• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERČESKOSLOVENSKÁ SOCIALISTICKÁ REPUBLIKA V OBRAZECH, ODKAZECH A VE VERŠÍCH
    GOR
    GOR --- ---
    KEB: Byly vyjimky, ale vetsinou to byli brutalni fasisti (neni na FTVS predmet Aplikace fasismu na deti a dorost, kod AfD?), ktery dokazali znechutit sport vsem, co na nej nemeli vlohy (strach, nesikovnost, atp.)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KEB: všechno kokoti, do jednoho
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KEB: ja som mal na zakladke smolu na telocvikara, ktory sa poznal s mojim tatkom a asi spolu uplne dobre nevychadzali, lebo foter pre neho nemal dobre slovo a telocvikar ma zasa na hodinach zhadzoval, ze som hnily jak tatko :D
    ZCR
    ZCR --- ---
    KEB: já měl na tělocvikáře celkem kliku - sice jsem byl slabší až slabý kus (jak v čem), dítě sice netučné, ale sport neprovozující, ale nesnažil jsem se flákat, tak to asi jakž takž oceňovali a nechtěli mi kazit vysvědčení, takže to zpravidla skončilo nějakou tou dvojkou; že by se po mně některý nějak vozil nebo provozoval jiné formy tělocvikářské šikany, to fakt nemůžu říct. Obecně na to rád nevzpomínám, ten žíněnkovo-parketovo-ocelový smrad, červené trenky-bílé tílko-jarmily (ble!), klemra a přechlorovaná voda a olezlé modré kachličky v bazénu... brr. Tělocvik v té době fakt nebyl cool, ozajstná tělovýchova :-|
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já byl na vesnický škole a tam jsme ani tělocvikáře neměli a tělocvik vedli většinou třídní učitelé. Na prvním stupni jsme měli takovou ježibabu, která po nás házela svazkem klíčů, ale ta byla tlustá a moc se nepohybovala, takže tělocvik byla pohoda. A na druhým stupni, to bylo už kolem roku 89 jsme dostali novýho mladýho třídního (později poslance za ODS) a ten byl férovej i když na tělocviku trochu aktivnější. A jelikož socialismus nedokázal za 40 let udělat u školy hřiště a jen nechal zchátrat sokolovnu a budovu školy, tak jsme běhali jak za Cimrmana k lesu a zpátky. Pamatuju se, jak jsem při jednom tom běhu s pícháním v boku zařval "To je ale buzerace", a vedle mě se ozval třídní "Je, Honzo, je to buzerace" a běželi jsme dál.
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    V hodinách TV na mé ZŠ víceméně byli tělocvikáři pouze (krom suplování namísto nich) ředitel školy a zástupkyně ředitele. Oba hrozní komunisti i po revoluci. Nevzhlední vyžraní kuřáci s brunátnými obličeji a hrozní opilci na kdejakém školním výletě i škole v přírodě. Takhle zpětně si říkám, jak je možný, že jim to tak procházelo. Na jinách školách naopak už sympatičtí féroví lidi a sportovci tělem i duší s pochopením i pro nesportovce.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    My měli dobrýho tělocvikáře. V 65 letech skákal salto vzad a na školnim cyklo vejletě do sebe od rána lil pivo a večer pak vojel mladičkou učitelku němčiny. Jezdili sme s nim na hory i spoustu let po škole a pak umřel v 99 letech. Můj vzor, pan profesor Ottomanský.
    ENDER
    ENDER --- ---
    GANDHI: To se nemeni, znamej dela reditele zakladni skoly a ma ucitele telocviku byvalyho lampasaka, kterej nekde na ministerstvu nasel tabulky a podle nich zaky znamkuje, takze tam jsou deti, kterym dava trojky z telocviku a nadava jim do chcipaku apod..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KEB: hmmm, tak jsem si zavzpominal a popravde hned nekolik, a nektery z nich byli fakt dobry. Vyjimkou byl jedinej, bejvalej lampasak,s aprobaci telocvik/branna vychova, kterej byl pro zmenu mamlas non plus ultra:)
    KEB
    KEB --- ---
    Btw poznali jste za svá studia učitele tělocviku, který nebyl kokot? Já ne a i teď jsou to pořád kokoti.
    KEB
    KEB --- ---
    N_I: sice to bylo už po převratu, ale moje výsledky tady s tímhle kramem se prudce zlepšily, když tělocvikář řekl, že pokud ho trefíme je to jeho chyba. Od té doby jsem se toho hajzla snažil trefit.
    HNL
    HNL --- ---
    FRENNET: K tomu kam to asi šlo: To se takhle kámoš, bylo mu nějakých -náct, dostal k brigádě kdy pomáhal při rozvážení masa. Přišel pátek, padla a když se chystal domů , dali mu kolegové něco zabaleného v novinách. Doma balíček odevzdal mámě, ta ho rozbalila a propukla v pláč. Byla v něm telecí ledvina nebo něco podobného, v běžné distribuci naprosto nesehnatelného. Jestli maminka plakala štěstím, připomnělo jí to něco z dětství nebo jí v tu chvíli naplno praštilo, v jak zkurvené době to žijí, dodnes neví.
    N_I
    N_I --- ---
    RSZ: to bych klido chtěl až pojedeš vokolo:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    N_I: chceš nějakej? teď jsem jich košíček dostal:)
    N_I
    N_I --- ---
    ZCR
    ZCR --- ---
    DZODZO: já maso rád měl, ale nesnesl jsem tučné... nu, priority se krapet změnily, a bude to těžké odvykání, až kmotr Cholesterol obtáhne kmotřičce Zubaté kosu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DZODZO: vidíš, dělat to dneska, tak si můžeš říkat bretharián. ti taky jen požvýkaj maso s tím, že vstřebají životodárnou esenci a zbytej je odpad, co zatěžuje tělo ,-)
    DUKON
    DUKON --- ---
    a d m e t r o o b k l a d y
    ale tahle aukce je úctyhodná, mají i zelené
    Jiřího z Poděbrad pomáhá Asistenci
    https://dobrobot.cz/k/jiriho-z-podebrad-pomaha-asistenci
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DUKON: toto si z detstva pamatam, ze som nemal rad maso, lebo ked uz bolo tak to bola nejaka hovezi podrazka co som zuval v hube az kym z toho nebola nejaka chlpata hmota bez chuti, ktoru som vyplul na tanier, jo keby to bolo makke kuratko, tak to by som mal asi lepsie spomienky :)
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    PREDSEDA: To mi pripomelo tento vtip (jestli uz slo, tak pardon):

    Chlap se dostane po smrti do pekla. Přestoupí před Lucifera a ten se ptá:
    "Tak co, hříšný člověče, chtěl bys raději do kapitalistického nebo socialistického pekla?"
    Chlápek přemýšlí, jaký by mezi těmi pekly mohl být rozdíl. Nic ho nenapadá, ale v tom se vedle něj zjeví duše a povídá:
    "Vyber si socialistické peklo, radím ti dobře."
    "A proč?" ptá se chlap.
    "No," říká duše, "v socialistickém pekle budeš muset za trest ležet na prkně pobitém hřebíky a bude po tobě jezdit parní válec. Ale protože je to peklo socialistické, tak pokud se k tobě dostane prkno, nebudou hřebíky. Pokud donesou hřebíky, nebude prkno. A pokud bude prkno i hřebíky, nepřijede parní válec."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam