• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: noo, mela bych, ale pisu tu ted zivotopis, chteji po me 4 stranky, kdo to kdy slysel, 4?, to abych tam napsala k pracem i abstrakty, pokud tam nechci vyjmenovat vsechny zvirata co mame :D
    ale ted,... ted jdu radsi hrat bridge :)
    A_2
    A_2 --- ---
    :-)

Být Tebou, tak se ale utikám učit programovat, to si ten klon budeš moci ještě navíc naprogramovat
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: si te asi naklonuju :)
    A_2
    A_2 --- ---

ano ano, prostě dobrák od kosti, to jsem celej já
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: ty jsi takovej empatickej, no uplny zlato :)
    A_2
    A_2 --- ---
    noyo, vy chudáčci ekonomové...já vím, vy jste takové myšky uťáplé že .-)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    no tak tede delam zkousky a tak se snazim o tom tematu premyslet, napad i predstavu jak to realizovat mam, ale nevim nakolik to bude schudny a zda to bude dostatecne vedecky, my ekonomove jsme na vscht takove popelky, fnuk
    A_2
    A_2 --- ---
    to chápu... ale tak ještě nějakej pátke k dobru máš a třeba to taky soudruzi z MŠMT prodlouží na 4 roky..
    Nebo napíšeme dopis, všem se to prodloužilo, jen nám chudákům chemikům ne, a to má být jako nějaká spravedlnost pane prezidente?! Rychle s tím něco udělejte!
    A pokud možno do pátku!
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    nj, snazim se, ale moc to teda nejde:(((
    A_2
    A_2 --- ---
    KATCH: :-)

KIKULINKA: není, ale od teďka musíš začít bádat, jinak se to v tragédii promění! A to bys určitě nechtěla že? .-)

KATCH
    KATCH --- ---
    KIKULINKA: ne, urcite ne, v podstate neznam nikoho, kdo by mel, kazdopadne se hodi vedet uz, co presne by clovek chtel delat a jak :)
    ale bez to s rezervou, delam matiku a jeste dost teoreticky veci, samozrejme nakonec i nejakej program budu muset vyplivnout, ale porad je to dost teoreticka prace, takze zadny kvanta mereni, jako moji kolegove a tam to proste dost dlouho trva, nez clovek zacne sazet nejaky vysledky
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: jooo, tím začnu, s programováním se musí pozvolna :D
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    takže když v druháku nemáte z práce vůbec nic tak to ještě není taková tragédie? tak to jste mě potěšili:)
    A_2
    A_2 --- ---
    tak snažíš, jo, no jen aby .-)
    Idea je základ, souhlasím, já když byl v druháku, tak měl leda tak **** a ne ideu :-)

hmm, ale programovat se určitě bude hodit. Taky bych rád, ale až bude mít den o pět až dvacet hodin víc...
    Joo, já už si nepamutuju skoro ani můj první program na našem osmibitovém atari...jak to jen bylo...něco v tomhle smyslu:
    10 print"Pavlíčková je kráva"
    20 goto 10
    :-) a to byl vlastně můj programátorskej vrchol :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: vsak ja se snazim :) respektive mam ideu, to je zaklad, ne :D ted jen pokracovat a dotahnout to do konce.
    Ted me trapi jina vec, musim se asi naucit programovat a do toho se mi, ale vuubec nechce :(
    A_2
    A_2 --- ---
    nemít s čím nemít s čím... to je mi dost povědomé... no musíš začít bádat :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: ale jo, to taky udelam, ja bych klidne koncila,ale zatim nemam s cim :D
    A_2
    A_2 --- ---
    KATCH: vyplníš nějakej ten formulář, návštívíš pár kanceláří a je to :-) myslím, že to za to stojí, teda jestli už nehodláš končit :-)
    KATCH
    KATCH --- ---
    A_2: my to mame uz taky, ja mam teda program jeste na 3 roky, ale splnuje uz vsechny podminky 4letyho, tak to bude uz jen formalita to prepsat a nechat schvalit radou, snad :)
    KIKULINKA
    KIKULINKA --- ---
    A_2: :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam