RATTKIN: viděl jsem kousek a překvapilo mě tam tedy hned několik věcí. To CEčko vypadá jako kdyby to testovali v Číně, ale takový test je přeci naprosto bezpředmětný. Když tu chceš něco prodávat. Musíš ten test přeci podstoupit tady. To není tak jednoduché. Něco o tom vím protože kamarád to dělá.
Pro individuální změny nejsou tak přísné požadavky pokud se vejdeš do několika omezení, do kterých bych se vejít měl. Navíc určitě tohle nebudu řešit a autě jehož baterie je součástí k-ce rámu. Tam moc přestavba nedává smysl i z jiných důvodů.
Další fakt co mě zaujal je několik podivností které mi přišli zavádějící. Třeba ty čidla. Je sice pěkné je mít na busbaru, ale to je jen jedno z míst kd může nastat problém, mnohem důležitější vidím čidla naopak na nejochlazovanějším místě, protože mě bude zajímat spíše ta nízká teplota, nikoli vysoká. Tam je totiž rozdíl mezi maximální provozní a maximální dovolenou poměrně velký, ale dole to je třeba řešit velmi přesně. Tedy čidla na obalu mi dávají smysl. Záleží jak mají nastavenou BMS.
Nebo třeba ty kabely a jejich přestřižení. To přeci řeší BMS. Pokud dojde ke zkratu tak se ten modul odpojí. K-ne to může být řešeno určitě lépe, ale nebezpečné to být nemusí.
Pána neznám, ale trouchu mi připomíná někoho kdo si chrání svůj píseček a know-how. :-)