DOCKINEZ: Bavíme se o kvalitě povrchu vozovky rozeznávanýho skrz vytlučený tlumiče žigula.
Test ladění nemá nic společnýho s ničím. To je hudební sluch. Ano, lidi do audia ještě pletou hudební sluch, na to jsem zapomněl. Nikdy jsem nezjistil proč. Test ladění je ti k ničemu, maximálně ti to říká, že nepoznáš rozladěný piánu nebo nezazpíváš čistě písničku. Taky že nepoznáš ústřel v rytmice. To všechno nijak nesouvisí s limitama ucha v audio oboru.
Když se řekne limity, tak se tím většinou myslí rozsah slyšení (frekvenční, hlasitostní) a schopnost rozeznat rozdíly na stejné nahrávce přehrávané s různou kvalitou (ať už různá MP3 bitrate, různej aparát, jakkoli různě). A tyhle jsou limitovaný zařízením, který, pokud to byl headset z počítače, tak jsi prostě jen ztratil čas. Hlavně z toho nevyvozuj žádný závěry a už vůbec nepiš tady tím smířeným a pokorným tónem, že jsi poznal svoje limity. Fakt netuším, proč to lidi dělají, ještě se to div že ne vydává za nějakou kladnou vlastnost.
Jedl jsem několik polívek ze sáčku a poníženě přiznávám, že znám svý sommelierský limity.