• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HERR_FLICK:
    Repro me prijdou cca na 180K
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    ROMANICAK: s classe 400 bych nutne nepospichal, i kdyz ti sony stacit nebude, za kolik je vlastne ten set?
    Kdyztaj sou k mani 600
    https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F264466555667

    Stehovani treba prepravuj.cz ze zizkova david hermann, umeli tahat i hodne tezky nebo fakt drahy veci i v radech milionu
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ROMANICAK:
    Tak nakonec jdu asi do tech Nautilus 800, hraly moc pekne. A byly na tom velkym Denonu a uplne flat, takze tam zcela jiste byla jeste rezerva treba v doladeni podle mistnosti kde nakonec budou.

    Jen si rikam, jestli je aspon provizorne muj starej Sony (max 150W/kanal) vubec utahne.

    A taky si rikam, jestli bych k tomu nemel vzit ty classe 400 monobloky a predzesilovac, dokud jsou k dispozici. Ale nemam sanci si to poslechnout nez to koupin...co byste delali vy?


    A taky si rikam - neznate nekdo spolehlivyho stehovaka, kterej mi to priveze z Vinohrad do Kunratic bez toho, aby to znicil?
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    dík
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Ahoj vespolek,
    koupil jsem na eBayi Spotify Offline Player - Mighty 1. generace, ale jak bylo v popisu, bez napájecího kabelu. Originál stojí cca 7Liber ale je drahý poštovný. Tak přemýšlím nad alternativou.
    Jde o kabel z USB-A na 4-pin 3.5mm jack. Ale nesmí to být pro iPod Shuffle, tenhle kabel není kompatibilní.
    Přemýšlím, čím se liší.
    Našel jsem čtyři různé kombinace zapojení TRRS konektoru. Mám dotaz - má u USB konektoru smysl řešit ohledně nabíjení i datové (vnitřní) piny? A nebo u nabíjení jsou u USB k něčemu jen piny vnější (+/-)?
    Přehrávač se má dle instrukcí nějak rozsvítit a s iPod Shuffle kabelem se rozsvítí jinak. Když použiju jiné zapojení TRRS konektoru, Mighty přehrávač neudělá po připojení nic. Když použiju to zapojení pro iPod sice se Mighty zapne, ale nerozsvítí se předepsaným způsobem.
    Tak nějak přemýšlím co v tom kabelu ještě může být za záhadu.. ;-)

    Nejste někdo v Anglii či USA? Že bych vám objednal kabel a po návratu do ČR bych se pro něj někde po Praze a okolí zastavil? Tam se dá originální kabel sehnat celkem v pohodě, ale i alternativy na Amazonu tam mají. V EU je to horší.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Sennheiser CX Sports Wireless In-Ear Bluetooth Sports Headphones nebo Jabra Elite Active 45e Sports Headphones Bluetooth 5.0 nebo co kolem 100E?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    TOMATSU:
    Dekuji za info!!!

    Ozval se mi pan z Vinohrad(ROMANICAK: ), ma 800 ty stary, nejakej Ota Metlicka...?

    TOMATSU
    TOMATSU --- ---
    ROMANICAK: https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/bowers-and-wilkins/b-800-nautilus/ - prekupnik Osiwek, vyskytoval se na hififorech a po problemech s jeho prodavanymi komponenty - repro zmizel. ( problem s reklamaci / kdyz jsi mu zavolal ohledne ceny, tak ji najednou navysil, ze ma vice zajemcu atd )
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    ROMANICAK: neptej se, bez si to poslechnout
    Castecne zalezi na vkusu
    Mozna ale i zjistis, ze jsou repro, ktery muzou za podobny penize hrat lip, jak b&w
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ROMANICAK:
    Resp. spis
    Bowers & Wilkins - Praha 2 - Bazoš.cz
    https://elektro.bazos.cz/inzerat/106982859/Bowers--Wilkins.php
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Tak mam dalsi navrh.... co rikate na starsi https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/bowers-and-wilkins/b-800-nautilus/ ? Stoji to za ty penize? A jakej zesik k tomu, je to fuk nebo na tom nejak extra zalezi?
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    Zeptam se teda takhle, ma cenu u tehle repraku se pokouset ten woofer opravit nebo spis zkusit sehnat novej? Pripadne doporucil by ste mi prosim nekdo kde?
    SONY SS-X100の仕様 ソニー
    https://audio-heritage.jp/SONY-ESPRIT/speaker/ss-x100.html
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ale můžeš si to realizovat sám - není to žádná věda. Obyčejný komp. Půjč si někde USB kondenzátorový mikrofon (na bazaru koupíš už i za litr). REW je po registraci freware. Výstup z kompu optika a když není, tak určitě má aspoň HDMI a měříš. Když to máš doma máš na to dlouho čas, tak můžeš "ladit" i měsíc. Je to totiž poloha vratká - něco napravíš, jinde se to rozjede. Hledání kompromisu poctivě je na dlouho.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROMANICAK: Parkrát jsem to už dělal, nejen úpravy místnosti, ale i najdení nejlepší polohy beden, ale jsem z Ostravy a ty budeš "zdaleka" jako většina netu pro :)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HOWKING:
    A je mozny si te pozvat domu a provest tohle mereni a podle toho pripadne navrhnout upravy mistnosti? Ja tak nejak tusim kde mam slaby mista (treba kde se hromadi basy a kam bych chtel dat past), ale mereni je mereni, ze jo :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROMANICAK: Samozřejmě čím vyše je celek (vyšší celková hlasitost) - tím kratší vzdálenost. (takže zelená metr, modrá 2m a fialová metry tři) A všimni si, že čím dál jsi od beden, tím větší vliv místnosti (a zázněje - výkmity)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    HOWKING:
    HOWKING:
    Hele to bys fakt musel slyset co to delalo, abys tohle prestal tvrdit. Ja nerikam ze mistnost neni dulezita, ja jen rikam, ze to nemohla bejt pricina toho domrsenyho zvuku tam.

    Jinak - ktera barva co znamena? Nejak to z toho neumim vycist. Metr = zelena, dva = modra a tri = fialova?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    __PEAT: aha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam