• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Ewokk: Možná to záleží na "kultuře" na jedné fakultě/katedře.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    jenze ja nemluvim pozue o jednom doktorandovi visco, ja jsem mela tu cest se setkat s nekolika, a vsichni to meli hozeny skoro stejne, nejsem debil, ktery hazi lidi do jednoho pytle woe.
    A verim ze jsou doktoradni, kteri jsou v klidu a delaj to co je bavi, jenom jsem zadnyho takovyho zatim nepoznala. Uz se tesim
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Ewokk: Z jednoho příkladu nemůžeš usuzovat obecně - všude najdeš plno pitomců a kdvůli jednomu pitomci-docentovi taky neřekneš, že všichni docenti jsou blbci, kteří tě nic nenaučili.
    A_2
    A_2 --- ---
    Tak už tě to přešlo? Koukám ještě tři minuty
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    No jo nedelni utopie woe visjak :D..v pondeli me to prejde a zase me bude vsechno prudit :)
    A_2
    A_2 --- ---
    EWOKK: woe nevim co :)

Něco vymysli a udělej si doktorát na téma "Střední cesta se vždycky najde";)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    No po pravde jsem uz pak nemela naladu z ni neco dolovat vis co..
    a stredni cesta se najde vzdycky, staci aby doktorandi shodili hrebinek a studenti se presatli chovat jak debilove,,easy,,ale nerealny zrejme..
    :)
    A_2
    A_2 --- ---
    EWOKK: No možná ti měla říct i proč, nebo jsi se měl/a optat proč..

Střední cesta se sama nenajde:) i když sázím na to, že někdo už to zkoušel ;)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    takze by to chtelo zrejme najit nakou stredni cestu, me na muj dotaz ze staroanglicke literatury doktorandka odpovedela ze "Toho cloveka se neucte, psal sracky"
    tak jakoze hmm
    :)
    A_2
    A_2 --- ---
    EWOKK: To je v poho, mě zase serou studenti, že se nechtěj nic naučit :)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    Doufam ze tu neurazim moc, ale doktorandi me pekne serou :) nic me nenaucili, vubec, jenom melou hovadiny mi pripadne :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    to samé. Už mám naplánovaný další pokus, na konci března začíná. už teď z toho nespim, bude toho strašně moc, ale na druhou stranu to bude spoustu výsledků :))
    A_2
    A_2 --- ---
    Naštěstí ne.. Snad budu mít trochu víc času a s něčím pohnu ... Už bych měl začít hýbat :)
    Co ty?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: no a co jinak? Učíš v letním?
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: Tak to sem rád. jednofaktorová ANOVA slyším prvně
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    a je to tu, jasně, blbě jsem to udělala :)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    trápim se teď s jednofaktorovou ANOVOU, nezobrazuje se mi hladina významnosti a tím pádem mi v tabulkách chyběj ty nejdůležitější údaje. Nevím, jestli jsem si v excelu vůbec udělala správně tabulku. To asi takhle na dálku nepůjde... neva, teď něco zkouším :)
    A_2
    A_2 --- ---
    SAGEMA: No hele, něco bych měl umět, ale nic moc, ono statistika je dost široká a náročná disciplína (imho), co konkrétně myslíš?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    A_2: :) a statistice jinak rozumíš? (tonoucí se stébla chytá, víš? :)
    A_2
    A_2 --- ---
    mně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam