Vyhodte me prosim, pokus jsem tady spatne.
Co si mam koupit za reprobedny na stul?
Pamatujete si na legendu z obrazku? Tak presne tu mam doma uz tak...no mozna osm let. V rozhovoru s panem zvukarem, ktery tu nedavno probihal (
https://www.idnes.cz/...esem-nejvehlasnejsim-zvukarem-na-planete.A190123_102357_audio-foto-video_nyv ) se dost jasne pise, ze jestli na tom posloucham hudbu, tak jsem peknej idiot, protoze standalone subwoofer je dobrej tak maximalne na filmy (ktery stejne posloucham na sluchatkach, protoze mi vystrely z del a vybuchy granatu budi dceru) a na poslech hudby se moc nehodi.
Myslim si to same no...uz tak 8 let, ale az ted jsem konecne slysel nekoho rict nahlas ten nazor, ze bych uz fakt mel prezbrojit.
Posloucham: deephouse, bootlegy a mashupy, jazz. Sem tam sjedu nejaky 80ty leta pro malou, aby mela na co tancit. Ma sluchatka Sony wh-1000xm3 hraji dle meho nazoru velmi obstojne.
Co si mam koupit, aby to nezabiralo zbytecne moc mista, nesvitilo, neblikalo a vypadalo to jako z 21. stoleti (nebyly k tomu pripojene hole kabely svorkovnicema), Proste decentne posh cool krabicky, ktere kazdeho prekvapi svou hlasitosti a schopnosti reprodukce vzhledem k jejich velikosti.
Chtel jsem rict, ze nemam financni limit, ale zase nechci mit pocit, ze jsem si koupil za spoustu penez neco, co nevyuzivam.
Poradite mi prosim?