NOP: Ano, toto je dobrá modelová situace.
Můžeme CLAVENovi vlastně poděkovat, že v praxi demonstroval to, co jsi zmiňoval prvním přízpěvkem k tomuto bodu.
A já v tedy prosím adminy, NYXe, aby se na to znovu podívali z vnější perspektivy. Tento jev se skutečně promítá i v jiných diskuzích.
A nemůžu než souhlasit s tím, že to často rozbíjí diskuzi a vytrhává to věci z kontextu.
A také jsem přesvědčen, a má zkušenost to potvrzuje, že oboustraný ignore je ve většině případech využíván nesprávně. Kulantně řečeno. Často se to stává součástí a nástroj arogance vůči ostatním.
Snad všechny případy oboustrané diskuze co jsem na nyxu viděl, vždy vzešli z podobné situace jako zde.
Velice bych se přimlouval za to, aby oboustraný ignore byl na schválení adminem nyxu. Ať ho používají lidé, kterým to bude schváleno nezávislou osobou.
Chápu, že to přidělá práci. Ale řekl bych, že se tim hodně odfiltruje jeho zneužívání
Schválně, zkusme nástroj demokracie. Dejte na úvodní stranu anketu, kdo je pro zrušení oboustraného ignore, kdo je pro jeho zachování, a komu by přišlo rozumné ho zachovat za podmínek schválení adminem.
beztak už jsem tam dlouho žádnou anketu neviděl :)
osobně bych hlasoval pro zachování pod podmínkou schválení adminem. Aby lidé kteří jsou skutečně nějak bez jejich přičinění pronásledováni a šikanováni mají tuto možnost.
Taky si myslím že lidé, viz zdejší modelová situace, budou více přemýšlet a méně psát, když nebudou mít tento nástroj, což je v konečném důsledku přínosem.
Jednostranej ignore ať je svobodnej.