• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Určitě :) Totemy především. Z 12 cm basáku leze absolutorní projev díky technologiím z bombardéru B-2. Vůbec to nehučí, naopak :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: To bude on, v Brně dělal i projekt akustiky pavilonu D na Výstavišti. Mě navrhoval akustický úpravy poslechovky a změřenej dozvuk docela dobře odpovídal simulaci v projektu.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Cywe nevim. Vince Bruzzese zas vylejvá Totemy borosilikátem, kerym se lepí keramika na spejsšatly. Je to všechno podvod ale hraje to, no :o)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    SVANC: Velmi pravděpodobně ano. Je z Brna? Já znám jen příjmení. Dělal kámošovi 30 m2 cimru k M800, hraje to tam skvěle:

    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TEDDYBEDDY: Chlape to je bulšit, to není možný :))
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Voxativ Ampeggio Due - "1" Top Reference Stereo| Audio .de
    " Technology used in the Lockheed F-117A Nighthawk stealth fighter jets."

    Voxativ Ampeggio Due at the Shanghai 20th High-End /2916aishow2012
    http://www.astrasuite.com/astrablog/voxativ-ampeggio-due-shanghai-show-2012/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    TEDDYBEDDY: Jo ten nazev jsem znal, toho cloveka uz nikoliv, dik za odkaz.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MADCAT: Jen pro osvěžení. Tenhle systém optimalizace a symetrické uspořádání repro v bedně má na svědomí Dr. D'Appolito http://www.usheraudio.cz/profil/d-appolito/
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MACHALIK: Jo, vlezl jsem do klubu hifi & top audio s nejakym problemem a s nadeji, ze se v nem najde clovek, kterej mne poradi. O foliich z OBI mluvis jenom ty. Jestli doporuceni nemas a chces jenom vysirat, tak si muzes usetrit namahu, treba se najde nekdo ochotnejsi.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MADCAT: Tys vlezl do klubu Hifi a top audio a zadoufal, ze se tady vyskytuji lidi, kteri lepi plastikovy folie z OBI na repraky?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    AKA_THE_A: Dyha to nebude, to je nejspis nejaka plastova folie s potiskem a reliefem dreva...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MADCAT: a je původní porch je teda dýha nebo samolepka? Snažit se nalepit dýhu na už hotovou bednu je celkem problém (aby nebyly vidět hrany)...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    AKA_THE_A: Jasne, muzu si to olepit i sam, i foliich typu dc-fix vim, ale ja bych rad aby to i ASPON TROCHU vypadalo... Obratil jsem se na tento klub, protoze tise doufam, ze se tu vyskytuji lidi, kteri neco podobnyho resili, nebo nekoho takovyho znaji...
    POLMO
    POLMO --- ---
    DEIKSAC: :) ano to uz som pocul...
    AKA_THE_A
    AKA_THE_A --- ---
    MADCAT: prodávaj se samolepky se vzorem dřeva...třeba takovýdle...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    když už se tu rozvinula ta diskuze: zjistil jsem, že za tu dobu, co nemám možnost poslouchat svoje ukrutně lo-fi bedny, protože jsou v jiným baráku, mi na nich slunko vyšisovalo ty části, na který má možnost přes okno nerušeně svítit. nechcu se bavit o kvalitě nebo nekvalitě dané povrchové úpravy, spíš mně jde o to, jestli existuje nějaká firma nebo šikovnej řemeslník, kterej se tímto zabývá a uměl by to nějak "předýhovat" nebo přelepit něčím, co bude zase trochu vypadat. zatím jsem neměl moc možnost zkontrolovat, jak moc je ta fólie nebo co to je opravdu vybledlý, ale asi to vidět pude. jsou to tyhle bedny, kdyby někdo byl hodně zvědavej. dík.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jo jeste k tem velkejm Loganum. Jak spravne napisali kuci ze Stereophile, navzdory velkymu vufru je tam na basech dira, jak stehno. Takze to nedava dobre ani akustickej kontrabas. Zadnej div, ze Machalikova neuroza jde tak daleko, ze planuje postavit vedle dalsi bedny, kery to davaj lip, ale ty zas neumi zbytek. Resenim bude zapojit to vechno dohromady a pak pri 120dB duneni spachat ritualni sebevrazdu :o)
    SVANC
    SVANC --- ---
    MACHALIK: Tím Sikorou myslíš Radka Sikoru?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MACHALIK: Milý mladý příteli. Imho jedinej echt fetiš je vyžadovat od reprodukčního řetězce X krát nadrozměrnější veleobrazy původně malejch hudebních nástrojů o 50 dB hlasitěji a se subbasovým hitem a halem, kterej vůbec není obsahem původní nahrávky. Hlavně aby to dunělo,
    Že někerý vy tam na východ od Prahy si rádi přidáváte do polívky hodně maggi a na picu kečup a největší borci jezdí kombajnem je známej fakt. To je asi tím vzduchem neboco :o)

    " Any red- blooded American, even those with clean first names will be shure that caliber 45 is better than 38. It´s size that count´s man. Which goes for speakers, too. As big as possible, as loud as possible, as deep as possible, This so- called West coast sound is great for surf music."
    http://www.dynaudio.com/int/pdf/Book_of_Truth.pdf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam