MACHALIK: Nemyslím, že nerozumíš, spíš se snažíš oponovat za každou cenu. A nemáš pravdu ani s tím zkreslením, i když já měl na mysli obecně všechny odchylky reprodukovaného zvuku od originálu
"(zkreslení myšleno zcela obecně)". Když použiju hodně brutální příklad, tak vezmu nepříliš kvalitní zesilovač, u kterého lze při přepnutí na jiný kvalitní poznat nepatrný rozdíl - myslím i bez pohledu na čelní panely :). Pokud ale budou oba hrát tak hlasitě, že zkreslení nestíhajících měničů bude o dva řády vyšší i než u toho špatného, tak žádný rozdíl nepoznáš. A přesně stejná situace je i v běžném provozu, jenom jsou ta zkreslení řádově nižší.
A jinak se mi moc líbí, jak pořád operuješ zkreslením aktivních komponentů. Jak výrazný tento jev asi je, když sám připouštíš, že při přímém přepnutí není poznat lautr nic?
Pokud jsi si všiml, tak jsem ti osvětlil, co si představuju pod dobře vypáleným cd. Takže jak, opět se raději odpovědi vyhneš?
MADCAT: Představit si to můžeš tak, že na předmětech, osvětlených svíčkou, je vidět mihotání plamene - když na ně posvítíš halogenem, tak bude vidět kulový, přestože nějakými citlivými snímači tam stále měřitelné bude :).