Zábavné - Teddybeddy si mě dá do ignoru, ale jen za posledních pár dní se tu do mě už potřetí naváží a "lituje", že nereaguju.
Už mě ale fakt nebaví dokola "debatovat" s lidmi, jejichž veškerá argumentace je postavena na důsledném popírání vědecky ověřených faktů a na zcela neprůstřelném tvrzení "já to slyším". Rozdíly jsou totiž markantní, levnější přístroj hraje jak "autorádio" atd. To platí samozřejmě jen tehdy, když je jasné, co hraje. Naslepo se sice nepozná nic, ale to nevadí... Slepý test je totiž moc špatný, člověk přece musí vědět, která krabička hraje, aby se dal hodnotit zvuk.
Součástí tohoto koloritu je i neustálá argumentace ad hominem a především popírání vlivu biasu, resp. pevná víra, že ONI jsou proti němu imunní - i tady se ignorují mnohokrát doložené a často velmi komické příklady, z poslední doby např. fantastický zvuk zesíku, fskutečnosti OZ za 2 dolary :).
Pokud si někdo nedokáže vychutnat hudbu, aniž by utratil tisíce za kabely popř. statisíce za elektroniku, je to jeho věc a z mého pohledu i daň za technickou neznalost. Ale co je podstatné, na světě je spousta zábavnějších a především smysluplnějších věcí, než diskutovat s arogantními týpky jako Teddybeddy, kteří prostě budou mít pravdu vždycky, ať už jsou fakta jakákoli...