• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: yessss! ,DDD neco jako avonlady,D
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    KAREN: ambasador stesti :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tedy referent povinného podnikového štěstíčka
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAREN: kulturní referent?
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: trochu mi to připomíná zdravotní klauny, který má muž na svym pracovišti;) doufám, že ses přihlálsil! btw. jak se tomu bude říkat v češtině? nezapomeň to doplnit!.))
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    od zamestnavatele:

Hello XXers!

World Markets brings you….

We gave you the clues, you’ve heard from your managers,
    And now…. It’s finally HERE!

What? A World Markets original initiative that aims to make all XX offices the best place to work by having HAPPIER teams in 2013.

When? Starting on January, 2013.

Where? All XX offices across World Markets.

Who? Mayors of Happiness will act as ambassadors for the program and serve as a liaison between local markets and the World Markets senior leadership. Raise your hand if you want to be the Mayor of your office! Talk to your manager.

How? Through fun activities and competitions that will inject the spirit of Happiness into the local offices led by the Mayor of Happiness.

Curious to learn more about the XX Happiness Program?

Check out the attached document for all the information
    you need to become the HAPPIEST XX office in World Markets!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    DANYSEK: to je dobre dementni :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ....jeden odesilatel... pricemz...

(T-X dni)
    Mohli bychom prosim spolecne vyresit peering mezi XX a YYY siti, tak aby jsme meli pro obe strany dve funkcni cesty, jak si data vymenovat?

(T)
    Peering s Vami aktualne nechceme.

...trosku to vypada, ze nevi co chce :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Aha, tak papíry jsem našel odsunuté stranou na ledničku :-((
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KAREN: super nápad, jdu si vyfotit hrneček a pokud mi zmizí, budu moct udělat "Wanted" poster :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: :DDD
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: omfg,DDD

jestli si ten hrnecek dotycna osoba nekdy fotila, a nestahla ho nekde z netu, je to na povazenou!
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Není to striktně vzato mail, ale plácnu to teda sem, poněvadž o jiném klubu pro tenhle kancelářský folklór nevím (což ale bude spíš moje chyba než Nyxu, tady jsou kluby na všechno). V kuchyňce na stolku papír A4 zapřený o nějaký stojánek:

Žádost o vrácení hrnečku
    Hledá se hrneček
    [barevná fotka hrnečku vyjetá na vyblité tiskárně]
    Prosím vraťtte ho do velké kuchyňky na vyznačené místo.

Vedle položená A4:
    Vyznačené místo
    [grafika terče, tučně červeně]
    Hrneček vraťte sem!

Zmizelo to po jednom dni, těžko říct, s jakým výsledkem...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ZUZKAOU: To bude urcite fejk, z Afghanistanu se ted prej posilaj jenom 30ti strankovy milostny dopisy...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kchůl, píše mi seržant od speciálů amerického námořnictva, co má obavy kvůli Barackovi!

Dear Partner & Friend,

I am Sgt. Alex Crawford, a US Marine Sgt. serving in the 1st Battalion, 6th Marine Regiment. I am presently in Afghanistan. I have summoned up courage to write you, we managed to move funds that we seized from the sale of opium from the Taliban. The total amount is US$20.5 million in cash, mostly $100 dollar bills. We want to move this money to you so that you may invest it for us … No strings attached. We are not businessmen or investors so we need your help.
    Because of the elections back home we don’t know what the future holds, if we would be staying here longer than planned. The winner could make a drastic change anytime. So we want to move the funds to you now using diplomatic and military means.
    Send us your full name and address and what you do for a living and what investment ideas you have for the funds. I will give you 40% of the total amount, 10% for expenses. Then you invest the other 50% for us. We will join you in your country soon once the funds have been delivered to you.
    Thank you and i await your quick response so that we can begin.

Signed

Best Regards,
    Sgt. Alex Crawford
    My Private Email: alexcrawford@vmail.me
    TOJEKONEC
    TOJEKONEC --- ---
    VANEK: a dyť nikde ani nepíše, že by odcházel dobrovolně, naopak mi to přijde docela milé
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: pověstný český třeskutý humor ;))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ja nevim, neni tohle slovickareni dalsi mutace toho povestnyho ceskyho kutilstvi? :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Čau všichni,

protože z našeho holubníčku vyletí další ptáček do světa, byla bych ráda, kdybychom mu dali na jeho další cestu něco pěknýho s sebou.
    Postup znáte – bankovky noste ke mně nebo Xxx, když tu nebudu.
    A věřte tomu, že si povedu pečlivou statistiku o tom kdo dal a kdo ne a ty druhé zmíněné si přísně ohlídám zejména u obložených mís a talířů s chlebíčkama při rozlučkovém mejdánku.

Dík všem za spolupráci.
    X.
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: další hrnečkování. (ž)úžo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam