MACHALIK: Co má větší vypovídací hodnotu - rozsáhlý průzkum dokazující, že nemalé procento žen není schopno dosáhnout orgasmu při koitálním styku, nebo názor namachrovanýho borce, který prohlašuje, že to je pitomost a že se udělá naprosto každá?
Prostě přebírání fakt z Internetu je něčím zcela obvyklým a to dnes už asi v každém oboru, zvláště pokud tato fakta jsou ověřena exaktními vědeckými metodami. Naopak neobvyklé je, když se někdo rozhodne tato fakta ignorovat a jako základní premisu diskuze stanoví, že větší vypovídací hodnotu má jeho subjektivní názor.
Třešničkou na dortu je pak řešení argumentační nouze neustálým zaváděním řeči na mé zkušenosti. Nediv se, že na to nereaguji a ani reagovat nebudu, přestože spousta toho, co mi podsouváš, je nesmysl. U mých (nesubjektivních) argumentů je totiž úplně jedno, kdo je předkládá. Ostatně tuhle tvou metodu "debatování" jsem jasně popsal už před pár týdny v odpovědi Ali_Gatorovi
tady. Pokud se nechceš bavit o faktech a argumentech, ale o mě, tak jsi nemusel reagovat a mohlo tu být o pár stovek postů míň.
"dukaz jevu, ktery vnimame jednim smyslem, nelze provest metodou, ktera pouziva jine smysly" - zřejmě ti uniklo, že já hájím hodnocení zvuku jen a pouze sluchem. Naopak ty jsi ten, kdo odmítáním slepých testů vlastně říká, že na hodnocení zvuku potřebuješ i oči :)