenoménech, viz teherán, který mi připadají zajímavý.
    za třetí halucinace a bájnou lhavost jde vysvětlit spíš lékařskou diagnózou než mimozemskou civilizací
    za čtvrtý, neřešíme jen ufo, řešíme i bytosti za stromem a podobný věci a ty by teoreticky natočit šly.
    za pátý, hoď se do klidu :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    konečně vás tu zas někdo vyprovokoval k nějaký aktivitě a narušil tady tu zaprděnou atmosféru, teď se budete chvíli rojit. hele. a jak se vyklidníte, budete si zase libovat jaký jsou všichni slaboduchý chudáci, kromě vás, co víte nejlíp jak to všechno je, protože vy přece víte co je bitcoin :D lol
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULUU: můžeš, díky supr :) prosimtě kdo zlehčuje zneuzivaný děcka, co mi to tu podsouváš za bullshit. zdrž se podobných pokusů, díky
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: nikdo se tu ale nebaví o spiritistech nebo ducharině kámo, pokud dobře čtu. Tak nevim, asi si v tom možná udělej trochu pořádek ju?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULUU: haha ukaž mi tu slavnou studii. ale jinak v pohodě, pokud chceš brát v potaz účelově zmanipulovaný materiály tak enjoy ;) vzhůru dolů...
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: wtf jaký drogy zas? :D OK Jung byl taky zhulenec a tripař, tak určitě, jasná věc. Ehm, dobře, co tam máš dál, jo telefony a optika vs. videa na YouTube, málo hledáš hele, ale nedivim se, protože ve skutečnosti tě to vlastně ale prachvůbec nezajímá, najít něco co podle tebe neni fejk, vlastně je ti to dost u zadku jestli je nebo neni. Spíš si sem chodíš (nejsi sám) něco hojit nebo honit, to ať už posoudí každej sám.
    Každopádně abych se vrátil, je pár kanálů který přidávají vesměs kvalitní, napíšu mnohdy nefejkový videa, (protože 100% jistota samozřejmě neni) každej měsíc. A budeš se divit, představ si, normálně natočený mobilem! Úlet co? Hele, vono to de?
    Ale pokud nemáš zrovna poslední modely Samsung nebo Xiaomi 10 - 11 s tim superzoomem, budeš mít hochu hodně velkej problém natočit v noci i podělanou Polárku, možná se pěkně zapotíš i u měsíčku aby byl hezky vostrej. Zkus si to a pak tu zas pindej dál o pohotovosti s natáčením na mobil někde nad hlavou a ideálně ve tmě.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: to je neodpověď, bavíme se o individuálním pozorování bytosti za stromem
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Jak si tento fenomén v "mysli" vytváří radar?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: id darjeel mi před pár lety psal, že nějaká psychologická škola bere duchařský fenomény v terapii seriózně. dobře, v terapii s nimi pracuje a nevyhýbá se jim, ale bylo mu těžký vysvětlit, že toto samotný jako důkaz existence duchů nestačí. a tak pdobně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: ono ani nejde o to něco zažít, to se dá na drogách nebo při psychóze zažít leccos, problém je tyhle fenomény minimálně prokázat nezávisle na lidský psychice, natož pak najít vysvětlení.
    špatná čeština je jen třešnička na dortu. člověk tím jasně dá najevo (i když asi moc nechce), že se vzděláním na tom nebude nejlíp.
    v době, kdy mělo kameru minimum lidí, dejme tomu, ale dneska má každej telefon a může nefotit kde co. no a nikde nic. tím amozřejmě netvrdí, že nejsou zvláštní jevy, tady se odvolávám například na teheránskej incident, ale není to možná halucinace jednoho magora, kerýmu se něco schovalo za strom. a nebo někdo viděl ufo na sídlišti a nikdo jinej. a podobný "pohádky".
    buď ten rozdíl chápeš, nebo nechápeš, tam asi nemá smysl víc řešit.
    LUKK
    LUKK --- ---
    souhlasím s těmi zážitky a taky s tím že svou povahou jsou absolutně nepřenositelné...sám mám minimálně dva takové...

    ...mám velmi srdcového přítele s kterým si vykám, je to církevní správce a ten tvrdí toto: svět je mnohem širšího spektra a bytosti jsou na mnoha úrovních bytí, to jen my vrcholní představitelé západní kultury v případech prolnutí světů vidíme senzaci...(nebo bláznovství pozorujíce zážitky druhých) V církvi je zcela běžná praxe vyhánění duchů či podobně...přečtěte si VanderMeera jak může vypadat kontakt :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jinak až na tu češtinu, která ty příběhy BYDK obecně trochu shazuje, to není až tak neuvěřitelný.
    Ale co je na tom celým úsměvný a zároveň celkem pochopitelný, jak většina lidí není absolutně schopna podobný zážitky z cizího vyprávění zpracovat, a už vůbec považovat za skutečnou událost, která by se snad mohla někomu přihodit. Dokud něco podobnýho nezažijou sami na vlastní kůži, tak vždycky, vždycky, ale vždycky budou mít tendenci podobný příběhy považovat za experience ala schizofrenikův zážitek. Asi vám bude překvapením, že k takový události nemusí vůbec dojít ani jednou za celý náš jediný život. Je to prostě zařízeno tak, že ona většina je tohoto, co se v dnešní době nedá racionálně ani předat dál, jednoduše ušetřena. A konkrétně tady v tomhle klubíku je to přesně o tom samým, pořád dokola...
    Například Jung se sám osobně s pozorováním "ufo" nikdy nesetkal a přesto byl, světě div se, schopen ho brát jako fenomén zcela vážně. A fakt ne zrovna jako šíleně tajný projekty ještě tajnějších vojenských tajných základen (jak je tady asi nejoblíbenější na to nahlížet, co jsem si všimnul), ale jako reálný jevy, i historicky popsaný v pozorováních (Norimberská událost atd.), také řešil "ufo" fenomén ve snech a obecně ho klasifikoval jako úkazy se zřetelnými projevy vysoké iteligence, ať už je uvnitř kdokoliv, cokoliv.
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: No, jsem trochu zmatenej. Psal jsi, že se ti ta entita "schovala za strom", ale teď píšeš, že ne.
    (vycházím z toho, že když se něco schová za strom, činí tak proto, aby to nebylo spatřeno)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam