• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    A_2
    A_2 --- ---
    zkusím, viď;)

a je to pýchavka obecná, to druhý
    A_2
    A_2 --- ---
    ne, ale jako děcko sem si myslel, že píchá, poněvadž (skusím zagoogleovat a najít obrázek) tvarem a povrchem sem si dokázal představit, že píchá.
    Teda jestli se tej houbě co myslím říká píchavka...
    Ale je to pýchavka.... máš recht...sem zase chytřejší...., nicméně:

Pýchavka ježatá:

A tuhle houbu sem myslel:
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    Tebe někdy píchla pýchavka? :))
    A_2
    A_2 --- ---
    No to je stejně zajímavý, já sem skutečně vždy myslel, že píchavka je od slova píchat. A nee od slova pyšný....- ale hlavu na špalek bych nedl, s pravopisem na tom nejsem dobře
    Ta anketa mi nejdřív přišla směšná, ale ty výsledky mě velice překvapily
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    :))) odhlasováno :)))
    A_2
    A_2 --- ---
    proti gustu žádnej dišputát, však to znáš.

ale že si to ty;) tak na to mrkni znova
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    no, že si teda ale vyberu možnost :))) se asi zdržím hlasování ;)
    A_2
    A_2 --- ---
    Nová anketa:)
    A_2
    A_2 --- ---
    Takže k anketě:)
    K tomu, že A2 je blbej, se souhlasně vyjádřilo 20 procent lidí. Což prohlašuji za statisticky nevýznamný => Sem chytrej!

nová anketa
    už se na ni pracuje...
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: nene, není docent, to zas ještě nee:) ale jako tuplem bude, na to bych vsadil krk. je mu 32, pokud vím, je stejně starej s mým bratrem - chodily spolu na střední:) a spolu se mnou kdysi i na pifko:)) teď už má rodinu a děti, takže už je to minulost, ale nezapomenutá:)
    U nás nemusí bejt docent, aby mohl mít doktoranda, jen mu to musej papalášové schválit.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a už změň tu anketu :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: tak to není nic nenormálního :)) Mít o 6 let staršího školitele je někdy velká výhoda. Mýmu školiteli je 70, takže pokud chci umět něco z moderních technologií musím se o to zasloužit sama. Btw kolik mu je, že už má docenturu???
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: Ty si dělej co chceš;) já se nepodceňuju ani nepřeceňuju, prostě to tak je. Taky je fakt, že jako vzor si beru svýho školitele - o 6 let starší, ale kapacita jak... Měsíc:) no takže z toho trochu blbej pocit mám, když vidím jak mu to všechno de a taky trochu pocit závisti poněvadž jeho to BAVÍ. Což já osobě říct nemůžu. Mě baví se flákat a zewlovat a zkrátka většina věcí co nesouvisej s potenciální možností obživy atak dál atak dál, no nic
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: nepodceňuj se, a co myslíš, že dělám já? Teď jsem si teda dala od školy pauzu na týden, ale zase bych měla uklízet. V baráku nám pracovali a tak máme všude prach, protože netěsněj okna. No a místo toho, abych se už do toho konečně dala tak tu sedim :)) Na co se pořád nervovat :))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: no hlavně už bych měl zas něco "luštit". to je nyx, icq, oběd, icq, nyx:)
    nevim. něco vymysli:) já sem hloupej. A nic se nemá lámat přez koleno:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: taky máme dva jazyky. Klasika angličtina a já mám španělštinu. Ruštinu jsem se učila devět let, snad bych si na něco ještě vzpomněla :)
    tak jo, jiné téma.................... ale jaké? ;)))
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: ne. jenom angličtina. my máme zkoušky ze dvou jazyků, mám ruštinu, ale učit se ji mě s vodpuštěním sere jak víno. Je to krásná řeč, to yo, ale mozek mám jen jeden a věděl bych kupu jinejch věcí na co ho používat. Hlavně jestli si ty kašpárci myslej, že se tady naučím rusky tak, abych to mohl využít, no..
    Ale to je jen můj názor.
    Angličtina - nezbytnost - univarzální jazyk, navíc srozumitelnej, v kterým by měly bejt všechny práce a vědecký věci a vůbec všechno mezinárodní .
    :) i když tohle téma mi trochu zvedá nějakou látku v krvi, která zapříčiňuje lehké rozčílení
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    fíí ha, ale docela mě překvapilo, že dokonce vím o čem je řeč. Samozřejmě neberu v úvahu, že neznám odbornou terminologii.
    A co já? No, mě příští týden končí druhý pokus, takže zpracovávám výsledky. Jsem vcelku velice spokojená. A s angličtinou se taky velmi často potýkám, neboť k mé práci se články v češtině prakticky nevyskytujou. Takže hlavně angličtina nebo teda i jinej jazyk :)
    A_2
    A_2 --- ---
    :) malá ukázka, z tohodle odstavce a pak ještě stránky dál sem dneska kvet. Prostě moje buňky ne a ne a ne a ne a ne a ne. atd.
    Ale veselý je to "for example :))" to mě fakt pobavilo. Sem si hnedka řek ahá, takže jedna desetina z 1000 kubíků je 100 kubíků! šikovný!

Když něco nevíš, snaž se pochopit, ale až jindy:) => přeskočit:)

Ale jinak je to zajímavý, jen mě štve, že to všechno nechápu, jednak odborně a taky občas nechápu význam angličtiny:( i když mě angličtina baví a velice se mi jako řeč líbí. Víc než čeština, musím vlastenecky říct;)

A co ty??
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    tak jak jde studium? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam