• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO

    Jaké preferujete středy

    18 hlasy od 18 respondentů

      rozbalit záhlaví
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      SVANC: Mně jako projev mimořádné bystrosti nepřipadá už minimálně rok trvající a nikam se nevyvíjející kopírování článků, konkvenujících s tvou vírou, z internetu, a taky se skrz to neposeru. Jde v zásadě o jediné: o co jde.
      Pokud jde o to dokázat (si), že je hotovo, že věrná reprodukce byla vynalezena (už dávno - kdy?), tak neexistuje lepší přístup než ten tvůj. Popírat holocaust bylo v módě už těsně po válce.
      Pokud jde o to se dopracovat k nejlíp jedoucímu autu, nejlíp pasujících sedadlech v autě, nejlíp šukající babě, nejlíp chutnající whisce, nejlíp hrajícímu hifi, tak tvůj přístup je zcela bezcennej.

      Tys jasně řekl, o co ti jde, chceš zachránit svět a obrátit blbce na tu správnou (svoji) víru. Nepochybuju, že v tomhle klubísku o sedmi lidech se ti to povede, ostatně máš třetí nejlepší sestavu, kterou sis ztloukl z prken vlastníma rukama, a kopčíš sem jeden neprůstřelnej článek z internetu za druhým. Každej majitel Geniusů nebo ničeho z tebe musí mít péro v pozoru.

      Jedinej, kdo z tebe má a vždy bude mít prdel, jsou ti lidi, kteří tě potkávají už od roku 90, Svanca za Svancem za Svancem za Svancem, borce s papundeklovejma Teslama, Visatonama, Seasama a jinejma, s Transiwattama, AURAma, DPAčkama a jinejma.

      Byls na výstavě?

      Všimni si, že nikdo jinej se tobě nesnaží vnutit názor, že mezi bednama/zesilovačema/předkama/cdčkama/kabelama je rozdíl. Každej na tebe sere, si poslouchej třeba z televize, však je to jedno. Jen ty jedinej jak nějakej křižák tady ohněm a mečem dál a dál meleš to svoje a bereš si do huby do nekonečna ty káble, že ti to není trapný.

      Kdybych chtěl, tak tě povozím na zesilovačích, kde jsou zcela objektivně měřitelný rozdíly v THD, aby ses mohl rozepsat, proč si myslíš, že dva (tři, dvacet) zesilovačů hraje stejně, i když jsou měřený diametrálně jinak. Až bys - jakoukoli sofistikou - dosáhl závěru, že všechny jsou stejný a všechny hrajou stejně a všechny jsou, jak říkáš, lepší než ucho, což je pičovina par excellence, tak bych se tě mohl zeptat, kterej konkrétní zesilovač, značka a typ, to byl, kterej udal ten milník, kdy se vývoj zastavil. Ty bys pak žádnej nejmenoval, protože žádnej neexistuje. To stejný cvičení by se dalo provést s předzesilovačema - kterej je ten konečnej, kdy už nemodifikuje (slyšitelně) signál, a proto je vývoj u konce. To stejný CD přehrávače.

      To tvý onanování nad káblama je asi tak zajímavý jako číst si fanatickýho voliče ODS nebo KSČM. Dostaň se přes to. Ale na druhou stranu pokud ti to v čemkoli pomáhá, kupř. v tom cítit se dobře, tak ti to nemůže nikdo brát. Já si taky myslím, že brunety s dlouhejma nohama jsou nejlepší a neexistuje možnost mě přesvědčit, že to tak není. Akorát by mě, popravdě, nenapadlo o tom hovnit na internetu jako ty.
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: Je docela pěkný, co se stane, když se tady objeví odkaz na odborný článek, jehož vyznění nekonvenuje s tvým přesvědčením.
      Normální by asi bylo poukázat na chyby, špatnou argumentaci atd. Nebo mlčet - to je také dobrá možnost :).
      Ty sem ale místo toho hodíš posměšnou hlášku a pak ještě něco poznamenáš o chudých duchem. Nevím jak tobě, ale mě to jako projev nějaké mimořádné bystrosti nepřipadá...
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      To nehlodá nikomu, ale chudí duchem byli vždycky blahoslavení, což sedí.
      SVANC
      SVANC --- ---
      Je to fajn :). Člověk si může v klidu užívat hudby, aniž by mu někde v koutku hlavy hlodala myšlenka, jestli by přece jen neměl koupit ten úžasný nový kabel, který už má stínění i proti kosmickému záření.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Jaký to je, mít takhle jednoduchej život? Musí to bejt fajn.
      SVANC
      SVANC --- ---
      NECRON: "Spectrophiles" :D

      Zásadně ovšem nelze souhlasit s tvrzením "We haven't found any such people (se zlatýma ušima) in the past 100 years of testing, so they probably don't exist. Sorry. We'll keep looking."
      Jenom tady na fóru jsou minimálně dva, co poznají rozdíl mezi reprokabelama, a jeden, který dokonce slyší i rozdíly mezi koaxem a optikou :).
      NECRON
      NECRON --- ---
      celkem vecne zamysleni nad distribuci (samplingu) hudby ve formatu 24-bit/192kHz. audiofilum se to asi libit moc nebude...
      http://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.html
      SVANC
      SVANC --- ---
      MADCAT :)
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Už toho nech
      SVANC
      SVANC --- ---
      MACHALIK: Ty vtipálku :). Oba dobře víme, komu byl
      tenhle pokyn (MADCAT) určen před výmazem.
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Už toho nech...
      SVANC
      SVANC --- ---
      Někteří lidé jsou zjevně nepoučitelní...

      TEDDYBEDDY: Co takhle raději pouvažovat nad tím, proč to bylo smazáno? Máš snad pocit, že tu je cenzura na denním pořádku? Spíš bys měl poděkovat za to, že odsud celá série těch tvých failů s "fejkama" zmizela...
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      MACHALIK: Já myslím, že je to úplně OK. Lépe tak vyniknou Švancovy příspěvky níže ;)
      MACHALIK
      MACHALIK --- ---
      Ojojojoj, to jsou poradky. Klid bude! Vsichni pekne slapat brazdu.
      TEDDYBEDDY
      TEDDYBEDDY --- ---
      Uživatel NYX smazal Vaše příspěvky za posledních 24 hodin
      MADCAT
      MADCAT --- ---
      už toho nech
      SVANC
      SVANC --- ---
      GOSHEWAN
      GOSHEWAN --- ---
      TEDDYBEDDY: Moment, chces rict ze pokud smazes vlastni prispevek pote, co na nej nekdo odkaze, tak dotycny posila "fejky"? Nechci sem tahat zadne tve problemy, at uz jsou jakekoli, ale ty bys k tomu zase nemel davat duvod (coz se ti vubec nedari, spis naopak).
      DOCKINEZ
      DOCKINEZ --- ---
      Není nad pěkný mezilidský vztahy, že?
      SVANC
      SVANC --- ---
      TEDDYBEDDY: Od chlapíka, který si do holomístnosti postaví regálovky a myslí si, že akustika není žádný problém, řeči o hifi neberu. A pokud jde o duševní problémy, tak tohle opravdu není vhodné místo. Rozhodně ovšem nezpochybňuji, že na tuto problematiku jsi velký odborník
      GOSHEWAN
      GOSHEWAN --- ---
      TEDDYBEDDY: Jake fejky? "Zas jen"? Bud jsi vazne hloupy a nebo si delas legraci a zbytecne zasiras tenhle klub.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam