• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Tachometr IQ. A tachometr proto, protože naměřená hodnota není stálá a ovlivňuje jí několik faktorů.

    Nesoudím lidstvo na základě středověku, ale na řekněme pravdepodobnostním a matematickém základu vycházejícím z mého pokusu převést reálné hodnoty do počítačového světa. Jak třeba řešit AI a pachy, zvuky, zrak. (V podstatě taková podobná forma jako snaha předvídat počasí) Ale jak jsem se dostával hlouběji, tak jsem se zatím na to vykašlal, protože nemáme dostupný běžný výpočetní výkon a je to i na mě brutálně těžké. A mám tam ještě dost chyb, které bude potřeba upravit a opravit. Takže jsem se tak nějak vydal cestou fake, kterou by ten současný výkon mohl zvládnout za určitých parametrů. I to však není úplně easy. A až budeme schopni skutečně plně číst a dešifrovat DNA. Tak se domnívám, že budeme schopni identifikovat i nějaké ty počátky a stejně tak i nějakou definici toho co se bude dít ve vývoji dál. Teď je období pokusů a manipulací u kterých je to morální etikou dost na čtýru.

    WTF si také říkám, kde jak a proč jsem k tomu přišel a něco viděl. Ale tak co bych pro nějaké to pobavení pro touristy neudělal že?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: nesmis soudit lidstvo na zaklade stredoveke evropy. To byly opravdu temne casy :)

    Nevim co myslis tachometrem, ale mozek mame stejnej minimalne 35k let.

    Ja mam teorii na zaklade pozorovani o cestovani vesmirem. Jen mi chybi znalosti o antiplazmovych motorech. Wtf chlape...
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Spíš zda ty lidi příliš nepřeceňuješ? Těžko říct jaký tehdy byl maximální tachometr a samozřejmě extrémní výjimky jistě byly a také obvykle velice rychle umlčeny. Plave? Je to čaroděj/nice - ihned utopit, neplave hm smůla byl to člověk, ale stejně satanův splozenec.

    Odhadovaný průměrný tachometr lidské populace klesá. Otázka zní jaký byl původní?
    V souvislosti s početností? Kolik asi opiček bylo tak před 6 nebo 2 tisíci lety?
    Mám jistou svou teorii na základě pozorování, ale k jejímu ověření a potvrzení bych potřeboval znát přesně DNA jak funguje a její laický popis funkcí.

    Rozhodně je to zajímavý program a zda se s ním dá cheatovat. Zapnout třeba "nesmrtelnost"? vypnout proces stárnutí?

    Vypnout stárnutí jako vzhledové to půjde na 100% Ale nesmrtelnost? Si tak jistý nejsem zda není provázáná z jiným kódovým uzlem a kde DNA je řekněme nějaký propojovací uzel. Ale hádám že na tohle nám poskytne snad za nějakou dobu počítač a AI? A možná kvantové počítače? A už jsem viděl i přirovnávání nebo porovnávání našeho mozku s kvantovými počítači.

    A vůbec jen blbec by chtěl žít věčně. :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: "...kterou tehdy rozhodne mit nemohli..." potreti :)

    Mimozemstani tu jsou, jasna paka, ale stejne inteligentni lidi, jako jsou dnes neco nemohli...

    Prijde ti pravdepodobnejsi ovlivnovani mimozemstanama pripadne magie, nez to, ze lidi jsou proste vynalezave opicky? Proc lidi tak desne podcenujes?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ROLAND: obavam se, ze termity "kombinatorika" a "sofistika" znamenaji neco uplne jineho, nez se domnivas
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: aha podle oni? takže i? ok.
    Hele jo já to nevylučuji, jen prostě skeptikus i podle vlastních zkušeností.

    Ano našli jsme baterky, ale pokud vím stále se neví k čemu sloužili. Tajemství železa, ti co s ním pracovali se ukrývali a pak vznikaly legendy.

    A o těch postupech právě jsem i psal právě proto jsem přidal to ezo protože mě nic lepšího jako nějaký příklad nenapadlo. Ve vědě tomu říkám tunelové myšlení, nebo vidění a nebo syndrom. Jsou schopní, výkonní, ale málo kdy schopní přijít na něco nového a neotřelého, protože se drží toho co znají a často jim chybí kombinatorika.

    AVATAR:
    Ano řežeme vodou i s různými příměsmi, ale na to potřebuješ fakt sofistiku, kterou tehdy rozhodně schopní mít nemohli. Velké kusy skal třeba té žuly se řežou řetězy-diamantovými lany co jsem viděl v lomech.
    A pokud se nepletu tak voda se nepoužívá moc na masiv. Nepamatuji se do jaké tloušťky je efektivní na řez.

    Mimozemské civilizace beru za mě za fakt a čekám kdy se konečně objeví a plně odhalí.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: btw, dnes rezeme zulu ledascim. Treba i vodou. Je tolik moznosti, ktere jsou pravdepodobnejsi, nez zasah mimozemstanu ci magie...

    Ale ufoni jsou romantictejsi, vo tom zadna :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: "ja ale prece nepisu, ze to nemohl(i)y zvladnout"

    "Je naivni si myslet, ze nekdy skokove techniky, ktere nezvladneme ani dnes..."

    Podle me je naivni si myslet, ze lidi stejne inteligentni, jako jsou dnes, neprisli na postupy, ktere by nas dnes ani nenapadly, protoze mame rychlejsi alternativu. Koneckoncu jsme nasli i 4500 let starou baterii.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIRLOON: treba karbonaty, ale mnozstvi kyseliny na kubik horniny by byl uz celkem problem
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ROLAND: tak si udelali vapku, cert vi
    A ja si nejsem jistej jestli je to tahle hornina. Vim ze nam ucitel na chemii vypravel ze nejake starsi civilizace dokazali opracovavat kamen ruznyma kyselinama, tahle mi v nejakem podobnem spojeni uvizla v pameti
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SIRLOON: Vyrobit ji není zase až tak triviální a první známky se datují k 12 respektive 14 století? Žula je vulkanická hornina. Zatímco mramor je sediment. Oba mají absolutně diametrální vlastnosti složení. Použít k vrtání H2SO4 je tak nesmysl z mnoha důvodů.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ROLAND: jestli si dobre pamatuju ze zakladky, tak kysilina dusicna lepta kremicite horniny, coz je i zula a mramor
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Já ale přece nikde nepíšu, že to nemohly zvládnout. Tady se prostě něco velkého událo, nejspíš pod taktovkou náboženství. Jinak už by staří Římané mohly jezdit vláčkem.

    A když vezmu tuším ty tři 800tunové bloky v Balbeku?
    Na druhou stranu mi přijde trochu naivní si myslet, že někdy skokové techniky, které nezvládneme ani dnes, že na to přišli tehdejší lidi sami a že jim k tomu někdo nějakým šikovným způsobem nedopomohl. A že to třeba ti inteligentnější neokoukali a nepokusili se napodobit.
    U těch skokových technologií je to dost nepravděpodobné dle mého názoru a zkušeností. Ale co já vím mohu se samozřejmě mýlit

    Jsou věci které bychom nazvali magií, nebo nazýváme ezo a některé z nich jsou možné a jsou matematicky a fyzikálně prokázatelné. Jen je to stále tak trochu ouf of our mind blow.
    A fyzika ještě stále čeká na svatý grál.

    AVATAR: Opět mechanika, asi si to nečetl pořádně ale ty rýhy jsou dle měření prý kontinuální, což přerušovanou prací neuděláš. A Egypťané měli tak max bronz? A hádám že ten vrt byl směrem nahoru?

    Jako jo jsou techniky bodu kdy i jeden člověk dokáže pohnout 20 tunami. Stejně tak jako roztlačit x tunový vagón po kolejích, to už jsem si jako kluk taky zkoušel.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: predstava, ze nekdo tu diru delal treba dva roky je pro moderniho cloveka tezko uchopitelna. Ale tehdy nebylo potreba pokryt poptavku celyho sveta. Stacilo uspokojit faraona :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: a kombinace technik se vylucuje? Hele tyhle velkohuby prohlaseni, ze to prece lidi tehdy nemohli zvladnout, jsou proste lichy. Dukazem jsou samotne stavby :)

    A zrovna to, ze stavitele pyramid uspesne pouzivali primitivni nastroje na obrabeni bloku vime z dolu, kde byly nalezeny hned vedle nedokoncenych bloku.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SIRLOON: Kyselinu? A na žulu? A navíc když je v ní jasná spirálová struktura "čistá"?
    Tohle je mechanika a hodně pokročilá a dovedu si představit i jádrový vrták řekněme na energetické bázi nějaká forma "laseru? nebo plasmy?".
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ROLAND: Mohli pouzit kyselinu
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Tak si tak koukám a přemýšlím.
    Zda to na Nazce není nějaká forma mapy? By mě zajímalo jestli to někdo proměřil a projel matematikou a porovnal z hvězdnou oblohou.
    A ten žulový válec v Egyptě jestli to máme problém takhle vrtat i dnes, tak si říkám zda nepoužili nějakou formu elektronového vrtáku?
    Pokročilé strojní opracovávání ....ve starověkém Egyptě (4/8) - Matrix-2001 / Gaia
    https://www.matrix-2001.cz/clanek/pokrocile-strojni-opracovavani-ve-starovekem-egypte-4-8-4821
    SELATKO
    SELATKO --- ---
    Temer vsechny jeho eseje jsou skvele, podle me. Je to cutting edge, dobre strukturovane a navazuje na tradici Johna Keela a Jacque Valeeho. Doporucuju si to dat cele od prvniho dilu.
    Tenhle jeden z poslednich, ktery byl zejmena vydareny.

    Revelations of Alien Contact: Exploring Intriguing Patterns of Contact with UFO Intelligence - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=UYs28QFhvPc&fbclid=IwAR2CsrybHQSsj-upSpbSqS79RYII05uE6K-OOh4YIlSdjL0B0tCMnB931tA
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BYDK: ja myslim, ze je tam vyznamna souvislost s frekvenci 5G chipu, ktery pomohl rozsirit Bill Gates v ramci testovani a ockovani lidi proti Covid19.
    BYDK
    BYDK --- ---
    PER2: https://youtu.be/Clw5s6zRd3s
    ten sodikovy chvost je dost obrovsky. Jsem uplne cumel. :) Ale na ten jsem prisel az pozdeji.
    Nejdriv jsem nekde cetl, ale nemohu dohledat zdroj o ruznych el.mag mrizkach okolo zeme a jedna byla sodikova s vlnovou delkou o ktere jsem psal. Dokonce to bylo pojmenovane podle nejakych vedcu ci objevitelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam