CUKI: no nevim proc diesel vyjde draz - uz jsi menil vstriky u benzinu? :-D A nemzsli si ze to neni ojedinely pripad kdy kvuli spatnemu benalu ........ Jestli myslis turbo tak ano to trpi u kratkych vzdalenosti ale myslis si ze to co cpou dneska vsude jako TSI atd je na tom lepe? Turbo benzin kde bezne odchzeji turba lidem z okoli po 30000? Retezy se meni stejne jako u meho reminku po 30000 atd atd atd??? To je vyhra opravdu ... SDI (bez turba) felicie co mame v praci na jezdeni po meste a okoli bude pri pravidelnem servisu spodku jezdit jeste za 20 let ... Par relatekj jednotka jen na motor a klasickej zubak a mechanicke vstrikovani ...
Jeste pripocitej start stop - kde se spousta veci meni 2x casteji a vetsi baterka co jde drive do haje, vetsi altik co vice trpi ... Jo takovej altik chlazenej vodou to je strasne bezporuchova vec ...
Velmi slusny elektromobil? Nevsiml jsem si ze velmi slusny elektromobil mi ujede s komfortem jako vyhrejvane sedacky atd nejak rozumnou vzdalenost. Ano pokud zijes z tabulkovych hodnot tak ano ale chci videt v zime elektromobil co mi za cenu priusu ujede alespon 50km ... Jestli najdes opravdu v praxi vyzkouseny elektromobil co mi da cestu do destne z vysokeho myta s topenim atd za cenu co porovnavas s priusem a jeste zpet tak prosim ... A neberu to ze timhle autem proste nejen jezdim 20km ci 30km ale v klidu si s nim dojedu do jeseniku atd ...
Pokud budu brat u hybridu usporu na dalku - nedostanu se niz - to je logicky. Pokud budu brat usporu kratke trasy a treba jen nez vyjedu od baraku a projedu tim zasranym mejtem tak mam 2 rozjezdy do kopce se studenym motorem a pak kazdej prechod rozjezd ... Dneska jsem v mejte napocital odjezd od kamose az cedule mejto - 21 rozjezdu ... Neukazneni ciklisti a chodci pobihajici po silnici atd ... Tam uz to znat bude ...
A nejezdim brzda plyn, u me docela najdes vosoupany synchrony a jak jsem zjistil budu muset vymenit tahla a mechaniku u prevodovky - osoupany silonovy cepy a spojka taky v lete uz pujde ... hihi
Kdybcyh mel jezdit brzda plyn jsem se spotrebou na 12 a ne na 6 ...