VOZKA: proč dávat do cesty další článek, když lze kabely během chvilky přehodit (od toho máme k dispozici banánky)?
Pozastavuji se, protože si to zmínil. Mě osobně je to šumák, já poukazuju, stejně jako ty, na proměnné. A mezi ně na přední příčky řadím HW techniky a pak SW člověka (předpokládám, že tu hluchý nikdo není), tj. do jaké míry je kdo schopen vůbec posuzovat kvalitu zvuku, do jaké míry je kdo schopen rozlišit různé zvuky (pro hromadu lidí, nikoho nejmenuju, je super zvuk 128kbit/s mp3 a rozdíl oproti originálnímu CD neslyší - a takový člověk pak bude hodnotit přínos kabelů ve slepém testu? Ne, díky^^).
Co kdo má nebudu hodinu hledat, pokud to Svanc napsat nechce, tak holt nechce. Asi k tomu má svůj důvod, stejně jako ostatní tajnůstkáři. A vůbec nejde o nějaké následné ignorování, nebo snad nálepky (od toho tu jsou jiní). Jde ale o to, že já sám bych nebudoval rezolutní názor na základě zkušeností s nějakým, bez urážky, lowendem, co hraje sice hezky, ale má daleko k nějaké řekněme analytické reprodukci. Ostatně i dost "hifistů" preferuje zabarvený zvuk. K702 neznám, měl jsem K701. Hodně jasný projev, slabší spodní pásmo. Následovaly HD800, které jsou víc neutrální, mají neuvěřitelný prostor a na otevřená sluchátka měly basů tak akorát, víc než AKG (byť leckomu by mohl chybět objem). Sluchátkáč jsem měl Matrix m-stage 2.
Se současnou repro sestavou se to ale nedá srovnat, i proto jsem poslal Senny do světa.