• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PSILOCYBER: udělěj to, když nedokážeš rozumně odpovídat, je to pro tebe jediný řešení zjevně
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: ty seš fakt pacient, neodkázal jsi na nic, jen provokuješ a pak se při narážce div nerozpláčeš.
    evidentně na takový kretény platí jen jeden metr a tím je ignore.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    nekomu holt staci vira a jinej potrebuje dukazy. Problem je v tom, ze dukazy o nejake vyssi inteligenci (at uz mimozemstanech, duchach nebo jinych entitach), nemame.

    Mame maximalne unikatni abnormality, ktere neumime vysvetlit. Tak, jako jsme kdysi neumeli vysvetlit jak vznikaji blesky.

    Verici meli jasno - valcici / zlobici se bohove. Jen diky lidem, kteri skepticky na podobny dogma nepristoupili a blesky studovali, vime, ze je to atmosfericky jev.

    Stejne tak uz tricet let cekam, az nekdo vysvetli fenomen ufo. A ne, ze by se lidi nesnazili. Jen ty jevy jsou tak nahodily, ze je to velmi tezke. I do toho peru jezdi tymy vedcu, kteri se to snazi rozklicovat.

    Jo, jasne, ze tu je ta moznost, ze ma bydak nakou mutaci mozku, ktera mu umoznuje videt i to, co vedci nedokazi zaznamenat. Je mozny, ze vesmirem litaj superhrdinove a na kukacku se stavi za random lidma, jen aby jim zahadne zmizel za stromem. Proc ne.

    Jen je proste a jednoduse mnohem pravdepodobnejsi, ze se stalo uz mnohokrat dokazane: lidsky mozek si realitu dokresluje. To, co snima nase oko neni to, co "vidime".

    Nez signal dojde az k nasemu vedomi, projde mnoha filtry z nichz nejvetsi je nase zkusenost.

    Napr. dva lidi jdou lesem. Jeden je ornitolog profesional a tak jeho mozek zkusene hleda ptaky. A uvidi jich po ceste 30. Druhy je ornitolog amater. Taky hleda ptaky, ale za stejnou cestu vidi 3. Dva zcela jine vysledky a to je jen dano zkusenosti pozorovatele.

    A pak tu mame dalsi ovlivnujici faktory - treba ocekavani, fantasii, sebeklam nebo prave tu viru. Vsechny tyhle veci upravuji nase vnimani sveta. Tam, kde jeden vidi elektricky vyboj zpusobeny statickym nabojem mraku, jiny vidi Dia metajiciho blesky.

    Pomalu se dostavame k ocnim vadam. Nekteri lidi vidi barvy jinak, jini vidi tvary jinak. Ci videni je to spravne? Takove, ktere ma vetsina lidi, nebo jen tech par takhle postizenych?

    Az jsme se dostali k dusevnim porucham, o kterych vime, ze existuji, casto i co je zpusobuje. A o kterych vime, ze se projevuji casto prave vidinami, slysinami a paranoiou. A co pak vsechny ty dis poruchy, ktery znemoznujou lidem cist, nebo pamatovat si veci tak jak byly...

    Vsak staci zobnout piluli, ktera nam jen lehce rozhodi chemicky procesy v mozku, a umime si cilene pusobit halucinace a dosahnout zcela odlisneho vnimani reality. Nutno rict, ze vetsina tehle tripu je prave o vyssi forme vedomi, se kterou komunikujeme a samansky ritualy jsou vylozene o tom.

    Koneckoncu je docela pravdepodobne, ze realita kolem nas je jen interface naseho vedomi, ze zadna hmota neexistuje. Ze jsme jen vedomi plovouci prazdnotou. Mozny je vsechno, protoze mozek je ten nejslozitejsi, lidstvu znamej, nastroj a jen jedno je jiste - je zabugovanej az beda :)
    LUKK
    LUKK --- ---
    PSILOCYBER: pozoruju to s odstupem a mám jasno
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    LUKK: jestli se na to umíš podívat trochu s odstupem, pak máš myslim jasno kdo z nás dvou s tim duhym, je větší blb
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: ale ale už nám to děťátko kope kolem sebe jak to jenom umí. no podívejme se, netrvalo dlouho :) pojď dáme si sraz ty chytrolíne a půjdem spolu na testy schválně kdo bude mít něco v krvi jo? předem ti říkám že prohraješ :D

    dildo to tě zklamu, nic pro mě... asi mluvíš z vlastní zkušenosti. věřim že to bylo fakt a jen tak to z tý hlavy nedostaneš

    ale opět říkám, jako argumenty docela nahovno, celkem slabota. čekal jsem trochu víc intelektu. dneska z tebe fakt nemám moc radost.
    LUKK
    LUKK --- ---
    Je mi z téhle diskuze nanic, položil jsem vám otázku, chtěl vědět váš pohled a vy se tu hádáte jako hlupáci. Proč si způsobujete takové stavy?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: no tak šup sem s tím a bez těch keců, ty jsou ti k ničemu. chápu, že se nudíš na nyxu, já taky, nadhoď něco zajímavýho místo keců
    PSILOCYBER: říkám, něco nadhoď, nebo si zahul na ulkidnění, nebo si dej áju nebo dildo do řiti :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: next vyjde najevo, že jedinej kdo tady hlavně mele hovna jsi především ty sám, man ;) ale nedivím se, máš přece tu výsadu ne?
    kdes ji teda vzal?
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: kámo ty na něčem jedeš? nemyslíš si snad že tě tady odkazuju na video nějakýho starosty v klobouku s knírkem že ne. to jsem měl o tobě lepší mínění... samozřejmě ty úřady archivují videa, se kterými přichází obyvatelé - rozuměj normální lidi z masa a kostí z dané oblasti.
    jasný, prostě opět narážíme na to, že o tý vlastní problematice ufo (název klubu mimochodem) vlastně až tak moc nevíš, jen si tu něco honíš. nemáš vlastně důvod jít pořádně do hloubky. marná snaha. i kdybys moc chtěl, nepůjde ti to, je mi líto, na to se nedá tlačit, to přichází samo... jako roční období a tak dále
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ale rozhodně jsme se posunuli, z bytosti za stromem ke starostovu videu, what comes next ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: vidět starostovo video je trošku slabý kafe, pravděpodobně i pro světovou vědecku komunitu. moc jsi nepochopil jaký je rozdíl mezi individuálním pozorováním a objektivní pravdou.
    není žádnej piss of evidence, není čím argumentovat. ale nejsem to já, kdo potřebuje zavádět novou pravdu :)
    urážky si strč do prdele, s nimi nepochodíš.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: ale ale takže nejvyšší právo mlít hovna tu máš evidentně ty, kde si vzal tu výsadu prosimtě? nebo že by už se mi podařilo tě nasrat? :D one up!
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: jako jasný nebudu jmenovat, ale id BYDK a jeho stories mi taky přijdou místy docela dost přitažený za vlasy. nicméně sám jsem taky něco několikrát viděl. nebudu to tu prezentovat, z toho už sem vyrostl. takže sorry, ničím podobným vás nepobavim...
    jinak na tripu jsem z toho byl jen jednou a to už je hodně dlouho. už hodně let nepraktikuju. to jen kdyby někoho pokoušelo moje id, to jsem si zakládal v roce 2001 ;)
    spiritismus je dost pochybnej i podle mě.
    ale on píše, že ta bytost/entita/ufíčko/koule světla zároveň samozřejmě létala. jje to popsáno jako shluk živoucí světelný energie. na tyhle a podobný úkazy a jejich záznamy, když by sis udělal covidpass a vejlet, tak když se zajdeš zeptat v Peru nebo Mexiku ve správných oblastech na úřad starosty jestli by ti ukázali videa tohoto a podobnýho ražení. nebudeš se stačit divit... no v tvém případě pořád jenom možná... :) a vzápětí (samozřejmě nedivil bych se) začneš argumentovat jak jen nejlíp umíš, no prostě tak jak předvádíš i tady. takze bys tam vlastně lital zbytečně. tvl tak tam asi ani nelítej vlastně, vono by to bylo stejně marný. no prostě, buď to chápeš nebo ne. jinak to nemá cenu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: zkusil jsem to, ale už meleš hovna a reaguješ na kokotiny
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: "ono ani tak nejde o to něco zažít"... to je supr věta hele, to bych si snad nechal vytetovat bejt tebou :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: o to přece nejde, ale fakt nebudu věřit nějakýmu pobouchanýmu id na nyxu, nebo jinde na netu, že něco viděl a neudělám si z toho světonázor. to snad nemůže udělat žádnej příčetnej člověk.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: hmm ... no dobře, tak tedy slaboduší :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    "až se vyklidníte, slaboduchý chudáci" no tak tady bych alespoń ocenil pravopis
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: přečti si to ještě jednou, za prvý píšu o tom, že individuální pozorování nemá z hlediska objektivního poznání smysl.
    za druhý píšu i o fenoménech, viz teherán, který mi připadají zajímavý.
    za třetí halucinace a bájnou lhavost jde vysvětlit spíš lékařskou diagnózou než mimozemskou civilizací
    za čtvrtý, neřešíme jen ufo, řešíme i bytosti za stromem a podobný věci a ty by teoreticky natočit šly.
    za pátý, hoď se do klidu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam