ANDY_WARHOL: v Praze, ale Lenochod je teď v Dohalicích a zítra vyráží na trasu do Berlína a zpět a pak půjde do zinkovny :-)
Ale v květnu někde možná bude. Uvažuju ho dovést na MMM (jestli bude), tam je to jen denní akce, tak bych se tak jako mihnul, chvíli dobíjel a zase jel. Na Bio bych na něm jel hrozně rád (už proto, že by baterka nejspíš vydržela bez dobíjení, a byl bych tam za 2-3h - to je nesrovnatelné s běžným kolem), ale fakt si nejsem úplně jistý tím, že bych ho dostatečně bezpečně zaparkoval - byl bych hrozně nervózní, mám zařízený ten závod, čínská víza, tou dobou měl mít i ruská víza, a Bio je týden před odjezdem a pravděpodobně bych ho nestihl opravit.
Pravděpodobně bych předváděcí jízdy v květnu mohl dělat v Praze na Ladronce... plánuju kus odtamtud, kde bydlím, vyrobit v garáži takovou kladku a skladovat kolo u stropu :-) další možnost je, že budu na chatě, což je taky kus od Prahy (ostatně - kromě závodu je to kolo určené hlavně na to, abych po práci mohl dorazit na chatu rychleji, než vlakem nebo autem... jenže i tady je ten háček, že se solárními panely si netroufnu ho nechat parkovat jen tak na ulici, a i bez nich a s baterkou budu dost váhat... většímu rozšíření hi-tech dopravních prostředků prostě brání tlaky archaické společnosti...
(BTW, mohlo by tě pobavit, že mechanik, který podle mého projektu kolo zkonstruoval - nemyslím ten svářeč, makají na tom dva - vlastní taky nějaké velké americké auto, se kterým jezdí akorát na srazy - jinak je hodně fanatický cyklista - a na jednom z těch srazů se účastnil nějaké soutěže o nejhezčí zvuk motoru :-) když mi to prozradil, tak jsem si vzpomněl na naší dávnou debatu a musel jsem si připustit, že vesmír má smysl pro humor :-)