• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRUCEI:\truce\notes | | Le'Olam, Ever!
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Zijes?

    ticho.

    Jestli ziju? ...jestli se me na to jeste jednou nekdo zepta, zabiju ho.
    Jdete do prdele. Strkate do me vychazkovou holi jako do mrsiny.
    Zdravicko milostpani, na vychazce, na vychazce? A milostpan, jak se dari obchodum?
    Panacci. Touzi neco delat. Na zbytek potrebuji otroky. Tech je kolem spousta.
    Ale ja to nejsem. Ani pejsek. A uz vubec by se nedalo rict, ze budu jen tak pro nic za nic,
    pro jakoukoliv nesmyslnou pricinu nazivu.

    Nejsem tady a neslouzim vlasti.

    Jsem tam, kde nekdo je. Naplno a cele. Srdcem. Sabotuju stredostavovsky svet plne komory, klobas, svet kozichu a sexu a teple duchny a pospolitosti.
    Netahnu za jeden provaz. Delam co musim. Co vyvera ze me. Otrokarskou smycku si nenatahnu.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Whatever you give a woman, she will make greater, give her sperm she will make
    a baby, give her a house she will give you a home, give her groceries she will give
    you a meal, give her a smile she will give you her heart. She multiplies and enlarges
    what she is given. So if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit ....

    TRUCE
    TRUCE --- ---
    nemuzu si pomoct.
    pomahej mi buh. ;]


    AIDS zřejmě ovlivní mnoho forem sexuálního chování. Výrazný posun lze spat¬řit u homosexuální komunity, kde se snižuje výskyt nezávazných sexuálních sty¬ků. Některé z nejodsuzovanějších homosexuálních praktik se z hlediska AIDS pa¬radoxně ukazují jako nejbezpečnější. Například sadomasochistické projevy bývají často naprosto bezpečné, protože při nich nedochází k přímému genitálnímu kon¬taktu. Komunity homosexuálních mužů se ocitají před dilematem, jak prosazovat ve vlastních řadách praktiky „bezpečného sexu" a současně odrážet nové útoky zvenčí.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    a vyborny dark progressive set od prapravnucky Leose Janacka
    ona sama sklada hudbu, a tohle je jeji prvni mixovaci pokus
    pustim si ho na sluchatka a podruhe.

    http://soundcloud.com/appleoferis/bobby-deep-presents-vanessa-tardiff-aka-eris-in-the-mix-clubsradio-com-12-13-09
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Eva Olmerova!

    znate?

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Eva_Olmerov%C3%A1

    "Ty curaku, musi ti byt rozumet" ... resp. Blues Samotarky,
    dokument o Eve Olmerove
    http://www.youtube.com/watch?v=FTrnERWE3aI&feature=related

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRZ: pamatujes si, jak jsme se ve Francii dozvedeli, ze zpevak z Noir Desire byl odsouzen za vrazdu sve pritelkyne?:

    Bertrand Cantat:

    In 2003, following an argument related to infidelity, Cantat repeatedly assaulted his girlfriend Marie Trintignant in a hotel room in Vilnius, Lithuania, then tucked her unconscious body into bed. She died several days later in hospital in a deep coma, and a post-mortem examination showed she had suffered multiple head injuries. At his 2004 trial, prosecutors said he had hit her 19 times, causing irreversible brain damage, whereas Cantat admitted hitting Trintignant four times, but told the court her death was a tragic accident.[1] He was said to have flown into a jealous rage after she received an affectionate text message from her former husband.[2] The death of Marie caused considerable emotion in France. Nadine Trintignant, Marie's mother, actively sought a heavy sentence; Cantat's friends claimed he had been out of his mind and had not intended to cause harm. On 29 March 2004, Cantat was sentenced by Vilnius Regional Court under Article 129 of the Lithuanian Criminal Code to 8 years in prison for murder committed with indirect intent (dolus eventualis), i.e. it was acknowledged by the court that he didn't want to kill the victim, but foresaw her death as a probable consequence of his acts and was indifferent with regard to such a consequence. The verdict was at first appealed by Marie's family (who wanted to toughen the sentence), then by Bertrand Cantat (who wanted the higher court to reclassify his crime as a manslaughter and lessen his sentence), but both parties ultimately decided to cancel their appeals, which rendered the first 8 years judgment final.[3] While in Lukiškės prison of Vilnius, Cantat performed on 11 August 2004 a concert for prison's inmates and administration.

    At the request of his lawyers, Cantat was moved from a Lithuanian prison to a prison near Muret, France on 28 September 2004.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bertrand_Cantat


    Na to ze zpiva proti valce, muceni, chudobe a media srovnavaji jeho poezii s Jimem Morrisonem [coz nemuzu posoudit, pac neumim fr.] tak docela dobrej magor. Zmlatit zenckou [19x do hlavy byt i ze zarlivosti....]... predpokladam, ze to byla ponekud povedoma post herakova scenka [vsichni tvrdi "ten musel byt sfetovanej", cim se nepise]. Ubiti s nasledkem smrti. Tak tohle je deti moje asi ta nejmin elegantni a nejdebilnejsi vrazda co si umim predstavit... starej dobrej fen ve vane [uz nefunguje bohuzel ;]]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    TRUCE: celkove velmi presne, libi, okackoval jsem to. co se pocitovosti tyce. za a] trvali mi roky, nez jsem umyslne dosahnul jejiho naprosteho otevreni za b] mam ji rad, umoznuje mi tvorit za c] dokazu to vuli ovladat, ale tak dlouho se chodi s dzbanem pro vodu, az se ucho utrne, takze vim, ze vule je neco co muzu a nemusim v dany moment mit nebo chtit mit. Ono mit vuli k tomu zabit se, nebo zabit nekoho pravda neni az zas tak maly kousek, ani neuveris, dokud to nezkusis. Jednou mi to trvalo tyden, nez jsem to udelal, podruhe jsem to resil asi tri noci a nakonec jsem zjistil, ze mam jeste nejakou praci.
    Kdyz si predstavim, ze bych tohle posunul do ramce "snadne" a mohl to udelat pri okamzitem impulzu, tak jako hodne veci, proste se mi s tim nechce si hrat, pac je to moc definitivni.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    SHASHA_KRASTY: a ty zas vis jak mi polichotit, vid ;) lisaku :)
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    no jasne
    na zarizeni neni zadne misto v levo, no space left on device ;]
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    _ELPH_: tak do lucidu vravis?
    mohla by som to skusit
    dospela som do stavu, kedy dokazem analyzovat a pamatat si svoje sny, vlastne som bud bdela, alebo sa mi uz sniva ;) (dreaming vs. awareness)
    rada si spajam sneni do obrazov, predtym som to nezazivala tak casto.
    ale oddelit to a vyvolat si len pocit je dobry novy ukol .))
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    Zalesak Rofl kdyz poprve zabil svoje zvire, rozklepal se. I jinde v lovecke krasne literature se pise, ze clovek dostane tuto 'horecku' pri prvnim zabiti.
    Je to nejaka bariera hluboko v nas, nezabijes, a prekrocit to nas jako lidi zmeni. Ve smyslu, ze z toho nemusime mit zadny rozpad osobnosti, jen to pocitime.
    Podle toho, jak vim ze reaguju na primy pohled na krev, vlastne nevim zda se do toho chci az tolik hnat...i kdyz vim ze mit prilezitost, udelam to toho okamzite. Pokud jde o zvire.
    Myslim si, ze kdyz je jim, tak bych je naopak mela i zabijet.
    Aby se ta energie do me prelila cela, nejak vic ekologicky.
    Povazuju pak za samozrejme podekovat po indiansku za to zvire, citim tam potrebu ritualu.

    Pokud jde o davy, nechavam je bejt. Kdyz jsou hnusni, je to vetsinou me zrcadlo, protoze nekdy, jsou v metru sami krasni lidi. To jsem si myslela dost dlouho.
    Posledni dobou premyslim, ze je snad ve mestech neco jako morfogeneticke pole, lidsky smog, ktery zpusobuje, ze nekdy je vsem kompletne napicu, i fyzicky. Neni divu ze pak vypadaji jak se citi. Nevim cim to je. Zda je to psychicke, nebo se to jen preleva a je to tu permanentne, a zpusobuje to voda/nekvalitni potraviny/kvalitni prazske ovzdusi z ktereho mam permanentne divnou plet (vim ze je to prahou, protoze mi staci byt tyden pryc a jsem jako nova).
    Hromadime si na sebe svuj vlastni odpad, podobne jak z nas pada kuze a vlasy, odpadavaj i myslenky a jine veci psychickych forem..mozna ze jsou uklezecky ve meste a v uradech vlastne takove magicke vymitacky, a ani o tom nevedi :)))

    V davu jde o umeni pohybovat se mezi nim, asi jako v lese, ale jinem, zivem jako v krajine carodeje OZ. Oni se daji probudit k zivotu, staci projev ktery je primo oslovi. A ti co se nedaji, tak neverim ze by je taky neslo pouzit. Staci chtit a mit pro ne to vyuziti. Pockejte, jeste za nas budou umirat ;P Zatim neni duvod se tim zabyvat. Vetsinou jsou mi zbytecni lidi na smich, proste me svou blbosti rozesmejou, jako napruzena prodavacka kdyz mi padaji drobne, chechtam se ji do oci s prekvapenym vyrazem.

    Ovsem hranice jsou aby se prekracovaly, vzdy jsem si myslela ze nemuzu byt uplnym clovekem dokud ty bezne nejviditelnejsi neprekrocim. Druhy problem vsak je, vytvaret si nejake sam a zit v nich.
    Napr. jsem dnes cely den spala a vzbudila se s pocitem viny - asi mi me telo neco signalizuje (treba ze bych mela jit ven a zabehat si trochu, nebo mezi lidi) ... zalezi na mnozstvi vnitrni energie co mam, podle toho jsem bud panem sveho casu, nebo sleduju nejakou fyzickou/psychickou potrebu protoze jsem i z masa/kosti/neuronu, ne jen z vule a her a adaptace.
    A Over, to mas z toho, ze jsi tak pocitovej, ty veci jsou dizajnovany aby zasahly cil. Jsme proti nim vlastne dost nechraneni, protoze drive meli tuhle funkci treba pohadky, ktere jiz dnes dosahly trapne jednoduchosti pribehu znacek. mit silny pocit jeste nic neznamena, je to jen impuls, ale co se bude dit, to rozhodujeme my.
    EVELINA
    EVELINA --- ---
    OVERDRIVE: jen na heru pohled Tobě do očí bohužel jakoby skrz Tebe, přes zrcadlo :-(

    jinak teda i mě představa slečny pojídající s radostí sníh potěšila
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _ELPH_: no pravda, myslel jsem si, ze si v Banladeshi poridim nejakou indianku na noc do hotelu, ale kdyz jsem videl tu spinu a smrad, krisy na ulich a lidi s leprou, radej jsem vzdal tuhle myslenku jako nepripustnou.

    Jinak holka co ji snih je pekna predstava a uplne mi to roztahlo usmev. Presne tohle je nejkrasnejsi kousek zivota, kdyz vidis nekoho ziveho. Hodne me kdysi potesilo, kdyz jsem jel s Maruskou a tadyva mistni pani domaci metrem, z jakehosi sidliste na konci sveta metrem a Truce pak poznamenala, ze jsem jediny, kdo mel v celem metru zive oci. To me tehdy potesilo az k jesitnosti, pac sam tyhle zive lidi hodne vyhledavam.
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    OVERDRIVE: no ja zijem v bratislave, takze ja tu mam den osklivych lidi kazdy den :) napriklad v prahe mi to prislo o dost viac fajn co sa tohto tyka. ja si nemyslim ze by to bolo mnou. a navyse vcera som aj v bratislave v autobuse videl dievca ktora nemala taky pohlad. a navyse jedla sneh a tvarila sa ako keby to bola najvacsia delikatesa aku kedy jedla (stavim sa ze v lete pije rosu)...ale to su fakt ze vynimocne chvile ked niekoho takeho vidim. a niekedy uz aj ked sa pozeram do zrkadla si sam sebou niesom moc isty, ci uz tiez nemam taky tupy pohlad

    a dievku som si este nikdy nekupoval tak neviem (: heh a to "z donuceni" ti neverim. to si istotne napisal len preto aby sme si o tebe mysleli ze si dobry a citlivy chlapec :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _ELPH_: jj, taky se Ti jinak stava, ze mas dny osklivych lidi. Ze ten den jsou vsichni tupi, hloupi a skaredi?

    Tohle je treba duvod proc nemam ridicak. Proste si rikam, ze je to moc jednoducha cesta jak ve sve vnitrni potrebe nekoho rozsekat na hadry. Kdyz uvazim, ze mivam dny, kdy se chci zabit a problem je jen "JAK?" a nebo dny kdy chci zabit...

    Ja jinak parkrat neco zariznul, kralika, kozu, slepici... vetsinou po urazech zpusobenych psi a musim rict, ze poprve se mi rozhodne trasly ruce. Neni to snadne, aspon ne pro me.

    Byl jsi nekdy v bordelu? Tak ten pocit, kdyz si poprve kupujes defku, tak to je hodne stejny pocit hnusu, strachu a buhvi ceho jeste... [ja to zazil v brazilii z donuceni mmchodem]
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    OVERDRIVE: praveze nezabil / sa mi ziadne take zviera nestavalo do cesty. a hlavne zvierata mi vacsinou prijdu naozaj zive, no ludi ktorych tu vidam na ulici mi prijdu akysi polomrtvy...neuveritelne tupe pohlady, atd...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    poslala mi Naturell :] a myslim, ze to spis patri sem ;]]]

    JEPTISKA.gif (3529920 B)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Death In June: UNCONDITIONAL ARMISTICE

    Can I trust a human?
    Can I trust his soul?
    Like pigs they link together
    Like pigs in a sausage roll
    They all think they're individuals
    They all think they're free

    Nietzsche said they are supermen
    Displayed in a butcher's shop to me
    Makes sense within a framework
    Of that Nazarene reality

    I wish I had a gun
    Which set us all free
    This is my dream, that one day
    Everyone will have an absolute armistice
    Unconditionally

    I hope this happens for the World and the World Tree

    Can I trust a human?
    Can I trust his soul?
    They all link together
    In their selfish hole

    Love and worship and power and success
    And love is prevented and destroyed and possessed
    Love and worship and power and success
    And love is perverted and destroyed and possessed

    I wish I had a gun
    Which set us all free
    This is my dream, that one day
    Everyone will have an absolute armistice
    Unconditionally

    Hey, don't slide
    I'm the unforgiving

    I watch many humans
    I know, like you, you're like me
    I watch them like snakes
    Like snakes lower than a snake's belly
    Filthy poisonous cobras

    Humanity
    Europa
    Civilization
    Awake!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    _ELPH_: jo vicemene vim co chces rict... zabil jsi nekdy neco vetsiho vlastnima rukama? rekneme ov velikosti kralika vejs? psa, kocku, kozu, prase...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam