MATT: výhody vnímám dvě - a) ozvučnice tolik není namáhána reprákem a při dobrym provedení nepřidává svůj charakter b) díky rušení přední a zadní strany má větší směrovost a tudíž se lépe chová v místnosti - při dobrym provedení ti zmizí jistá část mimoosovejch odrazů, který jsou obyvkle frekvenčně nelineární
nevýhoda je obyvkle velikost
MATT: přesně, cédéčko tady nikdo nikdy neposlouchal nemluvě o nahrávkách, který na digitálnim hw vznikly.
AKA_THE_A: ona zase citlivost na nízkejch frekvencích je horší kvůli kancelaci energie vydávaný přední a zadní stranou membrány, takže tohle tvrzení tak úplně neobstojí
TEDDYBEDDY: v Mnichově vystavuje ten, koho zajímá nebo kdo si troufá na tenhle trh. Mě třeba jeho řešení joudovitý přijde, resp. určitě to stojí víc, než jakou hodnotu to přináší.
ad pořádnej gramec - tak schválně, to by mě zajímalo, co mi doporučíš. Prosím o něco s odstupem signál/šum většim než 78 dB a kolísáním otáček pod 0,01%, ať to aspoň trumfne 30 let starýho technicse. Podotýkám, že digitál problém s tempem nemá a dynamika je bez potíží o 20 dB větší