• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORSolarni technika,Solar cooking-baking & Elektrick bike,cars,
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    ABDULAH: ale tvuj kamos jiste neni vizionar jako treba xchaos :-D
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DEREK_CUSTER: tak strojar co dela ve firme kde vyrabeji kola - jezdil profi zavodne - ted uz poloprofi ... by mohl i upiva vedet o cem je rec kor kdyz ma doma kola na ruzne tereny atd ... myslis ze za techto podminek by se daly rady prijmout?
    DEREK_CUSTER
    DEREK_CUSTER --- ---
    ABDULAH: no ono jedna vec je postavit a druha vec kdyz s tim jedes 1000 kilaku po sutrech.. A kamosu od piva co by to urcite umeli lip znam taky spoustu :D
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    REDGUY: asi nechce dorazit do cile vubec ...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Kdyz uz si hraju s tou extrapolaci... tohle je graf vyvoje ty extrapolace, tj, osa Y ukazuje, jakej odhad dorazeni XChaose do cile byl podle dat dostupnych ke dni na ose X. Aktualni trend neni uplne dobry 8)

    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    XCHAOS: kolika se rozpadla?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: zrovna tohle asi zas ta cool neni, takovou krajinu najdes i u nas, vcetne te rovne rozbite silnice :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: část to vzdala, část diskvalifikovali za to, že popojeli náklaďákem nebo vlakem, několik jede mimo soutěž protože dobíjej ze zásuvky a části se ty tříkolky rozpadaj.

    Jinak viz video z konce Ruska :) rozhodně víc cool, než sedět na zadku doma.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Riding Saratov to Kazachstan road
    http://www.youtube.com/watch?v=knPrCzb5YI8
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    ANDY_WARHOL: nema smysl resit kdo je jaky looser ne?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ale jsou tam vetsi looserove nez xchaos, to zase jo :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    REDGUY: rady od vsech - ne jen od tebe lol
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: . Daniel si pořídil odpruženou přední vidlici už ve Lvově - takze ma poloodpruzeny kolo, takze s tvym "nutne potrebuju celoodpruzeny" to zas tak nesouvisi, ze ne?

    François mě odpružení strašně závidí - No jiste 8)) Akorat ze i bez nej te bez vestich problemu dojela.
    rozdíl od bratrů Colleových jsem nepřezouval (oni asi 5x) - Ty jsi zatim ujel 4200km, oni 8100km. Pripomen mi prosim, je to zavod v minimalnim poctu prezouvani, nebo v rychlosti? 8)))

    Takže to nevidím tak černě. 8))))) Colleovi jedou skoro doslova DVAKRAT RYCHLEJC nez ty. A presto to "nevidis cerne" 8)))

    Hele, fakt to porad nechapes nebo to jen predstiras? Je uplne jedno, jestli celoodpruzny kolo je pohodlnejsi nebo ne. I kdyby nahodou bylo (pochybuju), tak zcela zjevne neposkytuje takovy vyhody, jak jsi tvrdil. V pelotonu jsi daleko vzadu a s prehledem te porazeji nejen jezdci na poloodpruznejch, ale i komplet tvrdejch kolech. A proc? Presne z toho duvodu, kterej jsem se ti snazil vysvetlit uz loni: spalil jsi spoustu casu a penez do plnyho odpruzni ktery ti prineslo jen minimalni benefit (pokud vubec nejakej), misto abys postavil, otestovat a natrenoval na klasictejsim kole. Ostatne, sam to o kousek dal priznavas: já jezdil celou zimu na kole do práce. Ale na lehokole potřebuješ trochu jiný svaly co myslis? Kdyby ses ridil tim, co jsem rikal, loni na podzim mel rekneme elektrifikovany lehokolo od azubu a celou zimu a jaro na nem trenoval, o kolik tisic kilometru bys ted byl dal? Mnohem driv bys zjistil, ze chlazena striska je blbost, mel bys natrenovano a otestovano, usetril by sis tu testovaci komedii v Alpach... ale jasne, chapu, rady od Redguye jsou automaticky trollovani, ridit se jima neprichazi v uvahu a ted je potreba vymyslet kazdou pitomost, abys to zpetne oduvodnil 8)))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: co se ho jen zeptat, jaky soft pouziva aby se to naucili sami, bude se jim to hodit i na pristi rocniky
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak jak se dalo očekávat, pořadatelé by ty lineární extrapolace rádi pro všechny, nejen pro 4 vybrané účastníky...

    Pokud se s nima REDGUY domluví, bude zřejmě dost king, protože oni mapu outsourcují a evidentně z ní data opisujou jen ručně :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: to je furt rano :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ANDY_WARHOL: tady už je 12...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    XCHAOS: pivo po ranu stejne neni dobry
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Wow, wifi! Jen pivo jim došlo, tak aspoň kafe
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    ABDULAH: no futra se kdyztak delaji ocelova ... tezko tam budu cpat drevo ...

    pokud konstrukci dobre vyrobis - jsou srouby pouze jistici a staci ti jich na celou konstrukci cca 10 ... jinak odpruzeni muze mit klidne 20cm v tom neni problem - zalezi na pruzinach ... moje predni vidlice ma 10cm pohyb ... docela to staci na hodne veci ... plaste alrspon dvou palcaky s hrubym vzorkem a dvojtou vyztuhou ...

    nerikam ze to nevazi ... a prosim proc odstoupil? se mu rozpadla konstrukce? no a v cem je problem s tlakem-silou na kolo? chapu ze bude problem mit nejaky pomer tlak tloustka cena vzorek slozeni ... ale kdyz tahnout vozejk tak s panelama

    a kdyz me to bude hodne srat tak vzduchovy odpruzeni ... nepotrebujes tlumice ... nebo zkusit ten muj navrh krutne napravy hihi ... proto potrebuju vyhrat - kdyz uz tak at to za neco stoji ... hihi

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam