Ad ta nabídka CT2 je vážně míněná... bedna je cca 40x50x70, tedy je to už použitelný nákladový prostor, k tomuto typu beden lze dokoupit i zámky (já tehdy šetřil...)
parametry CT2 viz níže, ale pro představu: po nabíjení cca 2h (s menšími panely to bylo 5h) by to mělo s asistovaným šlapáním ujet asi 40 km (dobíjení za jízdy je zanedbatelné, ale v létě to může pomoct). Za den jsem s tím ujel až 100 km (opakované nabíjení a část dne po rovině pohon vlastní silou), ale velká radost to nebyla. Je to spíš kolo do města, nebo jako doprvodné vozdilo nějakých natěžko naložených cykloturistů (kterým vezete např. ještě těžší věci).
Cena 30000 Kč je akční tady pro NYX - ještě to chci tenhle víkend vystavovat na
[ ZcestoValec 04: Za Hranice Vesnice / festivalfestival / 13.4.2018 / CR - Karlovarsky kraj - Valeč ] a jinak to dám na cyklobazar.cz za 35000 Kč (ano, slušné lehce ojeté elektrokolo lze dnes koupit za 25 000 Kč, ale v tomhle je tolik práce a vývoje, že to prostě levněji z ruky nedám).
pro kutily co se v tom chtějí dál šťourat se to nehodí, protože volba 24V systému se z dnešního hlediska už nejeví jako šťastná - já na to ale mám dimeznované BMS, MPPT i panely a k ničemu jinému se mi to nehodí.
doporučil bych to třeba nějakým zahrádkářům, kterým opravím 24V autozásuvku a můžou tím pohánět např. svůj zahradní domeček bez elektřiny, pokud stejně uvažovali o instalaci ostrovního systému. (A ještě na tom odvezou úrodu, z té zahrádky!)