PSILOCYBER: já ten dotaz do placu nedával ani tak pro pobavení, jakožto proto, že mě to zajímá. ,-) Ale zajímá mě to i z psychologického hlediska, jako inter-personální fenomén.
Tady je jakási vazba i na ty bytosti o kterých si mluvil ("kudlanka která si přijde sednout k posteli"), což nutně nemusí být bytosti z jiných galaxií - to mě zajímá.
Především mě ale zajímalo, od těch kteří v tom tématu "sedí" a načítají to a sledují ta videa - ten moment fyziognomie, to bylo meritum otázky.
Protože mám dojem (a já v tom právě tolik času neležím, vlastně téměř vůbec), že na internetech a v knihách je většina těch MIMO-ZEMCŮ vnímána jako více-méně humanoidi (dvě ruce, dvě nohy, trup, hlava, oči, uši ústa) ale s nějakými odlišnostmi (velký/malý/štíhlý/velký oči,/reptiliáni). Když jsem otevřel ten článěk "FORMER NASA SAID THAT..." tak tam je takový typický ilustrativní obrázek.
Takže mě zajímá proč tomu tak je (co když jsou z jiné galaxie, far far away jak píšou na začátku Star wars a tam jsou jiné podmínky než "uhlík-voda-green zone of sun") a jestli o tom někdo víéce přemýšlel. A že jsou organismy vázané na uhlík, to známe z našeho světa, ale LZE MYSLET že tomu může být i jinak.
A samozřejmě že se vtírá hypotéza že jde o produkty lidské mysli (a ta je často omezená kulturně, geneticky, atp.)