Hele vole chaos
http://plzen.idnes.cz/...erie-trolejbus-novy-0v2-/plzen-zpravy.aspx?c=A170213_143023_plzen-zpravy_pp
Když to ujede 12 km po městě tak mašina musí dát 3km. Jediný o čem pořád nemluvíš je to - jaky podíl mají solary na střeše.
V těch blitkach to člověk nenajde. Takže odpověz. Je to vole vlak na baterky dobíjeny solarem a nebo vole vlak co jezdí na solary na střeše?
Podle mě rozdíl, nejen dle mě. To potom můžu říct že jsme Pico složili solární auto, proto že solar dobíjel baterii ze který se hrálo vařilo a jezdilo. Protože s ne hybrida nalepily panely ;-)
Kurva tak jak to teda je? Solární vlak jezdí na solary na střeše a nebo na baterie co se nabíjení ve stanici?
Viděls film - Drž hubu? Tam říká doktor, že kdyby se měly postavit ústavy pro blbce tak je to nemožné kolik by jich bylo.
Buď to vysvětli - svoji logiku a nebo halt řekni. Kurva udělal jsem chybu je to halt jinak a není co řešit ne? Kurva pletu se denně dělám chyby jako jinej denně ale halt se tomu nepostavim prdeli a řeknu jo moje chyba a teď halt znovu a lépe.
Myslel jsem že vzdělávání člověka obohatí ale v práci jedinej kdo dělá sracky jsou ty vzdělaný. Krabice co má komponenty nad montážními otvory - jediný co ti řeknou. Dělej si s tím co chceš mi o tom víme ;-) ale už to není náš problém :-* treba dnes box na zeď na domek uprostřed pole. Musíš celý rozebrat přidělat krabici. Pak panel a nakonec to složit zpět, pokud možno do panelu udělat závity, protože pak tam matičky zespodu nedáš atd. Lol no tak jak to teda je?
Co ta jednotka na kolo? :-*