SVANC: Ach, slečinky mám nejradši. Neohrnuješ si nohavice, když jdeš ven?
Vždyť jsem ti to psal už stokrát, že slepým testem netestuješ komponenty, ale sebe a svou schopnost je od sebe rozeznat. Vždyť ti Tomatsu napsal, že jsou dny, kdy od sebe nepozná nic, a jiný dny, kdy to slyší dobře. Vždyť o neprůkaznosti ABX testů a zavlečenejch vlivech byly napsány kvanta textu na internetu. Co ti na tom teda přijde divný, že někdo na návštěvě u někoho něco nepoznal? Mně to divný nepřijde.
Celý vtip je v tom, že my a mně podobní máme za cíl dosáhnout co nejlepšího zvuku u sebe doma za dané peníze, zatímco ty máš za cíl prokázat, že u tebe doma už bylo dosaženo nejlepšího možného zvuku bez ohledu na peníze, navíc pochopitelně velmi levně a vlastními silami. Klasický trabantí komplex v celé své nahotě. A k jeho obhájení používáš pavědecké metody (když teda odhlídnu od toho, že sám nic neposloucháš a veškerý tvý know how je načtený z článků), kdy už předem znáš výsledek pokusu a všechny pokusy, které nedopadnou jako tvůj model, smetáš se stolu. Neodpovídá-li experiment teorii, opravíme experiment. Seš podobnej žárlivci, kterej ví, že mu druhej zahýbá, a jestli nezahýbá, tak ať teda ukáže mobil a mail a řekne, co dělal mezi třetí a osmou v pátek odpoledne a proč to hned nevzal, když mu volal!!! Těm taky nedochází, že nikdo není povinen jim nic dokazovat ani ukazovat. Pochopitelně je to pro ně logickej důkaz toho, že ten druhej ovšem zahejbá. Definice kruhem a není z ní cesty ven - stejně jako z debaty s tebou.
Prostě jsi vypočítal, že při rychlosti soupravy vyšší než 30 km/h člověku uvnitř praskne hlava, takže všechna vozidla omezíš na 30 km/h a kdo jel rychleji a nepraskla mu, ten lže nebo měl halucinace nebo vadnej tachometr nebo doplň si. A ty rychleji nikdy jet nezkusíš, protože zaprvé proč bys to dělal a zadruhé nechceš, aby ti praskla hlava.
Člověk by řekl, že budeš docela chytrej, a ono klidně i jo, ale bohužel seš zabedněnej.