• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    MUCKER: no dyk :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    BLABOL: no právěže se snažíme zařidit to do těch základních potřeb. je to v podstatě evoluční záležitost :)

ten hlad to je na nesmyslnej flame, možná strach z hladu stimuluje.. :) prostě jíst a taky být, tedy myslet, je základní lidskou potřebou. a tomu bych neřikal drogy
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    MORPHLER: no tak rozlišujou se základní lidský potřeby...jíst, spát atd...a pak teda to můžu nazvat nadstandartní lidský potřeby....sjet se perníkem, dát si tripa, zhulit se.....ne? Aby bylo tak nějak jasno....:)
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    MUCKER: jsem ráda, že se vzájemně chápeme.....tak ještě probrat tu hladovou mysl.....nemusí to být touha po žrádle :)))))))))))))
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MUCKER: naopak - hlad stimuluje k lepsim vykonum. najedenej jsi mene aktivnim.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER, BLABOL: potreba menit si stav vedomi je mnoha lidmi (i odborniky) povazovana za jednu ze zakladnich lidskych potreb.
    pokud do pojem droga definujeme potencialni ci aktivni zavislosti, bude tam patrit i chleba a vzduch. tim ale ztratime rozlisovaci schopnost daneho slova a ono se stane zbytecnym (i kdyz zrovna pojmu droga by to mozna svedcilo). osobne mam drogy definovane jako latky menici v malych davkach kvalitativne stav vedomi. chleba tam jeste nemam, ten mam ve skupine latek/ veci, ktere mi dodavaji ziviny. cukr je uz pro me droga a vse silnejsi nez on taky.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    BLABOL: no hladová mysl taky neni nic super skvělýho, rozhodně hlad snižuje soustředění, prostě nehodlám na tuhle logiku přistupovat, i když chápu jak to myslíš :)
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    MUCKER: No ono teda záleží na tom co drogou nazýváš...samozřejmě že i vzduch se dá nazvat drogou...ale ne všechno na čem sme závislý se nazývá droga ne? Chleba je žrádlo, trip ti mění stav mysli, chleba ne :) Leda že bys byl jeblej :))).........Ale jsem ráda, že máš na věci svůj názor a že jsem to kohla objevit :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    je to na tebe doufám dostatečně odborný
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    M4JKL05: táhni a srůstej, vole :D
    M4JKL05
    M4JKL05 --- ---
    MUCKER: takovejma hovadinama tady odbornou diskuzi nevyprovokujes a navic nechapu proti jakymu boji tady vlastne bojujes

Langera na vas: http://video.novinky.cz/sekce/video/krimi?videoId=3183
    akurat skoda ze vyvazenost tech 4 piliru v realite dost pokulhava (staci si zjistit kolik se dava na represi a kolik na prevenci+HR+lecbu)
    unbook
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: ok, nechme to.. :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: "no to tys chtel ten klub rusit" o tom nic nevim... rekl jsem ze je polomrtvy, ne ze potrebuje dorazit .)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: no to tys chtel ten klub rusit, jasne no, ja se o tom nechci dokonecna hadat na nyxu, sledujme zde proste tu probihajici valku, vsichni citime, ze situace se lehce racionalizuje..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: a co s nimi? na to jsou tu imho jine kluby...
    obecne zde: [ Drogy, jejich vliv na mysleni a vyvoj osobnosti ] (
    konkretni dorgy (LSD, ayuhaska, DMT, houby tu maji klubu nekolik)
    do zacatku treba tohle: [ HALUCINACE PORPVÉ - jak na to, příprava, dojezd? ]
    .. tady asi spise neco k legalizaci vs war on drugs...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: využití těch látek v praktickém životě...
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: tak nahod vlastni tema... tenhle klub je stejne polomrtvy, tak pokud mas predstavu jak by ten level mel vypadat, pojdme do toho...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    MORPHLER: njn ok, já jenom že už bych se někdy rád bavil o level dál a ne znova a znova se dohadoval na definicí americký prohibice nebo podle čeho to ty lidi jedou :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MUCKER: tohle je co za flame vykrik? tos nemusel .) myslim ze ty predchozi dva dostatecne vyjadrily cos myslel...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    já vim že pro mne je samozřejmost se nad věcma zamýšlet, a že vy teprve objevujete, že můžete mít na věci i svůj názor, tak mne omluvte :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    a co je ibalgin když ne droga?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam