• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    SVANC
    SVANC --- ---
    Machalíku, jestli zřetelně slyšíš např. zkreslovat zesíky, tak si nech vyšetřit sluch. A když ti to vyjde špatně, tak neztrácej hlavu, chyba bude v nevhodné metodice. Vždyť opakovat doktorem šeptaná slova, která předem neznáš, to je jak při slepém testu.
    Hezky ušařovi řekni, aby slovo vždy nejdřív vyslovil nahlas. A až ho pak zašeptá, tak jen potvrdíš, že jsi rozuměl správně. Uvidíš, že výsledek se rázem zlepší a navíc to bude jako při správném testování hi-endu :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pokud někdo neslyší rozdíl, doporučuji aplikaci douchů:

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    (Samo kdyby to někoho pohoršovalo, tak se to dá smazat a místo toho sem dát nějaký odkazy na články o neexistenci rozdílů mezi ničím, o nulách a jedničkách na CDčku, o slepém testování MP3 kodeků, o nesmyslnosti hifi obecně - prostě takový ty důležitý věci. Řekněte.)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Když bude někdo ochotnej se s tím mrdat, může si koupit a za pár babek opravit naprosto špičkový repro:

    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261316039620&ssPageName=ADME:B:SS:DE:1120



    Taky nějaký zesáky...
    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221305917952&ssPageName=ADME:B:SS:DE:1120



    (Ty jsou samo nahovno.)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nějaký další zajímavý věci na prodej (z oboru hifi, čili jakože k tématu tohohle klubu):

    Infinity IRS Beta Audiophile Loudspeakers - Professionally Restored | eBay
    http://www.ebay.de/itm/290987763631?_trksid=p2055120.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT



    Dali Skyline 2000 | eBay
    http://www.ebay.de/itm/380748758070?_trksid=p2055120.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT



    A jedny maličký do ložnice:
    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271307853417&ssPageName=ADME:B:SS:DE:1120

    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peugeot 206 comercial India - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=A9AvhDm7rI8
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: S tebou se vážně nedá vědecky disputovat. Furt nechápeš, že todlenc je pro ty hlupáky, co se nechaj nachytat na zlatý čudlíky? U nás na vsi ti to spíchnu za víkend z plechů co mi vybyly eště z přidruženky z kolchozu a dřevotřisky vod Franty co dělá do nábytku + trafopájka + nějaká dvojlinka..... a nepoznáš objektivně rozdíl, páč já ho taky nepoznám a ani chlapi z kovomatu z vokresu ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To je vůl! Koukni, jak má místnost na kokot:



    Velký vokna, holá podlaha, nikde žádný plata, no to je trotl. Není divu, že to prodává. Nic nepochopil!
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Jak by řekl klasik: " to nejde poznat" :o) Ale bacha, sebevědomý nyxačky z femiklubů prcaj jak vo život. Akorát místní jelimany tady přesvědčujou, že jako chlapy vůbec neberou, takže na ty sleziny choděj ti intoši, co jim to žerou a nevědí jak na to- krom toho že jsou švonc- švorc. A bejt užvaněnej chytrák a bez peněz to nejni atraktivní ani pro feministický vobludy. Čili švorcové nešoustaj ale maj to na vědecký bázi objektivně voargumentovaný.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To s tím žigulem a formulovým benzínem je nakonec lepší paralela než jsem myslel. Kdyby nějakej rozumbrada takovej test opravdu provedl, nedal by se napadnout ničím jiným než sdělením mu, že je idiot a jeho testovací metodika je důkazem jeho neznalosti, nezkušenosti a všeobecné blbosti. Jelikož je to ale idiot vzdělaný, bránil by se (zcela správně), že to je argumentace ad hominem a jako takovou je třeba ji odmítnout. Čímž se dostáváme do slepé uličky a zůstává nám akorát výsledek onoho testu, který je přece průkazný a jasný! Nedejbože aby se ještě někde splašilo pár článků od nějakých dalších tunerů škodovek a varťasů, kteří vyzkoušeli to stejné a taky jim to nejelo. A jelikož ve světě hifi většina lidí má akorát tu šádinu nebo polskýho fiata, není těžké najít hromady přívrženců. Závěr: vysokooktanová paliva jsou úplně a oficiálně na hovno, jede to s nima stejně nebo hůř, stojí víc a kupují si je akorát snobové, aby mohli machrovat. Plus link. Geniální strategie :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: A měly orgasmus? Protože jsem četl na internetu, že 92 % nyxaček se s 92 % nyxáků neudělá...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Před lety jsem byl na pár srazech nějakejch klubů z nyxu. Mnohé ti dojde, když vidíš ty lidi naživo. Nicméně dobře jsem si zapíchal s několika místníma intoškama, páč jsem byl obvykle jedinej kdo jim koupil kořalku. A to je asitak všechno, co tu můžeš vědecky řešit ;)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Potěšil mě test kabelů u Svanca doma na jeho samohonkách. Hned jsem si představil test vysokooktanovejch paliv třeba na žigulu - při dostatečné pečlivosti by se dalo "zjistit", že při vyšších oktanovejch číslech ve skutečnosti klesá výkon, stoupá spotřeba a ničí se motor!! :)) Zkrátka vědecký přístup a jasný důkaz jako vždy. Není prostor pro pochybnost.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TEDDYBEDDY: Jak je řečeno v popisu: " which drastically minimizes distortion while providing a lightning fast response time". To je imo i hlavní těžiště evoluce moderních hiend systémů, tzn. obvodová archtektura s " bleskurychlou odezvou", minimální nebo žádná zpětná vazba a zkreslení na hranici měřitelnosti. Takový špičkový inženýring v nákladných audiolabs něco stojí a podle toho to taky samozřejmě hraje. A stejně jako z levný holky se taky žádná šťáva nevymačká ani v zatlumený garáži ani poslepu ani nahlas ani nijak ;)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Ještě k těm skládanejm AMT tweeterům. Princip na jednoduchém flashi níže na stránce M.L.
    MartinLogan Motion® Series, Premium compact home theater speakers
    http://www.martinlogan.com/motionSeries/index.php
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: To bude jádro pudla imo: invalida bez ženský = specialista na hifi bez hifi resp. debaty o hifi. Hormonální substituce jak vyšitá. Eštěže na tom nyxu nějaký stějně přibržděný kámoši tady být & já- king of rakenról. Smutnej život.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ale jako je nad slunce jasnější, že když má někdo jasně vytyčenej nějakej cíl - v tvým případě se jedná o ujištění se, že neexistují rozdíly mezi komponenty - tak je stoprocentní jistota, že ho dosáhne! Každej takto determinovanej jedinec udělá všechno proto, aby se dostal do tohoto cíle, a nic ho neodkloní od cesty, překážky obejde či odhrne stranou a zase půjde dál na to dané místo, dokud se tam nedostane. Taková už je povaha lidská.

    Jenom tam holt nechcou jít všichni s tebou, no. Se stim smiř!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: No vidíš. A přesto mezi spoustou věcí, které od sebe naslepo v nějakých podmínkách nepoznáš, existují značné rozdíly, které poznáš až poté, co je začneš skutečně neslepě zkoumat.

    V podstatě jde o dva různé přístupy.
    Na jedné straně je snaha porozumět PROČ - výzkum zabývající se rozdíly mezi elektronickými komponenty.
    Na straně druhé je snaha ZABRÁNIT VÝZKUMU - důkazní řízení o neexistenci rozdílů s předem známým cílem.

    Já nevím, co tě tak fascinuje na tom vymýšlet si důvody, proč lidi neslyší, co slyší, nevidí, co vidí, proč jinejm chceš tvrdit, že orgasmus nemají, i když ho mají. Otevřenej dotaz: seš na kárce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam