• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    A_2Doktorandi...
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA: čauky:)..njn..chichi..svět je malej, ČR eště menší...natož pak čzu...dělá rígo?...ešiši, chuděrka...ale snad to nebude tak zlé, né?..já příliš netuším, co si o tom myslet...něco jako státnice, či jak?...zatím je to daleko, tak se o to příliš nezajímám;)...ale říkám, si, že dyž to zvládl bratr, který dyž mluví, tak ho není slyšte...zvláště pak dyž v komisi je partička senilů....tak to snad musí jít zvládnout:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: taky zdravím, jo, jo, Svilda to je ona :)) zítra má ríga
    no a s těma skriptama je to tak, že naše vedení požaduje, aby každý vyučující měl skripta v angličtině, a tak mě školitel požádal, abych je udělala
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:
    zdravim takhle při pondělku:/...no ,to teda koukám, co všechno může mít takový doktorand v popisu úpráce:)..píšeš skripta, JO:)?..ty jo....hmmm....jinak kámoškaz institutu...no, upřímně, já ji znám přes další kámošku, kolegyňku z katedry..a znám ji jen pod přezdívkou..."Svilda"..ale zeptám se, jak se jmenuje reálně:)...
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    PUPEK:
    ..no s těma očima by se asi někdo měl opravdu začít zaobírat na věděcké úrovni:)..a né jen po špeku- ikdyž vlastně, proč to nezkombinovat?:)...vod páteční kalby ve frýdku mám sakra problém...bolej mě kukadla až kam....to se mi snad eště nestalo, aby to trvalo tak dlouho..asi nějaký agresivní severomoravský klima:)..asi by to chtělo nějakej ten visine či co...:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: ale jo, jde to :)) Já mám konkrétně práce poměrně dost, protože učím a jsem koordinátor pro lybijské studenty, takže toho mám docela dost. Plus nějaký psaní skript a dělání různých "velmi potřebných" věcí, které po nás chtějí naši docenti. Ale jinak je to docela v pohodě :)) (není tou kamarádkou Péťa K.?) s tou prémií je to víceméně pravda, teda jak u koho asi, ale teď tomu udělají přítrž, je tu jeden šťoura, který jede po financích jak slepice po fl..u :))
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: tak to zatím nevim, ale víš jak to říkal Arnoštek: "něco vymyslíme"
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: hlavně budu potřebovat sponzora, protože vynalejzat se dá nejlíp po dobrym hulení a to neni levný
    A_2
    A_2 --- ---
    PUPEK: :) no jo, z tebe bude jednou vynálezce, ty se budeš mít dobře :)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: to jo teda, zrovna včera sme řešili, jak by bylo praktický, kdyby byly oči vyndavací, jedno pěkně strčit do lacice k tahákům a ještě ho naučit listovat, ale to už je moc ski-fi
    A_2
    A_2 --- ---
    yoyo, PUPEK je na vočička expert, ten by si moch udělat doktorát
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    HANYSKA: makat nezačínej, to už bys pak nemusela mít čas na ty kalby a hlavně od příštího roku budou všechny knajpy na suchdole zavírat v 10, takže jestli seš lenoch jako já a nechce se ti jezdit do města, tak ušetříš a ještě budeš mít ráno pjekný vočíčka
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA:..a jak se vůbec doktoradní na institutu?...mám tam jednu známou a ta má naprostý veget...stylem do školy na návštěvu cca 2x/1-2týdny...do menzy na obídek, navštívit po kanclech známé, poklábosit a hurá domu:)...a to mě eště fascinovalo to, když se před vánocema přidělovaly nespotřebované prachy...tak vyfásla nějakou brutální vánoční prémii... snad 20tácu...to se mi už teda ani skoro nechtělo věřit...já dostala 3kila:(((...éééé, kurva drát, to je ale spravdelnost:)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    HANYSKA: :)))
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    A_2:
    á propos...pokojíček na jihu jak vymalovaný:)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    SAGEMA: ááá...ČZU...já taktéž:)....ale teda na FAPPZ...mno, taky řešení..já myslím, že tady by i uvazky případně byly..ale podle mě je tu už lidí jak nas.... a pochybuju, že zrovna mě by chtěli zaměstnat...i z důvodu toho, že sem trochu jiné krevní skupiny než oni, páni "vědci"...holt, dyž člověk ráno přišel/jelikož musel/ s krvavýma očičkama a táhle z něj chlast na sto honů...to moc dobrej dojem neudělalo...:)
    HANYSKA
    HANYSKA --- ---
    A_2:
    Ale jo, jasně, ze stípka se žít dá;)..kdyby ne, už tu 3/4 roku nésu...ale de přeci taky o kvalitu...no, upřímně, kdybych tolik nepařila, nekalila a nekouřila, možná bych i ušetřila:)...nejvíc prachů padne bezpochyby na kalbách...ale bohužel této libůstky se vzdát nechci, i kdyby na chleba nebylo:)...tož, nezbývá, než začít někde makat, přišmrdlávat atd...upřímně, osobně myslím, si, že v tom není žádnej problém...teď už jen zbývá čekat, pokud pan školitel bude mít podobný názor na věc...pokud ne, tak..to nevim;)
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    moznost privydelku je taky odborny asistent. Jestli teda jsou u vas na to uvazky. Jako ze u nas (CZU-institut) nejsou :(
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    A_2: jéééé kdybych tam nebydlel, tak bych tam určitě bydlet chtěl (kdo neskáče neni inža hop hop hop)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Hanyska: Tak to bych i zkusila zvážit nějakou práci, co bys mohla dělat v té škole (překládat, něco přepisovat, programovat - pokud umíš) - prostě zaplnit ten čas, co tam být musíš. Jsou školy, které prudí s 8.5 hodinami denně a přitom tam studenti jen "jsou".
    A_2
    A_2 --- ---
    HANYSKA: když je člověk línej a má dostatek ganji, tak se ze stípka žít dá :). Většina lidí od nás z katedry, co znám, skoro každej minimálně na poloviční úvazek dělá. Já se třeba ve škole neobjevím dva týdny a nic moc se neděje - pokud nejsem s někým přímo domluvenej. Každopádně u nás ale skoro každej doktorand vede nějaký cviko, já sem třeba minulej semestr měl 2x 3 hodiny. Teď mám volno, není to tak špatný, až na svědomí:)

JIXIPEN: ano.

zaplaťpámbu za to co mám :)

HANYSKA: tak to fakt škoda slov..

PUPEK: Ganja ale dochází, kamarádi taky odchází - udělali státnice - inženýři pyčo :)glogloglogloglogloglória :))
    Tak vod teďka zeberu:)
    A koukej si někdy setřít prach :) http://pupak.wz.cz/pokoj.jpg
    pozvi si na pomoc Ferdu a alou do přírody :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam