KUTAS: jenze to kde neni elektrina neznamena ze tam neni vubec, v tomto smyslu se jedna o vedeni, ktere umozni nabijeni v nejake rozumne rychlosti, samozrejme muzes nabijet z bezne zasuvky, ale to je jaksi na dlouho a tedy k hovnu. ale aby si neco mohl pouzivat opravdu bezne, pro bezny kazdodeni zivot, kdy treba nemas den casu a musis do prace, odvezt deti do skoly a podobne, tak tam uz se bez skutecne masivni infrastruktury neobejdes. a tu nepostavis jen tak, ty kabely do zeme stoji majlant, musis doresit vlasticke vztahy, vecna bremena a podobne. zadna sranda. ted se stavi tam, kde je tohle vyršeseno, ale az se zacne budovat infrastruktura pro zbytek, tak se to zadrhne.
KUTAS: je tak tezke pochopit, ze nejsme jedna osoba a ja na to mam trochu odlisny pohled, a kdyz napisu nejake jasne tvrzeni, ze srovnatelne elektro auto je xkrat drazsi nez auto na ropu, tak to nema afinitu k tomu co tu resis s nekym jinym ? je to pomerne jasne tvrzeni bez odkazu na ostatni diskuzi, je to me tvrzeni, ktere si mi vyvratil nesmyslnym argumentem, kdy si mi predlozil dve nesrovnatelna auta, nesrovnatelna v zakladnim paraametru dojezdu a pritom si tvrdil ze srovantelna jsou ?